Bostadsrättslägenhet, Centralt
Kyrkgatan 23 C, Östersund
Renoverat med stil och smarta lösningar
Välkomna till denna stilrena och ombyggda lägenhet som har en praktisk och genomtänkt planlösning och ligger ett stenkast från stadskärnan. Lägenheten har nytt kök i öppen planlösning mot vardagsrum med smarta lösningar samt en smakfull modern design. Här kommer ni att trivas i en välskött bra förening med stabil ekonomi.

Lägnheten har ett trivsamt kök med med höga moderna luckor där allt har sin givna plats och med gott om förvaringsutrymmen. Här kommer ni med glädje laga många middagar tillsammans med era vänner. Köket har en bra blandning av öppna ytor, skåp och lådor samt placaring av köksmaskiner för att det ska bli bekvämt och så effektivt som möjligt när ni vill använda er av era kock kunskaper. Kölet har stor stilren kyl med fryslådor, inbyggd ugn, micro och expressomaskin, induktionshäll och integrerad diskmaskin. Vardagsrum med mycket ljusinsläpp i öppen planlösning mot köket. Sovrum mot innergården med balkong och fantastisk stor walk-in-closet. Stamrenoverat badrum med dusch. Tvättstuga i källaren.

Njut av det centrala läget med närhet till all tänkbar service och stadens puls.

Välkomna!
Bostäder i 9, Kyrkgatan 23 C, Lgh 1301, Östersund
Fastigheter i 9, Kyrkgatan 23 C, Lgh 1301, Östersund
Typ
Bostadsrättslägenhet, lgh.nr 9. Byggår 1955, våningsplan 2 av 3.
Storlek
2 rum och kök, varav 1 sovrum. Boarea ca 65,5 m².
Byggnad
Byggnadsår: 1955. Lägenheten har genomgående renoverats och byggts om under 2103. Ny planlösning och renovering av kök samt ändrad disposition i sovrum och vardagsrum. I sovrum har en walk-in-closet skapats. Lägenheten har allmänt nya ytskikt. Uppvärmning: Fjärrvärme.
Planlösning
SAMMANFATTNING
Nytt modernt kök i öppen planlösning mot vardagsrum med mycket ljusinslöpp från stora fönsterpartier. Sovrum mot innergården med tillbyggd stor walk-in-closet. Utgång till balkong. Badrum med våtrumsmatta och dusch. Hall med öppen planlösning mot kök.

KÖK
Nytt ombyggt kök, från -13, i öppen planlösning mot vardagsrum med stora fönsterpartier för bra ljusinsläpp. Högblanka köksluckor som har underskåp med lådor, överskåp och gott om förvaringsutrymmen. Engreppsblandare och laminatbänkskivor. Kakel ovanför köks- och diskbänkar samt pelare med kakel. Köket är maskinellt utrustat med kombinerad kyl/ frys med dubbla kylskåpsdörrar & fryslådor, inductionshäll, inbyggnads varmluftsugn & micro, expressomaskin och integrerad diskmaskin. Samtliga vitvaror är från -13. Enhetligt klickgolv i kök, vardagsrum och hall. Målade väggar och vitmålat tak.

VARDAGSRUM
Vardagsrum med klickgolv, ljusa målade väggar, vitmålat tak och stora fönster för bra ljusinsläpp.

SOVRUM
Sovrum med ekparkettgolv, målade väggar, stor walk-in-closet som avskärmas av vägg med fondtapet. Utgång till balkong med trätrall och eftermiddagssol mot innergården.

BADRUM
Stamrenoverat badrum med våtrumsmatta, delvis kaklade väggar och målad väg. Utrustat med duschhörna, tvättställ, överskåp med spegel och wc-stol.

HALL
Hall med klickgolv, målade väggar i öppen planlösning mot köket.
TV- och internetanslutning
TV: Basutbud av tv-kanaler från ComHem ingår i hyran.
Internet: Breband med eget abonnemang från ComHem på 100 MB kostar 300 kr/ månad.
Uteplats
Balkong mot innergården med trätrall och eftermiddagssol.
Bilplats
Parkeringsplats. Går att hyra. Till parkeringsplatsen är det separat kö.
Övriga utrymmen
Till lägenheten hör ett stort vindsförråd samt ett mindre matkällarförråd. I huset finns en fräsch tvättstuga med 2 st tvättmaskiner, 1 st torktumlare, 1 st torkskåp samt mangel. Tvättstugan nås genom att gå inomhus via källaren. I huset finns cykelförråd.
Ekonomi, månadsavgift
Lägenhetsnummer 9 i Riksbyggens Brf Östersundshus 7, Östersund. Pris 1 375 000 kr Accepterat pris. Avgift 3 582 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten, el och kabel-TV. I månadsagiften ingår hushållström som debiteras av föreningen.
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 120 kr och en pantsättningsavgift om 448 kr.

Övrig driftkostnad 90 kr/mån, varav:
Försäkring:
90 kr
Summa:
90 kr
Driftskostnader för nuvarande ägare. Kostnaden avser hemförsäkring med bostadsrättstillägg. Hushållsström debiteras av föreningen och ingår i månadsavgiften.

Inre reparationsfond är 3 398 kr, kontrollerad 2017-08-04. Andel i föreningen är 5,61269% och andel av årsavgiften är 5,57367%. Bostadsrätten är pantsatt, kontrollerad 2017-08-04.

Tidigaste tillträdesdag: Tillträde enligt överenskommelse..
Energideklaration
Energiprestanda 169 kWh/m² år.
Bostadsrättsförening
Riksbyggens Brf Östersundshus 7. I föreningen finns 17 st lägenheter och 5 st lokaler.
Allmänt om föreningen: Riksbyggens Brf Östersundshus nr 7 äger fastigheten Kaptenen 1 med adresserna Kyrkgatan 23 A-D samt Fältjägargränd 18. I fastigheten finns 17 bostadsrätter och 5 lokaler.
Föreningens ekonomi: Föreningen höjde årsavgiften senast 2014-07-01 med 2,5%. Föreningen beslutade om oförändrad årsavgift innevarande verksamhetsår.
Kommande renoveringar: Bytt yttertak. Stamrenoverat badrum i början på 90-talet. Byte fönster på 90-talet. Stambyte i kök samt källare -11. Dränering av källaren mot Kyrkgatan ligger i underhållsplanen det närmaste året. Någon hyreshöjning är ännu inte beslutad.
Gårdsplats/innergård
På innergården finns parkeringsplatser och en mindre gräsmatta där föreningen ställer ut trädgårdsmöbler till sommaren.
Övrigt
Accepterat pris
Den här bostaden marknadsförs med "Accepterat pris". Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 480 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på Internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.
Prästgatan 44 A
831 33 Östersund
Tfn 063-10 65 55
Dela med dig
Google+
Skriv ut
Pris: 1 375 000 kr Accepterat pris
Månadsavgift: 3 582 kr
Boarea: 65,5 m²
Rum: 2 rum + kök (1 sovrum)
Våningsplan: 2 av 3
Byggår: 1955
Driftkostnad: 90 kr/mån
Intresseanmälan
 
 
 
 
 
Skicka

Ogiltig e-postadress

Alla obligatoriska fält är inte ifyllda

Ansvarig mäklare
Björn Löfgren
073-843 25 55
073-843 25 55
Skicka e-post
Björn Löfgren
Counter