Friliggande villa, Frösön
Lövtorpsvägen 32, Frösön
Njut av sol, bad och båtliv.
Med ostört läge vid Storsjöns strand där ljudet från vågorna och sjöfåglarna är det enda som hörs ligger denna fastighet på äkta sjötomt där naturen blir er närmaste granne. Här kan ni njuta av lugnet och strandlivet med egen nybyggd påkostad brygga med vattendjup för stor båt och härligt soldäck på bryggan. Här har ni också en vedeldad bastu vid vattnet för att värma er i innan ni doppar er i Storsjön. De som vågar och har goda simkunskaper kan ta en simtur till närliggande Kycklingholmen. Det tar under 10 minuter till Östersunds centrum.

Fastigheten har rymligt bostadshus med loft samt sjövärme. Gäststuga kan användas för uthyrning. Stort isolerat uppvärmt garage med många användningsområden för en företagare samt stor förrådsbyggnad.

Bostadshuset är uppfört 1994 i 2-plan samt loft och erbjuder spatiösa sällskapsutrymmen i entréplanet med generösa fönsterpartier mot Storsjön. Utgång till stor längsgående balkong över vattnet som har öppen del med vindskydd för soliga varma dagar och inglasad del med skjutbara glaspartier när ni är behov av lite mer värme och skydd. Här kommer ni att vilja tillbringa så mycket tid som möjligt med både familj, släkt och vänner. Vardagsrum, matsalsdel och kök har en öppen planlösning med ryggåstak som mot nock har en takhöjd 4,2 meter med en värmande braskamin i mitten som bidrar till en härlig rymd och atmosfär. När middagen tillagas i köket kan ni samtidigt konversera med era inbjudna gäster som sitter och njuter av utsikten över Storsjön med en välsmakande välkomstdrink i handen. Köket har gott om förvaringsutrymmen i skåp och lådor samt klinker med golvvärme för att hålla era fötter varma. Badrum med klinker och golvvärme finns vid entrén. På det nedre planet finns ytterligare ett badrum med klinker och golvvärme samt tvättstuga med bra avlastningsytor och ny tvättmaskin. Två sovrum med utsikt mot Storsjön.

Påkostad brygga med vattendjup för stor båt, stege efter dopp från bryggan och egen badstrand. Stor altan i anslutning till bryggan med grill av sten. Altaner finns även mot entrésidan och gaveln på huset med vindskydd mot Storsjön samt en uteplats med trädäck på trädgårdstomten. Kort sagt här finns uteplatser för alla olika typer av väderlek, behov och gäster.

På fastigheten finns också stuga för permanentboende eller gästhus som har fullt utrustat kök och allrum i öppen planlösning med öppen spis med insats. Badrum med dusch, sovrum och altan på framsidan med utsikt mot Storsjön. Stort isolerat garage med golvvärme och extra hög och bred automatisk fjärrstyrd garageport. Förrådsbyggnad med stora utrymmen och sjövärmepump med kulvert till bostadshus och garage.

Här bor ni ostört vid Storsjöns strand och har tillgång till Storsjöns vatten med möjligheten till härliga båtutflykter på sommaren, fiske, bad och aktiviteter på vintern. Till stadskärnan och centrala Frösön kommer ni snabbt med både bil och cykel. Härliga skogspromenader kan ni göra i närområdet.

Välkomna på visning.
Bostäder i Frösö-Berge 20:8, Lövtorpsvägen 32, Frösön
Fastigheter i Frösö-Berge 20:8, Lövtorpsvägen 32, Frösön
Typ
Fastigheten Östersund Frösö-Berge 20:8. Friliggande villa - 2-plan i souterräng. Byggår 1994.
Storlek
Boarea 142 m², biarea 12 m². Areauppgifter enligt taxeringsinformationen. 5 rum, varav 3 sovrum.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommesle
Tomt
Tomtarea 2 750 m² (friköpt) och 750 m² vattenyta. Välplanerad trädgårdstomt som inramas av ungskog och vatten. Stor påkostad brygga med högt vattendjup/ stege.
Byggnad
2-plan i souterräng. Byggår 1994.
Byggnadssätt
Grundmur: Stenblock/ platonmatta. Grund: Betong. Stomme: Stålreglar/ trä. Bjälklag: Trä. Fasad: Liggande panel. Takbeklädnad: Plåt. Fönster: 3-glasfönster. Ventilation: Mekanisk frånluft.

Eget vatten via Storsjön, sluten tank/ 2-kammarbrunn.
Uppvärmning och el
Uppvärmningssystem: Sjövärmepump med kulvert till garage,.
Planlösning
ENTRÉPLAN
Entréplanet erbjuder spatiösa sällskapsutrymmen mot Storsjön, med vackert ryggåstak, med matsalsdel och vardagsrum samt värmande braskamin. Generösa fönsterpartier åt tre väderstreck och fantastisk utsikt över Storsjön. Stor längsgående balkong mot Storsjön samt inglasad del med skjutbara fönsterpartier. Kök med bra förvaringsutrymmen i öppen planlösning mot matsalsdel och vardagsrum. Badrum med klinker, golvvärme utrustat med dusch. Sovrum med fönster mot entrésidan. Hall med klinker och golvvärme. Mot entrésidan finns altan som följer ytterväggen mot gaveln med skyddande fönsterpartier och utsikt över Storsjön.

VARDAGSRUM/ MATSALSRUM
Vardagsrum med vackert ryggåstak med en takhöjd mot nock på 4,20 meter i öppen planlösning mot matsalsdel. Fantastiskt ljusinsläpp med stora fönsterpartier mot Storsjön. Utgång till stor balkong som ligger direkt över vattnet samt utgång till inglasad del av balkongen med skjutbara fönsterpartier. Vardagsrummet och matsaldel har en braskamin, enhetligt trägolv och målade väggar. Matsalsdel med plats för stort matbord och utsikt över Storsjön.

KÖK
Kök i öppen planlösning mot matsalsdel och vardagsrum. Myresjökök med ljusa luckor, skåp, lådor och gott om förvaringsutrymmen. Kakel ovanför köks- och diskbänkar. Laminatbänkskivor och engreppsblandare. Fönster och ljusinsläpp från flera håll. Köket är maskinellt utrustat med kombinerad kyl/ frys från -94, inductionshäll från -16, köksfläkt från -94, inbyggnads ugn & micro från -94 och diskmaskin från -15. Klinker, golvvärme och målade väggar.

BADRUM
Badrum med klinker, golvvärme och helkaklade väggar. Utrustat med duschhörna, tvättställ med underskåp/ lådor från Svedbergs, överskåp med spegel, vägghängd wc-stol och handukstork.

SOVRUM
Sovrum (1) har trägolv, tapet, snedtak och fönster åt två håll.

HALL
Hall med klinker och målade väggar. Bra utrymme för ytterkläder.

LOFT
Sovloft/ kontor med trägolv och målade väggar. Här finns plats för ett par sängar och skrivbord.

SOUTERRÄNGPLAN
Souterrängplanet har två sovrum med utsikt mot Storsjön, tvättstuga, badrum med badkar och stor hall med bra förvaring, matkällare och teknikrum.

SOVRUM
Sovrum (2) har Pergo golv i bok, tapet, garderobsvägg med skjutbara dörrar och spegel samt fönster mot Storsjön. Sovrum (3) har trägolv, målade väggar, fönster mot Storsjön och dörr till bryggan.

BADRUM
Badrum med klinker, golvvärme och helkaklade väggar. Utrustat med badkar, tvättställ med underskåp/ lådor från Svedbergs, överskåp med spegel och wc-stol.

TVÄTTSTUGA
Tvättstuga med klinker och målad väv. Avlastningsbänk, tvättho med underskåp & trådbackar. Tvättmaskin från -16 och torktumlare från -94.

HALL
Hall med klinkergolv och golvvärme. Bar förvaring i inbyggda garderober. Matkällare med centraldammsugare. Teknikrum med vattenpump och larm.

GÄSTSTUGA
Stuga för permanentboende eller gäststuga. Konstruktionen består av torpargrund, liggande panel och plåttak. Storstuga med öppen spis med insats i öppen planlösning mot kök. Trägolv, bröstpanel, 3-glasfönster och trätak. Uppvärmning med direktverkande el. Utsikt mot Storsjön. Köket har träluckor, engreppsblandare och diskho. Köket är maskinellt utrustat med kombinerad kyl/ frys, köksfläkt och spis. Badrum med våtrumsmatta och våtrumstapet, Utrustat med duschhörna, tvättställ och wc-stol. Sovrum med trägolv. Stor hall. Altan på entrésidan med utsikt mot Storsjön.
TV- och internetanslutning
TV: Parabol.
Internet: Mobilt bredband. Nuvarande ägare har router och abonnemang via Telia.
Uteplats
Skyddad altan mot båtbrygga med stor grill. Längsgående altan mot entrésidan med eftermiddagssol som fortsätter mot husgavel med vindskydd av glas, utsikt mot Storsjön och kvällssol. Stor brygga med soldäck. Uteplats på trädgårdstomten med trätrall.
Bilplats
Isolerat garage med betonggolv och golvvärme via kulvert. Extra bred och hög automatisk fjärrstyrd garageport.
Övriga byggnader
Isolerad förrådsbyggnad med sjövärmepump som har kulvert till bostadshus och garage. Stuga för permanentboende eller gästhus. Vedeldad bastu vid Storsjön.
Ekonomi
Pris 5 975 000 kr Accepterat pris. Taxeringsvärdet är 1 708 000 kr (fastställt avseende år 2014) varav byggnadsvärde 981 000 kr. Typkod 120., värdeår 1994.

Total driftkostnad 49 738 kr/år, varav:
Uppvärmning:
35 848 kr
Försäkring:
5 000 kr
Vatten/avlopp:
3 060 kr
Renhållning:
5 230 kr
Vägavg/snö:
600 kr
Summa:
49 738 kr
Driftskostnader för nuvarande ägare bestående av två personer. I uppvärmning ingår hushållström. I uppvärmning ingår även garagebyggnaden och utebelysning.

Observera att driftskostnaderna kan skilja sig åt beroende på användning och avtal.
Energideklaration
Energiklass C, energiprestanda 95 kWh/m² år.
Status: Energideklaration är utförd
Datum: 2017-07-06
Utförd av Oktopal.
Servitut, planbestämmelser m m
Servitut: Rättigheter-förmån: Officialservitut Väg
Rättigheter-last: Ledningsrätt Starkström, Tele (optokabel); Officialservitut Väg.

Gemensamhetsanläggning: Östersund Frösö-Berge GA:3.
Övrigt
Lagfartsavgift (stämpelskatt) 1,5% på köpeskilling samt inskrivningsavgift om 825 kr betalas av köparen. Kostnaden för uttagande av nya pantbrev är 2% på pantbrevsbeloppet samt en avgift om 375 kr per pantbrev.

Fastigheten har besiktigas av Oktopal 2017-07-06 och protokoll kommer att delas ut vid visningarna. Detsamma gäller energideklarationen som har utförts samma datum. Säljaren har för avsikt att teckna en ansvarsförsäkring avseende fel i fastighet enl. JN 4 kap 19 § (dolda fel) som gäller 10 år efter tillträdesdag.

Accepterat Pris
Den här bostaden marknadsförs med "Accepterat pris". Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 720 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på Internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.
Prästgatan 44 A
831 33 Östersund
Tfn 063-10 65 55
Dela med dig
Google+
Skriv ut
Pris: 5 975 000 kr Accepterat pris
Boarea: 142 m²
Rum: 5 rum (3 sovrum)
Byggnadstyp: 2-plan i souterräng
Byggår: 1994
Tomtarea: 2 750 m²
Driftkostnad: 49 738 kr/år
Intresseanmälan
 
 
 
 
 
 
Jag har tagit del av information om behandling av personuppgifter och samtycker till att mina uppgifter sparas.
Skicka

Ogiltig e-postadress

Alla obligatoriska fält är inte ifyllda

Stäng

Allmänt om registrering och behandling enligt GDPR

Storsjömäklarna AB behandlar personuppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR).

Ett av syftena med GDPR är att skydda enskildas grundläggande rättigheter och friheter, särskilt deras rätt till skydd av personuppgifter.

Dataskyddsförordningen gäller för behandling av personuppgifter. Med personuppgifter avses varje upplysning som avser en identifierad eller identifierbar fysisk person. Avgörande är att uppgiften, enskilt eller i kombination med andra uppgifter, kan knytas till en levande person. En personuppgift kan t.ex. vara namn, adress, personnummer, telefonnummer, e‑post, foto och ip-adress

Ändamål med behandling av personuppgifter

För att kunna fullgöra vårt uppdrag behöver vi inhämta, bearbeta och lämna ut personuppgifter rörande dig.

Storsjömäklarna AB lagrar dina personuppgifter, såsom namn, personnummer, adress, e-postadress och mobilnummer.

Ändamål: Administrera intresseanmälan

Laglig grund: Intresseavvägning
Behandlingsaktivitet: Lagring, matchningsutskick via e-post
Gallringstid: Uppgifterna får sparas under tid tills objekt förmedlats ifall bevakning har anmälts. Annars gallring direkt.

Ändamål: Upprätta spekulantregister, visningslistor och förmedla objekt

Laglig grund: Intresseavvägning
Behandlingsaktivitet: Lagring, utskick av e-post och sms
Gallringstid: Tre månader från att bostaden har sålts

Ändamål: Direktmarknadsföring

Laglig grund: Intresseavvägning
Behandlingsaktivitet: Lagring, utskick av e-post och sms
Gallringstid: Tre månader från att uppgifter har samlats in

Information om samtycke och rättelse av uppgifter m.m.

Behandling av personuppgifter är i viss omfattning nödvändig även om den registrerade inte har lämnat samtycke. Det kan exempelvis gälla för att avtal ska kunna fullgöras samt andra skyldigheter enligt lag t.ex. Kundkännedom, Köpekontrakt och Likvidavräkning.

Om samtycke används som laglig grund för lagring av personuppgifter har du alltid rätt att återkalla ditt samtycke genom att kontakta personuppgiftsansvarig - se nedan.

Sådan begäran framställs skriftligen med uppgift om namn och personnummer till personuppgiftsansvarig – se nedan.

Personuppgiftsansvarig

Personuppgiftsansvarig är Storsjömäklarna AB (556780-2151 med adress Prästgatan 44 A, 831 33 Östersund Tel : 063 - 10 65 55 Fax : 063-10 65 56
Epost : info@storsjomaklarna.se

Ansvarig mäklare
Björn Löfgren
073-843 25 55
073-843 25 55
Skicka e-post
Björn Löfgren
Counter