Friliggande villa, Odensala
Lomvägen 12, Östersund
Stor villa i lugna kvarter i trivsamma Odensala!
Denna rymliga odensalavilla erbjuder tre sovrum, ett gästrum, två badrum, härligt stora sällskapsutrymmen, samt suveräna förvaringsutrymmen. Villan är genomgående välskött och har under de senaste åren genomgått renovering av de flesta ytskikt.

Husets entréplan bjuder på ett renoverat kök med vit köksinredning, stora sällskapsrum, badrum och ett sovrum. Härifrån nås även altanen som rymmer både utemöbler och grill. Det övre planet är inrett med ett mindre allrum, två stora sovrum, två rymliga klädkammare och ett duschrum. Från ett av sovrummen nås balkongen som har viss utsikt mot fjällen. Källarplanet har en stor gillestuga med en braskamin som ger en extra mysfaktor. Här finns även gym, bastu, dusch, tvättstuga och förråd som underlättar förvaringen.

Lomvägen ligger i omedelbar närhet till naturen med fantastiska strövområden och skidspår med belysning i skogarna upp mot Spikbodarna. Ca 10 minuters cykelväg bort ligger Lillsjön med badplats och gott om fisk. Alldeles i närheten finns också flera lekplatser och "tippen" som är en av områdets bästa kälkbackar. Vill man åka skridskor så finns det en belyst skridskobana vid Lillsjöskolan.

Det finns flera förskolor i Östra Odensala. De närmaste är föräldrakooperativet Solen och Lillgårdens förskola. Övriga förskolor i Odensala är Luktärtan, Stallet, Lingonet och Bäcken. Skolorna i området är Lillsjöskolan F-5 och Storsjöskolan 6-9. Det finns två öppna förskolor i området, en kommunal som bedrivs i hälsocentralens lokaler och en som drivs av Odensalakyrkan. I Lillsjön finns ett litet centrum bestående av Odensala Hälsocentral, apotek, pizzeria, kiosk, kyrka och äldreboende. Det tar endast några sekunder att gå till busshållplatsen som trafikeras av linje 2. Även nattbussarna trafikerar området och stannar vid en hållplats några minuter bort. Varmt välkomna!
Bostäder i Norrpilen 4, Lomvägen 12, Östersund
Fastigheter i Norrpilen 4, Lomvägen 12, Östersund
Typ
Fastigheten Östersund Norrpilen 4. Friliggande villa. Byggår 1976.
Storlek
Boarea 141 m², biarea 84 m². Areauppgifter enligt taxeringsinformationen. 10 rum.
Tillträde
Enligt överenskommelse
Tomt
Tomtarea 887 m² (friköpt).
Byggnad
Byggår 1976.
Byggnadssätt
Grund: Källare. Stomme: Trä. Fasad: Mexitegel och träpanel. Takbeklädnad: Plåt. Hängrännor: Plåt. Fönster: 3-glasfönster. Ventilation: Självdrag. Murstock: Murad skorsten och skorsten av plåt.

Kommunalt vatten och avlopp. Radon: Radonhalten är under gränsvärdena.
Uppvärmning och el
Uppvärmningssystem: Fjärrvärme.
Planlösning
ENTRÉPLAN

ENTRÉ/HALL
Entrén välkomnar med ett grått klinkergolv som är utrustat med elgolvvärme. En hatthylla erbjuder avhängningsmöjligheter och en garderob med spegeldörrar som erbjuder förvaring.

KÖK
Köksinredningen går i vitt och erbjuder goda förvaringsmöjligheter i skåp och lådor. En svart laminatbänkskiva bjuder på goda arbetsytor och ovanför sitter ett snyggt vitt kakel. Köksutrustningen består av diskmaskin från Siemens (2015), fullstor kyl från Samsung, fullstor frys från Samsung, mikro från Samsung, ugn från Samsung, spisfläkt från Gorenje, glaskeramikhäll från Cylinda och rostfri diskho. I slitsen ovanför spisfläkten sitter infällda spotlights och även under överskåpen som ger en bra arbetsbelysning. I köket finns även ett städskåp. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger ett parkettgolv i ek.

MATRUM
Detta rum ligger i anslutning till köket och här ryms bord och stolar för 6-8 personer. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger ett parkettgolv i ek.

BADRUM
Badrumsinredningen består av kommod från Svedbergs, badrumsskåp från Svedbergs, toalettstol från Svedbergs, bidé, högskåp och inkaklat badkar. Ett fönster släpper in härligt med ljus. Väggarna är klädda i ljust kakel och på golvet ligger ett grönt klinker som är utrustat med elgolvvärme.

SOVRUM
Detta rum rymmer säng, skrivbord och byrå. Två garderober, varav en med dubbeldörr, erbjuder förvaringsmöjligheter. Väggarna är målade i en isblå kulör och på golvet ligger ett parkettgolv i körsbär.

VARDAGSRUM
Här ryms matsalsmöbel och vitrinskåp. Stora fönster släpper in härligt med ljus i rummet. Härifrån nås även altanen som rymmer både bord, stolar och grillen. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger ett parkettgolv i ek.

TV-RUM
Detta rum rymmer soffa och tv-möbel. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger ett parkettgolv i ek.


ÖVRE PLAN

ALLRUM
Trappan tar er upp till det övre planet och till allrummet som rymmer en mindre soffa eller kontorshörna. Två takfönster ger ett trevligt ljusinsläpp. Väggarna är målade i en isblå kulör och på golvet ligger ett parkettgolv.

KLK
I anslutning till allrummet finns en stor klädkammare som är renoverad med nya ytskikt och hyllsystem. På golvet ligger ett grått laminatgolv och väggarna är vitmålade.

SOVRUM
Stort sovrum med plats för dubbelsäng, sängmöbler och byråer. Härifrån nås balkongen som rymmer bord och stolar och i horisonten kan man skymta Oviksfjällen. Väggarna är klädda i en blommig tapet och på golvet ligger ett parkettgolv.

KLK
I anslutning till sovrummet finns en rymlig klädkammare som är renoverad med nya ytskikt och hyllsystem. På golvet ligger ett grått laminatgolv och väggarna är vitmålade.

DUSCHRUM
Inredningen består av handfat, toalettstol från Ifö, duschhörna med skjutbar duschvägg och vattenburen handdukstork. Väggarna är klädda i ljust kakel och på golvet ligger ett sandfärgat klinker som är utrustat med elgolvvärme.

SOVRUM
Stort sovrum med plats för säng, skrivbord, garderob och byrå. Väggarna är målade i en blå kulör och på golvet ligger ett parkettgolv.


KÄLLARPLAN

GILLESTUGA
Stort rum med plats för soffa och tv-möbel. Väggarna är klädda i vitlaserad panel och på golvet ligger ett ljust laminatgolv. En braskamin från Handöl ger en extra mysfaktor.

GYM
I dagsläget används detta rum som gym. Väggarna är vitmålade och klädda i blå bröstpanel. På golvet ligger ett parkettgolv.

DUSCH/BASTU
I anslutning till gymmet finns en mindre dusch med ljus våtrumsmatta. Bastun är inredd med en bastulav och ett bastuaggregat. Väggar och tak är klädda i bastupanel och på golvet ligger en ljus våtrumsmatta.

TVÄTTSTUGA
Inredningen består av arbetsbänk med underskåp, tvättho och tvättmaskin från Bosch. Här sitter även fjärrvärmeaggregatet. Väggarna är klädda i vitt kakel och gråmålad väv. På golvet ligger ett grått klinker.

GÄSTRUM
Här ryms säng, garderob och en byrå. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger ett ljust laminatgolv.

FÖRRÅD
Plats finns för hyllor. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger en grön golvmatta.

FÖRRÅD
Inrett förråd med hyllor, klädstång och garderob. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger en grön golvmatta.

MATKÄLLARE
Inredd med hyllor och en frysbox från Gram. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger en grön golvmatta.
TV- och internetanslutning
TV: TV-antenn.
Internet: Fiber är indraget.
Uteplats
Uteplats 1: Altan
Uteplats 2: Balkong.
Bilplats
Bilplats 1: Garage.
Bilplats 2: Asfalterad infart.
Ekonomi
Pris 2 850 000 kr eller högstbjudande. Taxeringsvärdet är 2 022 000 kr (fastställt avseende år 2015) varav byggnadsvärde 1 506 000 kr. Typkod 220., värdeår 1976.

Total driftkostnad 40 800 kr/år, varav:
Uppvärmning:
15 500 kr
Försäkring:
5 100 kr
Vatten/avlopp:
6 100 kr
Hushållsström:
9 100 kr
Övrigt:
5 000 kr
Summa:
40 800 kr
I posten V/A ingår även renhållning. I posten för övrigt så är det kostnad för larm och detta kan sägas upp om så önskas.
Servitut, planbestämmelser m m
Planbestämmelser: Stadsplan (1973-11-22).
Övrigt
Pantbrev totalt: 2 167 500 kr

Lagfartsavgift (stämpelskatt) 1,5% på köpeskilling samt inskrivningsavgift om 825 kr betalas av köparen. Kostnaden för uttagande av nya pantbrev är 2% på pantbrevsbeloppet samt en avgift om 375 kr per pantbrev.

Fastigheten kommer besiktigas av Anticimex 2017-06-05 och protokoll kommer att delas ut vid visningarna. Detsamma gäller energideklarationen som har utförts 2014-10-06. Kopplad till besiktningen är en ansvarsförsäkring för säljaren avseende fel i fastighet enl. JN 4 kap 19 § (dolda fel) som gäller 10 år efter tillträdesdag.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.
Prästgatan 44 A
831 33 Östersund
Tfn 063-10 65 55
Dela med dig
Google+
Skriv ut
Pris: 2 850 000 kr eller högstbjudande
Boarea: 141 m²
Rum: 10 rum
Byggår: 1976
Tomtarea: 887 m²
Driftkostnad: 40 800 kr/år
Intresseanmälan
 
 
 
 
 
Skicka

Ogiltig e-postadress

Alla obligatoriska fält är inte ifyllda

Ansvarig mäklare
Marcus Ahlqvist
072-740 65 55
072-740 65 55
Skicka e-post
Marcus Ahlqvist
Counter