Friliggande villa, Ope
Nedre Andalsvägen 14, Östersund
Trevlig villa i lugna och trivsamma kvarter!
Med ett perfekt läge hittar ni denna trevliga villa i trivsamma kvarter som bjuder på garage, snickarbod och en fantastisk trädgård. Ett stenkast från villan finns busshållplats och till stan är det cykelavstånd. Bättre än så blir det inte!

Brokvisten välkomnar er in till en hall som erbjuder goda avhängningsmöjligheter i hatthylla och garderob. Vidare in i köket hittar ni goda arbetsytor för den glade kocken och även goda förvaringsmöjligheter i skåp och lådor. Matplatsen rymmer bord, stolar och kökssoffa om så önskas. Vardagsrummet har ett stort fönsterparti ut mot trädgården vilket gör att rummet känns extra ljust och luftigt. Härifrån nås även altanen som rymmer både utemöbler och grill. I anslutning till vardagsrummet finns ett rum som kan fungera som både matrum eller sovrum och i dagsläget är det skjutdörrar som kan öppnas upp så att rummen blir i fil med varandra. I entréplanet finns även duschrum och två sovrum varav det större sovrummet har flertalet garderober.

Källarplanet nås från hallen och här finns gott om förrådsutrymmen, gillestuga, matkällare, toalett, tvättstuga, pannrum och snickarverkstad. I gillestugan finns en braskamin som ger trivselfaktor och från snickarverkstaden kan garaget nås. Bergvärmepumpen borgar för låga driftskostnader.

Garaget har betonggolv och väggfasta hyllor. Bakom garaget finns snickarboden som har isolerade väggar, golv och tak. Här finns även en mindre altan för den som vill ta igen sig en stund. I trädgården växer flertalet blombuskar och träd. Gott om gräsyta finns för småttingar med spring i benen eller kanske en studsmatta.

Ta chansen att bli ägare till en gedigen och charmig villa i lugna och trivsamma kvarter!
Bostäder i Tennisbollen 4, Nedre Andalsvägen 14, Östersund
Fastigheter i Tennisbollen 4, Nedre Andalsvägen 14, Östersund
Typ
Fastigheten Östersund Tennisbollen 4. Friliggande villa. Byggår 1968.
Storlek
Boarea ca 94 m², biarea ca 101 m². Areauppgifter enligt taxeringsinformationen. 5 rum.
Tillträde
Årskiftet 2017/2018 eller enligt överenskommelse
Tomt
Tomtarea 1 086 m² (friköpt).
Byggnad
Byggår 1968.
Byggnadssätt
Grund: Källare. Stomme: Trä. Fasad: Tegel och träpanel. Takbeklädnad: Betongpannor. Hängrännor: Plåt. Fönster: 3-glasfönster isoler. Ventilation: Självdrag. Murstock: Murad skorsten.

Kommunalt vatten och avlopp.
Uppvärmning och el
Uppvärmningssystem: Bergvärmepump.
Planlösning
Villan disponeras enligt följande:

ENTRÉPLAN

ENTRÉ/HALL
En brokvist välkomnar er in till entrén som erbjuder avhängningsmöjligheter i en hatthylla och plats för skohylla. En garderob erbjuder förvaring. Plats finns för byrå och spegel. Väggarna är klädda i vit strukturtapet och bröstpanel. På golvet ligger en grå plastmatta. Den inre hallen har garderob som erbjuder förvaring. Väggarna är klädda i vit tapet och på golvet ligger en grå plastmatta.

KÖK/MATPLATS
Köksinredningen går i vitt och har gott om förvaring i skåp och lådor. Den ljusa laminatbänkskivan erbjuder goda arbetsytor och ovanför sitter ett vitt kakel. Köksutrustningen består av diskmaskin från Bosch, spis/ugn från Cylinda, spisfläkt från Bosch, kyl/frys från Cylinda och rostfri diskbänk. Matplasen rymmer bord, stolar och kökssoffa om så önskas. En av väggarna är klädd i mörk panel och resterande väggar är klädda i en ljus blommönstrad tapet. På golvet ligger en grå plastmatta.

VARDAGSRUM
Stora fönsterpartier mot trädgården släpper in härligt med ljus i rummet. Plats finns för soffa, tv-möbel och fåtöljer. Väggarna är klädda i en beige tapet och på golvet ligger parkettgolvet i original. Härifrån nås även altanen som har trätrall och ett träräcke runtom. Gott om plats finns för utemöbler och grill.

SOVRUM/MATRUM
Detta rum kan fungera antingen som sovrum eller matrum då det är skjutdörrar ut till vardagsrummet. Plats finns för säng och skrivbord eller matsalsmöbel. Väggarna är klädda i ljusgröna tapeter och på golvet ligger en brun plastmatta. Två garderober erbjuder förvaring.

SOVRUM
Detta sovrum rymmer dubbelsäng och sängmöbler. Fem garderober med tillhörande överskåp erbjuder förvaring. Väggarna är klädda i en rosa tapet och på golvet ligger en brun plastmatta.

SOVRUM
Detta sovrum rymmer säng och skrivbord. En garderob med tillhörande överskåp erbjuder förvaring. Väggarna är klädda i vita tapeter och på golvet ligger en grå/brun plastmatta.

DUSCHRUM
Inredningen består av toalett från Ifö, kommod, spegel, högskåp, väggskåp, bidé och duschkabin. Väggarna är klädda i en ljusblå plastmatta och på golvet ligger en blå plastmatta. Två fönster ger ett trevligt ljusinsläpp.


KÄLLARPLAN

GILLESTUGA
Gott om plats finns för soffa, fåtöljer och tv-möbel. Pricken över i:et är braskaminen som ger den extra mysfaktorn. Väggarna är klädda i träpanel och på golvet ligger ett ljust laminatgolv.

KLÄDKAMMARE
Inredd med vägghyllor, klädstång och garderob som underlättar förvaringen. På golvet ligger en lljus plastmatta och väggarna är vitmålade.

TOALETT
Inredd med toalettstol från Gustavsberg, handfat och badrumsskåp. Väggarna är målade i en ljusgul kulör och på golvet ligger ett sandfärgat klinker.

MATKÄLLARE
Inredd med vägghyllor och tegelgolv. Gott om plats finns för saftflaskor och syltburkar.

SNICKARVERKSTAD
Inredd med fyra garderober, arbetsbänk och väggskåp. Väggarna är målade i en ljusblå kulör och golvet är målat i en brunbeige kulör. Härifrån kan garaget nås via en dörr och en trapp upp till garageplanet.

PANNRUM
Här sitter bergvärmepumpen från Nibe (Fighter 1215), vägghyllor och vattenkran. Väggarna är målade i en blå kulör och golvet är målat i en brunbeige kulör.

TVÄTTSTUGA
Inredd med tvättmaskin från Bosch, rostfri tvättho, arbetsbänk med bänkskåp och tvättlinor. Väggarna är målade i en ljusgul kulör och på golvet ligger ett sandfärgat klinker som är utrustat med elgolvvärme.
TV- och internetanslutning
TV: TV-antenn.
Uteplats
Uteplats 1: Altan
Uteplats 2: Altan på snickarbod.
Bilplats
Garage. Betonggolv och träpanel på väggar, arbetsbänk vägghyllor och träportar.
Övriga byggnader
Snickarbod. Isolerade väggar, tak och golv. Inredd med linoliummatta. El indraget och lysrörsbelysning. Altan finns vid entré. Snickarboden kan lätt göras om till gäststuga.
Ekonomi
Pris 1 775 000 kr eller högstbjudande. Taxeringsvärdet är 1 136 000 kr (fastställt avseende år 2015) varav byggnadsvärde 732 000 kr. Typkod 220., värdeår 1968.

Total driftkostnad 24 030 kr/år, varav:
Uppvärmning:
12 103 kr
Försäkring:
4 000 kr
Vatten/avlopp:
1 400 kr
Renhållning:
2 827 kr
Underhåll:
2 000 kr
Samfällighet:
1 700 kr
Summa:
24 030 kr
I siffran för uppvärmning ingår hushållsel. Detta är siffror från 2016 och fem månader är då obebodda.
Servitut, planbestämmelser m m
Inskrivna servitut/Övr gravationer: Nyttjanderätt Tele, Nyttjanderätt Kraftledning.

Planbestämmelser: Byggnadsplan (1965-06-08).
Övrigt
Pantbrev totalt: 130 000 kr

Lagfartsavgift (stämpelskatt) 1,5% på köpeskilling samt inskrivningsavgift om 825 kr betalas av köparen. Kostnaden för uttagande av nya pantbrev är 2% på pantbrevsbeloppet samt en avgift om 375 kr per pantbrev.

Fastigheten har besiktigats av Anticimex 2017-07-31 och protokoll kommer att delas ut vid visningarna. Detsamma gäller energideklarationen som har utförts samma datum. Kopplad till besiktningen är en ansvarsförsäkring för säljaren avseende fel i fastighet enl. JN 4 kap 19 § (dolda fel) som gäller 10 år efter tillträdesdag.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.
Prästgatan 44 A
831 33 Östersund
Tfn 063-10 65 55
Dela med dig
Google+
Skriv ut
Pris: 1 775 000 kr eller högstbjudande
Boarea: 94 m²
Rum: 5 rum
Byggår: 1968
Tomtarea: 1 086 m²
Driftkostnad: 24 030 kr/år
Visningar
Aug
19
Lör 19 aug kl. 13:00 - 14:00
Aug
24
Tor 24 aug kl. 17:00 - 18:00
Visa fler
Dölj
Intresseanmälan
 
 
 
 
 
Skicka

Ogiltig e-postadress

Alla obligatoriska fält är inte ifyllda

Ansvarig mäklare
Marcus Ahlqvist
072-740 65 55
072-740 65 55
Skicka e-post
Marcus Ahlqvist
Counter