Bostadsrättslägenhet, Centralt
Köpmangatan 32, Östersund
Centralt, nyrenoverat i sekelskifteshus, 6 lägenheter kvar!
Välkommen till ett nyrenoverat boende i högsta klass anpassat till byggnadsstilen runt sekelskiftet då denna fastighet uppfördes. Mer centralt är svårt att bo, mitt i centrum och bara några meter till Storsjönsstrand. Härlig rymd, höga fönster med fantastiskt ljusinsläpp, stuckaturer i tak och tidstypiska detaljer men ändå modernt med hög klass. Detta är boendet för dig som söker det lilla extra! Här finns allt från den lilla studentlyan till den extravaganta representationsvåningen.

Bostadsrättsföreningen Bryggaren 4 erbjuder ett bekvämt och modernt boende med känsla av sekelskifte i bostadsstorlekar från 1 till 5 Rum och kök. Samtliga lägenheter har ett genomtänkt kök, badrum och detaljer som skall vara i ett modernt hus med sekelskifteskarraktär. De större bostäderna har möblerbar balkong för maximal njutning av den sköna vår- och sommarsolen. De har moderna badrum med komfortvärme i golven och eluppvärmd handdukstork. Bostäderna har klinker i hall och duschrum.

På fastigheten finns tre byggnader som alla inrymmer bostadslägenheter. I byggnaden med adress Köpmangatan har man renoverat upp och återskapat rum och planlösningar utifrån hur huset sett ut förr men med en modern anpassning. Här finns: 1st 4:a, 1st 6:a, 1st 1:a och 1st 2:a. I gårdshuset med adress Biblioteksgatan 3 finns 2st nyproducerade spegelvända 2:or i två plan och ett gemensamt förråd för cyklar och etc. I Grändhuset och med adress Biblioteksgatan 3 finns 1 lägenhet innehållande 5 rok. Grändhuset kommer att iordningställas utvändigt (fasad), invändigt lämnas huset som det är vilket skapar stora möjligheter för en köpare att anpassa och göra iordning sitt egna drömboende mitt i stan. Föreningen har en egen innergård på vilken medlemmarna i föreningen har möjlighet i framtiden att anpassa med exempelvis en gemensam grillplats.

Detta är något speciellt för Östersund så ta tillfället i akt och kom och titta på dessa lägenheter. Fasta priser, först till kvarn. För mer information kontakta fastighetsmäklaren.
Bostäder i 3, Köpmangatan 32, Lgh 1101, Östersund
Fastigheter i 3, Köpmangatan 32, Lgh 1101, Östersund
Typ
Bostadsrättslägenhet, lgh.nr 3. Byggår 1929. Hiss finns ej.
Storlek
från 1 rum och kök till 5 rum och kök. Boarea ca 183 m². boarea mellan 35-184m².
Byggnad
Byggnadsår: 1929. Renoveringsår: 2016/2017. Fastigheten har genomgått en total förändring under de senaste åren.
Samtliga lägenheter har vitvaror från Siemens (köksfläktar från Swecon Case). Porslin och badrumsinredning från IFÖ, blandare från FM Mattsson. Det kommer att finnas tvättmaskin i samtliga lägenheter. Uppvärmning: Fjärrvärme (elvärme i Grändhuset).
Planlösning
Lägenhet 1
1 rok om ca 35 m².
Pris: 1.275.000kr
Månadsavgift: 2.442kr
Med egen entré och där tilliggande caféveranda kommer du in i en hall med plats för klädavhängning och förvaring. Lägenheten har genomgående vitmålade väggar, klinkergolv i hall och lamellparkettgolv i kök och rum. Badrummet har kaklade väggar och är utrustat med dusch, WC och handfat. Köket från Ballingslöv har gott om förvaring och bra maskinell utrustning såsom spis med induktionshäll, varmluftsugn, Micro och diskmaskin. Lägenheten har gott om garderober till förvaring.

Lägenhet 2
2 rok om ca 40 m².
Pris: 1.395.000kr
Månadsvgift: 2.671kr
Med delad entré tillsammans med lägenheten som ligger en våning upp kommer du in i en hall med plats för klädavhängning och förvaring. Lägenheten har genomgående vitmålade väggar, klinkergolv i hall och lamellparkettgolv i kök och rummen. Badrummet har kaklade väggar och är utrustat med dusch, WC och handfat. Köket från Ballingslöv har gott om förvaring och bra maskinell utrustning såsom spis med induktionshäll, varmluftsugn, Micro och diskmaskin. Lägenheten har gott om garderober till förvaring.

Lägenhet 3
5 rok om ca 183 m².
Pris: 4.595.000kr
Månadsvgift: 8.800kr
Med delad entré tillsammans med lägenhet 2 tar du dig upp i trappan och in i denna extravaganta tvåvåningslägenhet. När du kommer in i lägenheten möts du av en hall om förgrenar mot kök, WC, trappa till vindsrummet och i förlängningen två sovrum, vardagsrum och det stora badrummet. Lägenheten har genomgående vitmålade väggar, klinkergolv i hall och eklaminatgolv i kök och rummen. Lägenheten har härlig rymd, höga fönster med fantastiskt ljusinsläpp, stuckaturer i tak och tidstypiska detaljer men ändå modernt med hög klass. På första våningsplanet är det kök, matrum, vardagsrum, två sovrum, wc, och badrum med badkar och WC. Köket från Ballingslöv har gott om förvaring, arbetsbänkar som inbjuder till bakning och bra maskinell utrustning såsom spis med induktionshäll, varmluftsugn, Micro och diskmaskin. Lägenheten har gott om garderober till förvaring. Från hallen finns trappan upp till vindsrummet vilket är om ca 62m2 golvyta. Här uppe finns ett helkaklat modernt badrum med dusch och WC samt att det finns förberett för ett pentry. Detta härligt stora rum med fönster mot Storsjön inbjuder till fest eller ateljé om man önskar det! Önskar man att disponera rummen på första våningen för representation, passar detta rum perfekt som sovrum och eget krypin.

Lägenhet 4
4 rok om ca 114 m².
Pris: 3.575.000kr
Månadsvgift: 6.846kr
Med delad entré tillsammans med lokalen tar du dig upp i trappan och in i denna extravaganta tvåvåningslägenhet. När du kommer in i lägenheten möts du av en hall om förgrenar mot kök, WC, trappa till vindsrummet och ett av våningsplanets rum. Lägenheten har genomgående vitmålade väggar, klinkergolv i hall och eklaminatgolv i kök och rummen. Lägenheten har härlig rymd, höga fönster med fantastiskt ljusinsläpp, kakelugn, stuckaturer i tak och tidstypiska detaljer men ändå modernt med hög klass. På första våningsplanet är det kök, matrum, vardagsrum, sovrum, rum förberett för tvättstuga, badrum med dusch och WC. Köket från Ballingslöv har gott om förvaring, arbetsbänkar som inbjuder till bakning och bra maskinell utrustning såsom spis med induktionshäll, varmluftsugn, Micro och diskmaskin. Lägenheten har gott om garderober till förvaring. Från hallen finns trappan upp till vindsrummet vilket är om ca 30m2 golvyta. Här uppe finns ett helkaklat modernt badrum med dusch och WC. Detta härligt stora rum med fönster mot Storsjön inbjuder till fest eller ateljé om man önskar det! Önskar man att disponera rummen på första våningen för representation, passar detta rum perfekt som sovrum och eget krypin.

Lägenhet 5 - Grändhuset
4 rok om ca 114 m².
Pris: 2.195.000kr
Månadsavgift: 4.203kr
Denna byggnad är fristående från huset och säljes med färdigställt yttre. Det inre är ej färdigställt utan ger köparen stora möjligheter till att anpassa det till sitt eget drömboende. På entréplanet av detta hus finns hall med plats för avhängning, trappa upp till övervåningen med trappförråd därunder, kök med vedspis, badrum med dusch och wc, sovrum/matrum och vardagsrum med kakelugn. På övre plan finns två sovrum samt ett badrum. OBS! I denna lägenhet ingår inte uppvärmningskostnad. Huset har egen uppvärmning friställt från föreningen i övrigt. Huset har direktverkande el samt en luft/luftvärmepump.


Lägenhet 6 - Gårdshuset
2 rok om ca 52 m².
Pris: 1.775.000kr
Månadsvgift: 3.399kr
Nyproducerad lägenhet i två plan. Välkomnande entré med plats för klädavhängning. Från hallen är det öppet upp mot nock och här går trappan upp till loftet. Loftet är perfekt som sovrum om så önskas. Lägenheten har genomgående vitmålade väggar, klinkergolv i hall och lamellparkettgolv i kök och rum. På entréplan vardagsrum och kök i delvis öppen planlösning, köket från Ballingslöv avgränsas mot vardagsrumsdelen med en barbänk. Köket har gott om förvaring och bra maskinell utrustning såsom spis med induktionshäll, varmluftsugn, Micro och diskmaskin. På entréplanet finns också badrummet vilket har kaklade väggar och är utrustat med dusch, wc och handfat.

Denna lägenhet är belägen i gårdshuset, lägenheten är nyproducerad och har hög standard en praktisk planlösning i två plan.

Lägenhet 7 - Gårdshuset
2 rok om ca 52 m².
Pris: reserverad
Månadsvgift: 3.399kr
Nyproducerad lägenhet i två plan. Välkomnande entré med plats för klädavhängning. Från hallen är det öppet upp mot nock och här går trappan upp till loftet. Loftet är perfekt som sovrum om så önskas. Lägenheten har genomgående vitmålade väggar, klinkergolv i hall och lamellparkettgolv i kök och rum. På entréplan vardagsrum och kök i delvis öppen planlösning, köket från Ballingslöv avgränsas mot vardagsrumsdelen med en barbänk. Köket har gott om förvaring och bra maskinell utrustning såsom spis med induktionshäll, varmluftsugn, Micro och diskmaskin. På entréplanet finns också badrummet vilket har kaklade väggar och är utrustat med dusch, WC och handfat.

Denna lägenhet är belägen i gårdshuset, lägenheten är nyproducerad och har hög standard en praktisk planlösning i två plan.
TV- och internetanslutning
TV: TV via Internet (mot eget abbonemang).
Uteplats
4:an och 5:an i byggnaden på Köpmangatan har idag en gemensam balkong med utsikt mot Storsjön och Frösön. Denna balkong kan delas, så det blir två (av förvärvare) så att den inte är gemensam om så önskas.

1:an i byggnaden med adress Köpmangatan har i anslutning till sin entré en mindre caféveranda som tillhör denna lägenhet.
Bilplats
4-5 parkeringsplatser kommer att anordnas på föreningens gemensamma innergård. Till parkeringsplatsen är det separat kö.
Övriga utrymmen
Det finns källarförråd tillhörande samtliga lägenheter samt ett förråd i gårdshuset för cyklar och etc.
Ekonomi, månadsavgift
Lägenhetsnummer 3 i Bryggaren 4, Östersund. Pris 4 595 000 kr - 4 595 000kr. Avgift 8 800 kr/mån. I avgiften ingår värme och vatten. Månadsavgifter från 2442kr/månad
LGH 1: 2442kr/månad. LGH 2: 2671kr/månad
LGH 3: 8800kr/månad. LGH 4: 6846kr/månad
LGH 5: 4203*kr/månad. LGH 6: 3399kr/månad
LGH 7: 3399kr/månad. *LGH 5´s avgift är exkl uppvärmningskostnad.

Tillträde efter överenskommelse.
Bostadsrättsförening
Bryggaren 4. I föreningen finns 7 st lägenheter och 1 st lokaler.
Allmänt om föreningen: Föreningen bildades våren 2017 och är belägen på Köpmangatan 32 och på Biblioteksgatan 3 A och 3B. Byggnaderna har under de senaste åren genomgått stora renoveringar samt att man tagit fram och återskapat de som gått samt att man byggt nytt och anpassat efter dagens standard.

Bebyggelsen på fastigheten Bryggaren 4 som idag är Brf Bryggaren 4 är en av få kvarvarande gårdar i Östersund där både bostadshusen och uthusen finns bevarade. Byggnaden med adress Köpmangatan har en enhetlig tidstypisk arkitektur och grändhuset är troligen det äldsta av husen på denna fastighet. När gårdshuset uppfördes är osäkert men vid en tidigare inventering av museet så finns en uppgift som anger 1860 men ett fråge tecken har satts bakom årtalet. Bara genom dessa korta or inser man att dessa byggnade har ett historsikt värde och med moderniseringen som skett kommer husen att bevaras och leva vidare i många decenier till.
Övrigt
Fasta priser
I detta fall är det fasta priser som gäller för fösäljningen. Även om ett fast pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas och till vem.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 240-560 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på Internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.
Prästgatan 44 A
831 33 Östersund
Tfn 063-10 65 55
Dela med dig
Google+
Skriv ut
Pris: 4 595 000 kr - 4 595 000kr
Månadsavgift: 8 800 kr
Boarea: 183 m²
Rum: 5 rum + kök (1-4 sovrum)
Hiss: Nej
Byggår: 1929
Visningar
Aug
19
Lör 19 aug kl. 12:15 - 13:15
Öppen visning - Välkommen!
Visa fler
Dölj
Intresseanmälan
 
 
 
 
 
Skicka

Ogiltig e-postadress

Alla obligatoriska fält är inte ifyllda

Ansvarig mäklare
Jim Edelsvärd
072-201 65 55
072-201 65 55
Skicka e-post
Jim Edelsvärd
Assisterande mäklare
Björn Löfgren
073-843 25 55
073-843 25 55
Skicka e-post
Björn Löfgren
Counter