Bostadsrättslägenhet, Frösön
Dalagatan 2, Frösön
Renoverad tvåa med trägolv, högt i tak och balkong i söder!
Välkommen till denna ljusa och tilltalande lägenhet med lugnt och lummigt läge på Frösöns framsida med bekvämt gång- och cykelavstånd in till stan. Hela lägenheten har trägolv och högt i tak samt ett generöst ljusinsläpp som ger en härlig rymd och känsla. Under de senaste åren har lägenheten renoverats med smakfulla och stilrena materialval. Arkitektritat och platsbyggt, renoverat kök och balkong i söder med sol större delen av dagen!

Brf Nybyggaren är en mindre bostadsrättsförening med välskött ekonomi. I föreningen finns tvättstuga, cykelförråd och två källarförråd som hör till lägenheten. Härifrån är det knappt 10 minuters promenad in till stan och i närheten finns matvarubutik, café, restaurang och bensinstation längs Frösövägen. Busshållplatsen ligger ett stenkast från huset.

Välkomna på visning!
Bostäder i 9, Dalagatan 2, Lgh 1103, Frösön
Fastigheter i 9, Dalagatan 2, Lgh 1103, Frösön
Typ
Bostadsrättslägenhet, lgh.nr 9. Byggår 1943, våningsplan 2 av 3.
Storlek
2 rum och kök, varav 1 sovrum. Boarea ca 53 m². Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.
Byggnad
Byggnadsår: 1943. Uppvärmning: Fjärrvärme.
Planlösning
HALL
Här välkomnas ni in i denna underbara lägenhet via hallen som har utrymme för klädavhängning och två inbyggda garderober för praktisk förvaring.

SOVRUM
Rymligt sovrum med utrymme för dubbelsäng och inbyggd påkostad skjutdörrsgarderob. Här är trägolv, tapetserade vita väggar med grå inslag samt matchande, liggande vit träpanel på ena väggen.

KÖK
Ytterst charmigt och genomtänkt, platsbyggt kök med gjuten betongbänkskiva och vit keramikho på ena sidan och köksbänk i massiv ek på motsatt sida. Vitt kakel med inslag av gult, rött och orange ovan bänkytorna. Här finns plats för matgrupp vid fönstret och maskinellt är köket modernt utrustat med spishäll med fläkt ovan, ugn, kombinerad kyl/frys samt diskmaskin. Trägolv och ljusa målade väggar.

BADRUM
Ljus våtrumsmatta på golv och vita kaklade väggar. Här finns dusch, wc samt handfat med spegelskåp ovan.

VARDAGSRUM
Stilren och vacker fiskbensparkett och vitmålade väggar. Platsbyggd bokhylla ger en ytterligare dimension till rummet med möjlighet att använda utrymmet som skapats t.ex. som kontorsutrymme, sovalkov eller extra matplats. Från vardagsrummet nås den härliga balkongen med söderläge som erbjuder sol större delen av dagen.
TV- och internetanslutning
TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.
Internet: Bredband. Leverantör: Com Hem.
Uteplats
Balkong, läge söder med sol stora delar av dagen.
Bilplats
12 parkeringsplatser med motorvärmaruttag. 200 kr/mån. Ingen i kö fn.
Övriga utrymmen
Tvättstuga med två tvättmaskiner, torkrum, torktumlare och mangel. Två förråd hör till lägenheten, ett källarförråd och ett vindsförråd belägna i samma hus. Cykelförråd finns.
Ekonomi, månadsavgift
Lägenhetsnummer 9 i HSB Nybyggaren 1, Frösön. Pris 985 000 kr accepterat pris. Avgift 3 821 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten och kabel-TV.
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 120 kr som betalas av köparen och en pantsättningsavgift om 448 kr.

Övrig driftkostnad 350 kr/mån, varav:
Försäkring:
100 kr
Hushållsström:
250 kr
Summa:
350 kr


Inre reparationsfond är 1 kr, kontrollerad 2017-06-08. Andel i föreningen är 7,33734% och andel av årsavgiften är 7,33734%. Bostadsrätten är pantsatt, kontrollerad 2017-06-08.

Tidigaste tillträdesdag: Enligt överenskommelse.
Energideklaration
Energiprestanda 217 kWh/m² år.
Bostadsrättsförening
HSB Nybyggaren 1.
Allmänt om föreningen: Föreningen äger fastigheten Nybyggaren 6. I föreningen finns 14 lägenheter, 2 lokaler och 11 bilplatser. Den ekonomiska förvaltningen sköts av HSB Södra Norrland.
Föreningens ekonomi: 2017-01-01 höjdes avgiften med 2 %, Inga ytterligare avgiftsförändringar är beslutade.
Kommande renoveringar: Föreningen har en 30-årig underhållsplan som årligen uppdateras.
2017 Fasadrenovering slutförs
2016 Ny undercentral till fjärrvärmen
2016 Ny fasad och nya fönster
2015 Stenläggning framför portarna
1992 Renoverades stammar i badrummen.
Övrigt: Städning enligt schema 1-2 ggr/år. Städning av trappuppgångar sker månadsvis efter schema för varje lägenhetsinnehavare. Städdagar höst och vår.
Gårdsplats/innergård
Fast murad grill med bord och bänkar finns på den trivsamma innergården.
Övrigt
Accepterat pris
Den här bostaden marknadsförs med "Accepterat pris". Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 240-560 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på Internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.
Prästgatan 44 A
831 33 Östersund
Tfn 063-10 65 55
Dela med dig
Google+
Skriv ut
Högsta bud: 985 000 kr
Pris: 985 000 kr accepterat pris
Månadsavgift: 3 821 kr
Boarea: 53 m²
Rum: 2 rum + kök (1 sovrum)
Våningsplan: 2 av 3
Byggår: 1943
Driftkostnad: 350 kr/mån
Visningar
Aug
19
Lör 19 aug kl. 11:45 - 12:15
Öppen visning - Välkommen!
Visa fler
Dölj
Intresseanmälan
 
 
 
 
 
Skicka

Ogiltig e-postadress

Alla obligatoriska fält är inte ifyllda

Ansvarig mäklare
Fredrik Berglund
072-715 65 56
072-715 65 56
Skicka e-post
Fredrik Berglund
Counter