Bostadsrättslägenhet, Bydalsfjällen
Bydalen 550 Hus 3, Hallen
Lägenhet i Bydalen med centralt läge och vacker utsikt!
Varmt välkomna till denna lägenhet i Bydalen centrum med hög standard och bekvämt ski in läge med gångavstånd till allt ni behöver under fjällsemestern! Lägenheten ligger ett stenkast från Bydalens wärdshus och liften. Härifrån har man en fantastisk utsikt mot Drommenfjället och på andra sidan vägen ligger det belysta skidspåret som tar er runt Dalsjön.

Lägenheten har genomgående hög standard och stilrena materialval i neutrala färger som faller de allra flesta i smaken. Planlösningen är väl genomtänkt och lägenheten upplevs som mycket rymlig med kök och storstuga i öppen planlösning och fönster mot Drommenfjället vilket ger ett mycket generöst ljusinsläpp. Här återfinner ni även en modern och snygg kamin som både sprider värme och mysfaktor då mörkret sänker sig över dalen.

De 76 väldisponerade kvadratmetrarna rymmer även fyra rejäla sovrum varav två rymmer dubbelsäng, en mindre toalett med dusch samt ett helkaklat badrum med bastu. I entrén finns torkskåp och en platsbyggd hallmöbel som underlättar förvaringen. Hela lägenheten har behaglig golvvärme och en praktisk skidbod finns i anslutning till entrén. Alla inventarier ingår i köpet så det är med andra ord bara att flytta in. Det finns goda uthyrningsmöjligheter. Välkommen!

I Bydalsfjällen ingår destinationerna Höglekardalen, Bydalen, Fjällhalsen och Gräftåvallen.
Bostäder i 16, Bydalen 550 , Hus 3, Hallen
Fastigheter i 16, Bydalen 550 , Hus 3, Hallen
Typ
Bostadsrättslägenhet, lgh.nr 16. Byggår 2010, våningsplan 1 av 2. Hiss finns ej.
Storlek
5 rum och kök. Boarea ca 76 m².
Byggnad
Byggnadsår: 2010. Uppvärmning: Värmeanläggning i Brf Månen med kulvert till Brf Bydalen 1.
Planlösning
Lägenheten disponeras enligt följande:

Lägenheten är utrustad med golvvärme i alla rum.

ENTRÉ/HALL
Hallen välkomnar med gott om avhängningsmöjligheter i en platsbyggd hallmöbel. Här finns även ett torkskåp och två garderober. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger ett grått klinker.

WC/DUSCH
Inredningen består av toalettstol, handfat, badrumsskåp och duschhörna. Väggarna är klädda i vitt kakel och på golvet ligger ett grått klinker.

BADRUM/BASTU
Inredningen består av toalettstol, handfat, badrumsskåp, handdukstork och duschhörna. Väggarna är klädda i vitt kakel och på golvet ligger ett grått klinker. En glasdörr tar er in till bastun som är utrustad med bastulav och belysning. På väggar och i tak sitter bastupanel. På golvet ligger ett grått klinker.

KÖK/MATPLATS
Köksinredningen går i grått och erbjuder förvaring i skåp och lådor. En liten bardisk fungerar utmärkt som frukosthörna och erbjuder goda arbetsytor. Köksutrustningen består av kyl/frys, spis/ugn, spisfläkt, diskmaskin och mikro.
Matplatsen rymmer ett bord för 6-8 personer. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger ett parkettgolv. Här finns även en altandörr som tar er ut till den stensatta uteplatsen.

ALLRUM
Det är öppen planlösning mellan kök och allrum. Här finns plats för soffa, soffbord och tv-möbel. Braskaminen är pricken över i:et och ger både mysfaktor och värme. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger ett parkettgolv.

KLK
Från köket/allrummet nås en mindre klädkammare/städskåp.

SOVRUM
Från allrummet nås alla sovrum och detta sovrum rymmer våningssäng med bredare underslaf och en garderob som underlättar förvaringen. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger ett parkettgolv.

SOVRUM
Från allrummet nås alla sovrum och detta sovrum rymmer våningssäng med bredare underslaf och en garderob som underlättar förvaringen. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger ett parkettgolv.

SOVRUM
Detta sovrum rymmer dubbelsäng och två garderober som underlättar förvaringen. Ett fönster ger ett trevligt ljusinsläpp. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger ett parkettgolv.

SOVRUM
Detta sovrum rymmer dubbelsäng och två garderober som underlättar förvaringen. Ett fönster ger ett trevligt ljusinsläpp. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger ett parkettgolv.
TV- och internetanslutning
TV: Ansluten till central antennanläggning.
Internet: Ansluten till central antennanläggning. Diskussion finns om bredbandsanslutning till Ip-only.
Uteplats
Stensatt uteplats.
Bilplats
15 bilplatser med motorvärmaruttag. 2 st hör till denna lägenhet.
Övriga utrymmen
Det finns ett skidförråd utvändigt vid entrén. Bredvid tvättstugan finns ett gallerförråd som hör till varje lägenhet. Det finns gemensamt soprum coh tvättstuga.
Ekonomi, månadsavgift
Lägenhetsnummer 16 i Bydalen 1, Hallen. Pris 1 975 000 kr eller högstbjudande. Avgift 3 057 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten och kabel-TV.

Övrig driftkostnad 512 kr/mån, varav:
Försäkring:
137 kr
Hushållsström:
375 kr
Summa:
512 kr

Andel i föreningen är 12,7303%. Bostadsrätten är inte pantsatt, kontrollerad 2017-04-07.

Tidigaste tillträdesdag: Enligt överenskommelse.
Bostadsrättsförening
Bydalen 1.
Allmänt om föreningen: Brf Bydalen 1 äger fastigheten Hallens-Backen 1:38 vilket består av två bostadshus med totalt 10 lägenheter. Föreningen registrerades 2009 och har en mycket god ekonomi utan skulder. Goda uthyrningsmöjligheter finns om man inte nyttjar sin bostadsrätt hela året, Wärdshuset erbjuder smidig förmedling mot en liten kostnad.
Kommande renoveringar: Kommunalt v/a har anslutits till fastigheten, kostnad för detta är medtaget månadsavgiften. Diskussion om ny värmeanläggning förs inom föreningen.
Övrigt
Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.
Prästgatan 44 A
831 33 Östersund
Tfn 063-10 65 55
Dela med dig
Google+
Skriv ut
Pris: 1 975 000 kr eller högstbjudande
Månadsavgift: 3 057 kr
Boarea: 76 m²
Rum: 5 rum + kök
Våningsplan: 1 av 2
Hiss: Nej
Byggår: 2010
Driftkostnad: 512 kr/mån
Visningar
Vänligen ring 072-7406555 för mer info och visning!
Visa fler
Dölj
Intresseanmälan
 
 
 
 
 
Skicka

Ogiltig e-postadress

Alla obligatoriska fält är inte ifyllda

Ansvarig mäklare
Martin Eriksson
070-257 88 22
070-257 88 22
Skicka e-post
Martin Eriksson
Counter