Bostadsrättslägenhet
Köpmangatan 46 C, Östersund
Charmig 1:a i centrala Östersund med balkong!
Välkommen till Köpmangatan 46 C och denna lägenhet om ett rum och kök. Lägenheten har en bra planlösning med hall och rum med fin parkett och vitmålade väggar. Det lilla badrummet är ljust och har vitt klinker och kakel samt badkar med dusch. Hallen erbjuder avhängning samt förvaring i garderob med överskåp. Golvet i köket har mörklaserats vilket skapar en skön kontrast med de vita väggarna och köksinredningen. Ugn och fläkt i svart från Gorenje bidrar till kontrasten. Här finns plats för matgrupp invid fönstret. Sovrummet/vardagsrummet vetter mot baksidan av huset och har utsikt över Storsjön och innergården. Här finns plats för säng och soffgrupp.
Balkongen med västerläge har plats för stunder att njuta av solen hela eftermiddagen och kvällen. Utsikten över Storsjön skymtar bland träden.

Välkommen på visning!
Bostäder i 13/1203, Köpmangatan 46 C, Östersund
Fastigheter i 13/1203, Köpmangatan 46 C, Östersund
Typ
Bostadsrättslägenhet, lgh.nr 13/1203. Byggår 1944, våningsplan 2 av 4.
Storlek
1 rum och kök. Boarea ca 37 m².
Byggnad
Byggnadsår: 1944. Uppvärmning: Fjärrvärme.
Planlösning
Lägenheten disponeras enligt följande:

HALL

Här finns avhängningsmöjligheter i form av en liten inbyggd nisch i väggen. En garderob med överskåp för förvaring. Fin parkett på golvet som följer med in i rummet. Väggarna är vitmålade.

BADRUM

Här är både klinker och kakel vitt. Här finns badkar för sköna bad och duschmöjligheter. Förvaring i spegelskåp samt i kommod under handfatet. Toalett och handfat.

RUM

Rummet vetter mot baksidan av huset och har utgång till balkong i västerläge. Här ligger en fin parkett och väggarna är vitmålade. Plats för säng och soffa samt förvaring. Fönster och balkongdörr.

KÖK

På golvet i det smakfullt inredda köket som renoverades 2010 ligger ett mörklaserat plankgolv. Köksinredningen går i vitt med plats för matplats intill fönstret som vetter mot baksidan av huset. Bänkskivor i ek och vitt kakel med svarta fogar. Halv kyl och frys från Elektro Helios, diskmaskin från Bosch, induktionshäll, ugn samt fläkt i svart från Gorenje.
TV- och internetanslutning
TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.
Internet: Bredband via bredbandsbolaget ingår i avgiften.
Uteplats
Balkong, läge väster.
Bilplats
I föreningen finns 15 parkeringsplatser med motorvärmaruttag. Samtliga platser är på föreningens innergård. Kostnad 180 kr/månad.
Övriga utrymmen
Det finns cykelförråd, källarförråd, vindsförråd och tvättstuga med torkrum.
Ekonomi, månadsavgift
Lägenhetsnummer 13/1203 i HSB Filialbanken, Östersund. Pris 925 000 kr Accepterat pris. Avgift 2 088 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten och kabel-TV.
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 120 kr som betalas av köparen och en pantsättningsavgift om 448 kr.

Övrig driftkostnad 300 kr/mån, varav:
Försäkring:
100 kr
Hushållsström:
200 kr
Summa:
300 kr


Inre reparationsfond är 84 kr, kontrollerad 2017-07-03. Andel i föreningen är 2,7954% och andel av årsavgiften är 2,7954%. Bostadsrätten är pantsatt, kontrollerad 2017-07-03.

Tillträde efter överenskommelse.
Energideklaration
Energiprestanda 188 kWh/m² år.
Bostadsrättsförening
HSB Filialbanken. I föreningen finns 27 st lägenheter.
Allmänt om föreningen: HSB Filialbanken äger fastigheten Filialbanken 10, byggd år 1944. I föreningen finns 27 lägenheter med bostadsrätt & 1 lägenhet med hyresrätt.
Föreningens ekonomi: Föreningen har god och stabil ekonomi. Senaste höjning av månadsavgifterna var 2012 då de höjdes med 11%.

Inga planerade avgiftshöjningar under 2017.

Föreningen har valt att inte höja månadsavgifterna under 2013.
Kommande renoveringar: Föreningen planerar att införa gemensamhetsel, troligen någon gång under 2017, vilket innebär att föreningen kommer stå för abonnemangskostnaden och att du som bor i lägenheten betalar för den el du faktiskt använder. De planerar också att renovera innergården för en ökad trivselkänsla.

Under 2014 byttes låssystem och installerade vattenlarm under diskbänken i köken. Till p-platserna på gården är det separat kösystem. En övernattningsbostad har nyligen iordningställts och kan bokas av de boende mot en mindre kostnad. Föreningen har även ett hobbyrum.
Under sommaren 2013 renoveras balkongerna och trappuppgångarna samt hela källarplanet målas om.
2004 Grunden putsades. Fasaden renoverades. 2003 Byte av samtliga fönster. 2001 Renovering av samtliga stammar och samtliga badrum.
Under hösten 2011 renoverades övernattningsrummet som kan hyras av boende i föreningen för ca 150 kr/natt.
2011 Nya tvättmaskiner i tvättstugan. Ny elcentral i källaren.
Övrigt: Ventilationen är aldrig utbytt, den ses över årligen av fackmän.
Varje höst byts trasiga tegelpannor ut.
Övrigt
Accepterat pris
Den här bostaden marknadsförs med "Accepterat pris". Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 240-560 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.
Prästgatan 44 A
831 33 Östersund
Tfn 063-10 65 55
Dela med dig
Google+
Skriv ut
Pris: 925 000 kr Accepterat pris
Månadsavgift: 2 088 kr
Boarea: 37 m²
Rum: 1 rum + kök
Våningsplan: 2 av 4
Byggår: 1944
Driftkostnad: 300 kr/mån
Visningar
Aug
20
Sön 20 aug kl. 12:30 - 13:00
Aug
23
Ons 23 aug kl. 16:30 - 17:00
Visa fler
Dölj
Intresseanmälan
 
 
 
 
 
Skicka

Ogiltig e-postadress

Alla obligatoriska fält är inte ifyllda

Ansvarig mäklare
Martin Eriksson
070-257 88 22
070-257 88 22
Skicka e-post
Counter