Bostadsrättslägenhet, Storsjö Strand
Storsjöstråket 12, Östersund
Centralt drömboende vid Storsjöns strand
Vid Storsjöns vatten ligger denna nyproducerade lägenhet som är klar för inflyttning. Här kan ni njuta av livet i härlig miljö, med gångavstånd till stadens utbud och ett boende av hög kvalité. Storsjö strand är en unik plats som erbjuder ett kvalitativt boende. Här följer du årstidernas växlingar på nära håll och varje dag börjar med att du bjuds på en majestätisk utsikt över Storsjön och Frösön.

Lägenheten har ett fantastiskt ljus som strömmar genom bostadens sällskapsutrymmen och sovrum som avgränsas av en skjutdörr när ni önskar vara privat. Enhetligt enstavigt lamellparkettgolv i hela lägenheten. Kök och vardagsrum har en härlig atmosfär som inbjuder till trevliga sammankomster med både släkt och vänner. Köket är supermodernt med vackert kök från Ballingslöv med vita skåpluckor, laminatbänkskiva, stänkskydd av glas och fullt utrustat kök med både induktionshäll, inbyggnads ugn & micro samt integrerad diskmaskin. I sällskapsutrymmen finns utgång till en möblerbar inglasad balkong på 8 m2 som har en makalös utsikt över Storsjön och Vallsundsbrion och erbjuder mycket njutbar eftermiddagssol. Stort sovrum med walk-in-closet och utgång till en delvis inglasad balkong med vacker fri utsikt mot badhusparken och Storsjön. Smakfullt badrum med klinker, golvvärme och helkaklade väggar. Utrustat med duschhörna med vikväggar av glas, kommod, spegel med belysning och vägghängd wc-stol. Tvättmaskin och torktumlare under praktisk arbetsbänk och överskåp för bra förvaring.

Här bor ni centralt i Östersund vid Storsjöns strand i anslutning till stadens puls och hela utbudet av butiker, restauranger samt annan service.

Välkomna!
Bostäder i 12-1301, Storsjöstråket 12, Östersund
Fastigheter i 12-1301, Storsjöstråket 12, Östersund
Typ
Bostadsrättslägenhet, lgh.nr 12-1301. Byggår 2016/ 2017.
Storlek
2 rum och kök, varav 1 sovrum. Boarea ca 68 m².
Byggnad
Byggnadsår: 2016/ 2017. Uppvärmning: Fjärrvärme.
Planlösning
PLANLÖSNING
Vardagsrum och kök med generösa fönsterpartier som ger ett mycket bra ljusinsläpp, Lätt möblerat vardagsrum och fullt utrustat kök med utgång till inglasad balkong med fantastisk utsikt över Storsjön mot Vallsundsbron. Sovrum med walk-in-closet och utgång till delvis inglasad balkong som har vacker utsikt över Storsjön samt mot badhusparken. Badrum med klinker, golvvärme och helkaklade väggar. Utrustat med dusch. Tvättmaskin och torktumlare.

KÖK
Kök med stommar och luckor från Ballingslöv och gott om förvaringsutrymmen. Laminatbänkskiva, stänkskydd av glas och engreppsblandare. Köket är maskinellt utrustat med stor rostfri kyl & frys, induktionshäll, köksfläkt, inbyggnads ugn & micro samt integrerad diskmaskin. Enstavigt parkettgolv i ek, vitmålade väggar och tak.

VARDAGSRUM
Vardagsrum med enstavigt parkettgolv i ek, vitmålade väggar och tak. Fantastiskt ljusinsläpp och mellan kök och vardagsrum finns utgång till inglasad balkong med eftermiddagssol samt fantastisk utsikt över Storsjön.

SOVRUM
Sovrum på 16 m2 som har enstavigt ekparkettgolv i ek, vitmålade väggar och tak. Ingång till praktisk walk-in-closet. Här finns utgång till en delvis inglasad balkong med vacker utsikt över Storsjön och mot badhusparken. Balkongen har kvällssol.

BADRUM
Badrum med klinker, golvvärme och helkaklade vita väggar. Utrustat med duschhörna med vikväggar av glas, tvättställ med lådor, spegel med belysning och vägghängd wc-stol. Mörk laminatbänkskiva över tvättmaskin och torktumlare.

HALL
Hall med klinkergolv, vitmålade väggar och tak.
TV- och internetanslutning
TV: Ansluten till stadsnät. Leverantör: Alltele.
Internet: Ansluten till stadsnätet. Leverantör: Alltele. Hastighet : 100/100Mbit.

IP-Telefon: Ansluten till Jämtkrafts Stadsnät. Leverantör Alltel

Brf Storsjö Strand är gruppansluten till Alltele och kostnaden för TV (grundutbud), IP-Telefoni och bredband uppgår till 199kr/månaden. Denna kostnad debiteras tillsammans med avgiften till föreningen.
Uteplats
Två möblerbara balkonger med fantastisk utsikt mot Storsjön. Mot sydväst har ni en inglasad balkong på 8 m2 som har eftermidaggssol och fri utsikt mot Storsjön. Mot nordväst har ni en delvis inglasad balkong på 6 m2 med kvällssol som har fri utsikt mot Storsjön och badhusparken.
Bilplats
44 garageplatser. 650kr/månaden. Separat kö.
2 skoterplatser. 450kr/månaden. Separat kö.
Övriga utrymmen
I källaren som nås med hiss finns varmgarage, källarförråd till varje lägenhet, vallningsrum, möjlighet till skoterplats och grovtvättstuga.
Ekonomi, månadsavgift
Lägenhetsnummer 12-1301 i Brf Storsjö Strand, Östersund. Pris 2 700 000 kr Accepterat pris. Avgift 3 452 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten, Bredband och telefoni & tv.
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 138 kr som betalas av köparen och en pantsättningsavgift om 455 kr.

Övrig driftkostnad 380 kr/mån, varav:
Försäkring:
80 kr
Hushållsström:
300 kr
Summa:
380 kr
Uppskattade driftskostnader.

Observera att driftskostander kan skiljas sig åt beroende på avtal och användning.
Andel av årsavgiften är 1,6%. Bostadsrätten är pantsatt, kontrollerad 2018-02-13.

Tidigaste tillträdesdag: Tillträde enligt överenskommelse..
Energideklaration
Energideklaration är inte gjord.
Bostadsförening
Brf Storsjö Strand.
Gårdsplats/innergård
Egen innegård planerad av landskapsarkitekt med grillplats, lekyta och sittytor.
Övrigt
Accepterat pris
Den här bostaden marknadsförs med "Accepterat pris". Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 240-560 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på Internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt utdrag ur bostadsrättsföreningens lägenhetsregister. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.
Prästgatan 44 A
831 33 Östersund
Tfn 063-10 65 55
Dela med dig
Google+
Skriv ut
Högsta bud: 2 650 000 kr
Pris: 2 700 000 kr Accepterat pris
Månadsavgift: 3 452 kr
Boarea: 68 m²
Rum: 2 rum + kök (1 sovrum)
Byggår: 2016/ 2017
Driftkostnad: 380 kr/mån
Intresseanmälan
 
 
 
 
 
Skicka

Ogiltig e-postadress

Alla obligatoriska fält är inte ifyllda

Ansvarig mäklare
Björn Löfgren
073-843 25 55
073-843 25 55
Skicka e-post
Björn Löfgren
Counter