Friliggande villa, Pilgrimstad
Pilgrimsvägen 17, Pilgrimstad
Tillbyggt och ombyggt i lugnt barnvänligt område
Tillbyggt och renoverat friliggande bostadshus på lugn barnvänlig gata med trevlig tomt mot skogsområde. Här är de stora renoveringarna gjorda under 2007 med omdränering av källaren, nya 3-glasfönster, nytt tak, tilläggsisolering av ytterväggarna och ny panel. Låga driftskostnader ger en bra boendeekonomi.

Kök, renoverat -07, med nya stommar och luckor från Ikea. Bra ljusinsläpp från fönster åt två håll och plats för matbord. Här kan ni tillaga trevliga middagar och får praktisk hjälp av bra köksmaskiner och avlastningsytor. Vardagsrum med bra ljusinsläpp och utgång till stor altan på 47 m2 mot söder. Här kan njuta av sommarsolen och bjuda in både släkt och vänner på grillkväll. Plats finns det för alla. Vid behov har ni tillgång till sex sovrum. Badrum på entréplanet. Källarplanet har garage, tvättstuga och bra förrådsutrymmen. Trevlig trädgårdstomt mot skogsområde där ni kan bjuda på både bär och grönsaker från trädgårdslandet. Växthuset skapar ytterligare möjligheter för den som tycker om att odla.

Här bor ni på lugn villagata med närhet till både fotbollsplan, skoterled och skidspår. I Pilgrimstad finns bl a pizzeria. Till Brunflo som har en stor mängd allmän service är det ca en mil. Bra buss- och tågförbindelser både söder och norrut.

Välkomna!
Bostäder i Anviken 2:65, Pilgrimsvägen 17, Pilgrimstad
Fastigheter i Anviken 2:65, Pilgrimsvägen 17, Pilgrimstad
Typ
Fastigheten Bräcke Anviken 2:65. Friliggande villa - 1 ½ plan delvis med källare. Byggår 1955.
Storlek
Boarea 133 m², biarea 82 m². Areauppgifter enligt taxerings. 6 rum, varav 5 sovrum.
Tillträde
2017-06-30
Tomt
Tomtarea 1 049 m² (friköpt). Tomt mot skogsområde med trädgårdsland.
Byggnad
1 ½ plan delvis med källare. Byggår 1955.
Renoveringar: 2007.
Byggnadssätt
Grundmur: Betong. Grund: Betong/ betongplatta. Stomme: Trä. Bjälklag: Trä. Fasad: Stående träpanel. Takbeklädnad: Plåt med tegelprofil. Fönster: 3-glasfönster isoler. Ventilation: Självdrag.

Kommunalt vatten och avlopp.
Uppvärmning och el
Uppvärmningssystem: Luft/ vattenvärmepump och elkasett på kombipanna.
Planlösning
ENTRÉPLAN
Entréplanet erbjuder nytt kök från -07, vardagsrum med utgång till stor längsgående altan mot söder, två sovrum och badrum.

VARDAGSRUM
Vardagsrum med laminatgolv, tapet, ljust tak och generösa fönsterpartier som ger rummet bra ljus. Utgång till den stora altanen på 47 m2 mot söder.

MATRUM/ SOVRUM
Matrum alternativt sovrum med laminatgolv, tapet och fönster mot söder.

KÖK
Nytt kök, från -07, med nya stommar och luckor. Plats för matbord vid fönster mot entrésidan. Släta ljusa luckor och gott om förvaringsutrymmen. Målat kakel ovanför köks- och diskbänkar. Ekbänkskiva och engreppsblandare. Köket är maskinellt utrustat med stor kyl & frys från -07, spis med varmluftsugn från -07, köksfläkt från -07 och diskmaskin från -16. Matta med klinkermönster, tapet och bra ljusinsläpp med fönster åt två håll.

SOVRUM
Sovrum (1) har laminatgolv i ek, målade väggar, stor garderobsmöbel och fönster samt dörr till altanen. Sovrum (2) har laminatgolv i ek, tapet och fönster mot entrésidan.

BADRUM
Badrum med våtrumsmatta och våtrumstapet. Utrustat med duschhörna, tvättställ och wc-stol.

HALL
Hall med matta med klinkermönster och utrymme för ytterkläder.

ÖVRE PLAN
Övre plan har allrum och tre sovrum samt bra förvaring på sidovindar.

Sovrum (3) har laminatgolv i ek, målade väggar, sidovind och fönster mot gaveln. Sovrum (4) har laminatgolv i ek, målade väggar med fondtapet och fönster mot gaveln. Sovrum (5) har laminatgolv i ek, målade väggar med fondtapet, sidovind och fönster mot gaveln.

ALLRUM
Allrum med trägolv och målade väggar.

KÄLLARPLAN
Källarplanet har tvättstuga, pannrum, garage och matkällare.

TVÄTTSTUGA
Tvättstuga med målat betonggolv och väggar. Tvättmaskin från -07.

GARAGE
Garage med verkstadsdel.

ÖVRIGT
Pannrum med luft/ vattenvärmepump och kombipanna. Matkällare med hyllor.

diskution.
TV- och internetanslutning
TV: Antenn. Via optisk fiber går det att välja valfri leverantör för bredband, telefoni och tv.
Internet: Optisk fiber installerad -16. Installationskostnaden är betald.
Uteplats
Altan mot söder på 47 m2 med plats för både utemöbel och soldäck.
Bilplats
Garage i byggnaden.
Övriga byggnader
Växthus.
Ekonomi
Pris 695 000 kr Accepterat pris. Taxeringsvärdet är 481 000 kr (fastställt avseende år 2015) varav byggnadsvärde 415 000 kr. Typkod 220., värdeår 1972.

Total driftkostnad 25 500 kr/år, varav:
Uppvärmning:
16 500 kr
Försäkring:
4 000 kr
Vatten/avlopp:
3 800 kr
Renhållning:
1 200 kr
Summa:
25 500 kr
Driftskostnader för nuvarande ägare bestående av två vuxna och två barn. Taxan för kommunala avgifter är beräknad som fritidshus.

Observera att driftskostnaderna kan skilja sig åt beroende på användning och avtal.
Energideklaration
Status: Energideklaration är beställd
Utföres av Anticimex.
Servitut, planbestämmelser m m
Planbestämmelser: Byggnadsplan (1957-06-25).
Övrigt
Lagfartsavgift (stämpelskatt) 1,5% på köpeskilling samt inskrivningsavgift om 825 kr betalas av köparen. Kostnaden för uttagande av nya pantbrev är 2% på pantbrevsbeloppet samt en avgift om 375 kr per pantbrev.

Accepterat Pris
Den här bostaden marknadsförs med "Accepterat pris". Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 300 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.
Prästgatan 44 A
831 33 Östersund
Tfn 063-10 65 55
Dela med dig
Google+
Skriv ut
Högsta bud: 695 000 kr
Pris: 695 000 kr Accepterat pris
Boarea: 133 m²
Rum: 6 rum (5 sovrum)
Byggnadstyp: 1 ½ plan delvis med källare
Byggår: 1955
Tomtarea: 1 049 m²
Driftkostnad: 25 500 kr/år
Intresseanmälan
 
 
 
 
 
Skicka

Ogiltig e-postadress

Alla obligatoriska fält är inte ifyllda

Ansvarig mäklare
Björn Löfgren
073-843 25 55
073-843 25 55
Skicka e-post
Björn Löfgren
Counter