Kedjehus, Odensala
Hallonvägen 3, Östersund
Trevligt kedjehus i Odensala med trivsam tomt!
En trivsam trädgårdstomt som vetter mot skogen ger inramningen till detta välskötta hus i ett av Odensalas populära villaområden. Det här är ett boende som rymmer barnfamiljen och kombinerar friheten att bo i villa med bekvämligheten av att ha närhet till skola, dagis, matvarubutik och goda kommunikationer in till stan.

Villan har genomgående ljusa ytskikt och har renoverats löpande genom åren. Det är öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket gör att entréplanet känns extra ljust och luftigt. I entréplanet finns även två rymliga sovrum, helkaklat duschrum, hall med goda förvaringsmöjligheter och tvättstuga. Det övre planet har ett allrum som fungerar utmärkt som tv-rum, helkaklat duschrum, klädkammare och två sovrum.

I trädgården finns en stor altan med plats för utemöbler och grill. Pricken över i:et är växthuset som pryder sin plats och samtidigt ger avkastning i form av olika grönsaker och kryddor. Förutom detta så finns även ett garage med förrådsdel och plats finns för bil på infart.

Hallonvägen ligger i omedelbar närhet till naturen med fantastiska strövområden och skidspår med belysning i skogarna upp mot Spikbodarna. Ca 10 minuters cykelväg bort ligger Lillsjön med badplats och gott om fisk. Alldeles i närheten finns också flera lekplatser och "tippen" som är en av områdets bästa kälkbackar. Vill man åka skridskor så finns det en belyst skridskobana vid Lillsjöskolan.

Välkomna på visning!
Bostäder i Grönkålen 2, Hallonvägen 3, Östersund
Fastigheter i Grönkålen 2, Hallonvägen 3, Östersund
Typ
Fastigheten Östersund Grönkålen 2. Kedjehus. Byggår 1973.
Storlek
Boarea 142 m². Areauppgifter enligt taxeringsinformationen. 6 rum.
Tomt
Tomtarea 402 m² (friköpt).
Byggnad
Byggår 1973.
Byggnadssätt
Grund: Betongplatta på mark. Stomme: Trä. Bjälklag: Trä. Fasad: Stående och liggande träpanel. Takbeklädnad: Betongpannor. Hängrännor: Plåt. Fönster: 2-glasfönster kopplade i fönsterbågar. Ventilation: Mekanisk frånluft.

Kommunalt vatten och avlopp.
Uppvärmning och el
Uppvärmningssystem: Fjärrvärme.
Planlösning
Kedjehuset disponeras enligt följande:

ENTRÉPLAN

ENTRÉ/HALL
En vit ytterdörr med sidofönster välkomnar er in i en rymlig hall som erbjuder förvaring i två garderober och plats för byrå finns. Den inre hallen rymmer även spegel och fotografier. Entrén har grått klinkergolv och i hallen ligger det ett parkettgolv i ek. Väggarna är vitmålade.

DUSCHRUM
Inredningen består av handfat, badrumsskåp från Svedbergs, duschhörna, handdukstork och toalettstol från Gustavsberg. På golvet ligger ett grått klinker som är utrustat med elgolvvärme och på väggarna sitter ett vitt/grått kakel. Två fönster ger ett trevligt ljusinsläpp.

SOVRUM
Detta sovrum rymmer dubbelsäng och sängmöbler. Tre infällda garderober underlättar förvaringen. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger en ljus plastmatta.

SOVRUM
Detta sovrum rymmer säng, skrivbord och bokhylla. Tre infällda garderober underlättar förvaringen. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger en ljus plastmatta.

VARDAGSRUM
Gott om plats finns för soffa, fåtöljer, soffbord och bokhylla. Väggarna är klädda i vita tapeter och på golvet ligger ett parkettgolv i ek. Härifrån nås även uteplatsen som är utrustat med altandäck. Här ryms både utemöbler och grillen.

KÖK/MATPLATS
Köksinredningen går i vitt och luckor och lådor kommer från Härjedalskök. Gott om förvaring finns i skåp samt lådor och arbetsbänken i grå laminat med virrvarr mönster erbjuder goda arbetsytor för kocken. Ovanför bänkskivan sitter ett grått kakel. Köksutrustningen består av spis/ugn från Cylinda, spisfläkt från Franke, diskmaskin från Whirlpool, rostfri diskho och kylskåp från ElektroHelios. Matplatsen rymmer 4-5 personer och härifrån har man utsikt mot trädgården. Det är öppen planlösning mot vardagsrum.

TVÄTTSTUGA
Tvättstugan nås från hallen och här finns fjärrvärmeaggregat, tvättmaskin från Samsung (2016) och rostfri tvättho. Här finns också utgång till baksidan av tomten. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger en grön golvmatta.


ÖVRE PLAN

ALLRUM
Här finns gott om plats för soffa, tv-möbel och bokhylla. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger ett parkettgolv.

KLÄDKAMMARE
Platsbyggda hyllor och klädstång underlättar förvaringen. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger en plastmatta.

DUSCHRUM
Inredningen består av badrumsskåp, handfat, toalettstol från Ifö, duschhörna och handdukstork. På golvet ligger ett blått klinker som är utrustat med elgolvvärme och på väggarna sitter ett ljusblått kakel.

SOVRUM
Detta sovrum rymmer säng, skrivbord, byrå och garderob. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger ett parkettgolv i ek.

SOVRUM
Detta sovrum rymmer säng, byrå och bokhylla. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger en ljus golvmatta.
TV- och internetanslutning
TV: TV-antenn.
Uteplats
Altan.
Bilplats
Garage.
Övriga byggnader
Växthus.
Ekonomi
Pris 2 475 000 kr eller högstbjudande. Taxeringsvärdet är 1 335 000 kr (fastställt avseende år 2015) varav byggnadsvärde 864 000 kr. Typkod 220., värdeår 1973.

Total driftkostnad 27 894 kr/år, varav:
Uppvärmning:
12 266 kr
Försäkring:
3 439 kr
Vatten/avlopp:
2 665 kr
Renhållning:
1 475 kr
Hushållsström:
8 049 kr
Summa:
27 894 kr
Energideklaration
Energiklass C, energiprestanda 119 kWh/m² år.
Status: Energideklaration är utförd
Datum: 2017-08-04
Utförd av Anticimex.
Servitut, planbestämmelser m m
Planbestämmelser: Stadsplan (1973-08-03).
Övrigt
Lagfartsavgift (stämpelskatt) 1,5% på köpeskilling samt inskrivningsavgift om 825 kr betalas av köparen. Kostnaden för uttagande av nya pantbrev är 2% på pantbrevsbeloppet samt en avgift om 375 kr per pantbrev.

Fastigheten har besiktigas av Anticimex 2017-07-31 och protokoll kommer att delas ut vid visningarna. Detsamma gäller energideklarationen som har utförts 2017-08-04. Kopplad till besiktningen är en ansvarsförsäkring för säljaren avseende fel i fastighet enl. JN 4 kap 19 § (dolda fel) som gäller 10 år efter tillträdesdag.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden.

I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.
Prästgatan 44 A
831 33 Östersund
Tfn 063-10 65 55
Dela med dig
Google+
Skriv ut
Pris: 2 475 000 kr eller högstbjudande
Boarea: 142 m²
Rum: 6 rum
Byggår: 1973
Tomtarea: 402 m²
Driftkostnad: 27 894 kr/år
Visningar
Aug
17
Tor 17 aug kl. 17:00 - 18:00
Aug
19
Lör 19 aug kl. 11:30 - 12:30
Visa fler
Dölj
Intresseanmälan
 
 
 
 
 
Skicka

Ogiltig e-postadress

Alla obligatoriska fält är inte ifyllda

Ansvarig mäklare
Marcus Ahlqvist
072-740 65 55
072-740 65 55
Skicka e-post
Marcus Ahlqvist
Counter