Bostadsrättslägenhet, Valla
Snorres väg 173, Frösön
Härlig 2,5:a med solig balkong
Välkommen till en fräsch och trevlig tvårummare med balkong, i välskött förening i lugnt område. Här bor du praktiskt och bekvämt med ett förråd i direkt anslutning till entrén och tvättstuga på hörnet samt cykelförråd.

Lägenhetens entré välkomnas via mindre hall med plats för avhängning av ytterkläder. Vidare fortsätter hallen i vinkel mot badrummet, där det finns plats för garderob eller annan möbel. Det fräscha köket nås direkt till höger från hallen, med vita luckor och lagom stor matplats för 4-6 personer. Fräscht badrum med dusch samt utrymme för tvättmaskin finns. Vardagsrum med utgång till balkongen. Ett sovrum och en praktisk och rymlig klädkammare som är ombyggd till sovalkov.

Inom bekvämt avstånd finner ni skola, välsorterad matvaruaffär, fina närliggande gångstråk, grönområden och bra bussförbindelser in till Östersunds centrum. På gården finns en trevlig lek- och grillplats och föreningen har både samlingslokal och släpvagn som medlemmarna får hyra.

Välkommen på visning!
Bostäder i 57, Snorres väg 173, Frösön
Fastigheter i 57, Snorres väg 173, Frösön
Typ
Bostadsrättslägenhet, lgh.nr 57. Byggår 1974, våningsplan 2 (1 trappa. Hiss finns ej.
Storlek
2,5 rum och kök, varav 1 sovrum. Enligt föreningens ekonomiska plan är det 2 rum och kök. Boarea 63,5 m². Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.
Byggnad
Byggnadsår: 1974. Uppvärmning: Fjärrvärme.
Planlösning
Lägenheten disponeras enligt följande:

HALL
Ingång till mindre halldel med klinkergolv och plats för avhängning av ytterkläder, vidare fortsätter hallen i vinkel mot badrummet. På golvet ligger ett eklaminatgolv enhetligt med köket och väggarna är vitmålade.

KÖK
Vita köksluckor, stenskiva som arbetsbänk med nedsänkt rostfri diskbänk med dubbla hoar och ett mosaikkakel som stänkskydd ovanför. Köket har gott om förvaring i skåp och lådor och under överskåpen sitter bra arbetsbelysning, Vid fönstret ryms matbord med plats för 4-6 gäster. Köket är maskinellt utrustat med spis med ugn (Husqvarna), fullstor kyl och frys (Bosch), diskmaskin (Cylinda) och fläkt (Futurum).

BADRUM
Renoverat (ca 2013) och fräscht badrum med plastmatta i skifferimitation på golvet och ljusgrå plastmatta på väggarna. Badrummet är utrustat med handfat med underskåp, spegel med belysning ovanför, wc och dusch med vikbara duschväggar. El finns för tvättmaskin.

VARDAGRUM
Ekparkettgolv och gråa tapetserade väggar. Från rummet nås balkongen med trätrall, där du kan njuta av solen under dagen. Vardagsrummet är rymligt och här finns gott om plats för soffa, tv och bokhylla om så önskas.

SOVRUM
Här ligger ett laminatgolv och det är tre vitmålade väggar och en lila fondtapet på den fjärde. Fönster mot baksidan.

SOVALKOV/KLÄDKAMMARE
Då man flyttat väggen och satt in betongglas används detta rum som sovalkov om så önskas. Men med en enkel anpassning har man en perfekt walk in closet. Här ligger ett eklaminatgolv och det är vita tapeter på väggarna. I hallen utanför finns två garderober.
TV- och internetanslutning
TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.
Basutbudet ingår i månadsavgiften.
Internet: Bredband mot eget abonnemang från ComHem.
Uteplats
Balkong, läge söder. Trätrall på golvet.
Bilplats
Garageplatser (61 st). Går att hyra för 180 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö.
P-platser med el (66 st). Går att hyra för 100 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö. (Finns lediga)
P-platser utan el (12 st). Går att hyra för 75 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö. (Finns lediga)
Gästparkeringar: 12 gästparkeringsplatser. P-tillstånd fordras.
Övriga utrymmen
Det finns förråd och tvättstuga i samma hus. Förrådet ligger i anslutning till lägenhetens entré i samma plan. Tvättstugan är fräsch finns i hörnet vid husets gavel liksom cykelförrådet och det är lätt att få tvätttider.
Ekonomi, månadsavgift
Lägenhetsnummer 57 i Riksbyggen Östersundshus 20, Frösön. Pris 850 000 kr Accepterat pris. Avgift 3 295 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV och Bostadsrättstilläget till hemförsäkringen.
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 110 kr som betalas av säljaren och en pantsättningsavgift om 448 kr.

Övrig driftkostnad 360 kr/mån, varav:
Försäkring:
100 kr
Hushållsström:
260 kr
Summa:
360 kr


Inre reparationsfond är 1 180 kr, kontrollerad 2017-05-23. Andel i föreningen är 0,81119% och andel av årsavgiften är 0,80611%. Bostadsrätten är pantsatt, kontrollerad 2017-05-23.

Tillträde efter överenskommelse.
Energideklaration
Energiprestanda 180 kWh/m² år.
Bostadsrättsförening
Riksbyggen Östersundshus 20. Föreningen är ett privatbostadsföretag (äkta).
Allmänt om föreningen: Föreningen äger fastigheten Hjorten 1 med 120 lägenheter och 12 lokaler, med adressen Snorres väg 1-239. Föreningen äger samlingslokalen "kvartersgården", som kan hyras av medlemmarna samt en släpvagn med kåpa som går att hyra för 50 kr/dygnet.
Kommande renoveringar: Byte av lägenhetsdörrar 2014.
Fönsterbyte och byte av balkongdörrar 2012, lekparken har renoverats 2012, yttre renovering av garage och soprum 2010, ventilationen/fläkt 2005.
Gårdsplats/innergård
Lugn och trevlig gård med lekplatser och grillplats. Gott om grönområden finns att ströva på både sommar och vinter.
Övrigt
Accepterat pris
Den här bostaden marknadsförs med "Accepterat pris". Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 240-560 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på Internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.
Prästgatan 44 A
831 33 Östersund
Tfn 063-10 65 55
Dela med dig
Google+
Skriv ut
Högsta bud: 800 000 kr
Pris: 850 000 kr Accepterat pris
Månadsavgift: 3 295 kr
Boarea: 63,5 m²
Rum: 2,5 rum + kök (1 sovrum)
Våningsplan: 2
Hiss: Nej
Byggår: 1974
Driftkostnad: 360 kr/mån
Intresseanmälan
 
 
 
 
 
Skicka

Ogiltig e-postadress

Alla obligatoriska fält är inte ifyllda

Ansvarig mäklare
Jim Edelsvärd
072-201 65 55
072-201 65 55
Skicka e-post
Jim Edelsvärd
Counter