Bostadsrättslägenhet, Valla
Snorres väg 213, Frösön
Trivsam 2:a med balkong i lugnt område!
Välkommen till denna fräscha lägenhet på andra våningen med egen ingång och balkong mot söder.

Lägenheten har en praktisk trivsam planlösning med ett härligt vardagsrum som har generösa fönsterpartier som ger mycket ljus i rummet. Insynsskyddat läge mot grönområde. Utgång till balkong där ni kan njuta av sol hela dagen och in på kvällen. På balkongen ryms bord och stolar. Trivsamt och fräscht kök som renoverades 2012 med plats för matbord vid fönstret. Köket har gott om förvaring i skåp och lådor och här trivs den glade kocken. Utanför köksfönstret i anslutning till lägenhetens entré finns utrymme på loftgången för att ha en liten cafémöbel.

Badrum med dusch, handfat, wc och tvättmaskin (2016). I hallen finns klädavhängning för ytterkläder. I anslutning till lägenheten finns rymligt förråd.

Inom bekvämt avstånd finner ni skola, välsorterad matvaruaffär, fina närliggande gångstråk, grönområden och bra bussförbindelser in till Östersunds centrum. På gården finns en trevlig lek- och grillplats och föreningen har både samlingslokal och släpvagn som medlemmarna får hyra.

Välkommen!
Bostäder i 47, Snorres väg 213, Frösön
Fastigheter i 47, Snorres väg 213, Frösön
Typ
Bostadsrättslägenhet, lgh.nr 47. Byggår 1974, våningsplan 2 (1 trappa. Hiss finns ej.
Storlek
2 rum och kök, varav 1 sovrum. Boarea ca 63,5 m².
Byggnad
Byggnadsår: 1974. Uppvärmning: Fjärrvärme.
Planlösning
Lägenheten disponeras enligt följande:

HALL
Ingång till mindre halldel med plats för avhängning av ytterkläder, vidare fortsätter hallen i vinkel mot badrummet. På golvet ligger ett ek laminatgolv enhetligt med sovrummet och väggarna är klädda i vit tapet. Längre in i hallen får man plats med en byrå och här finns två inbyggda garderober.

KÖK
Köket renoverades 2012. Köksinredningen går i vitt med rostfria handtag och bänkskivor i ek. Ovanför den rostfria diskbänken sitter ett vackert modernt glasfärgat kakel. Köket är maskinellt utrustat med spis (Indesit), fläktkåpa, diskmaskin (Siemens) och fullstor kyl/frys (Whirlpool). Köket har plats för matbord (4 pers.) vid fönstret. På golvet ligger ett mörkgrått laminatgolv och på väggarna sitter en modern ljusmönstrad tapet.

VARDAGSRUM
Luftigt vardagsrum som badar i ljus tack vare generösa fönsterpartier. Här får man plats med både soffa, soffbord, tv-möbel och ett par fåtöljer. Du får även plats med ett par bokhyllor om man önskar det. På golvet ligger ett nytt parkettgolv i ek och väggarna har vit tapet med en grönmönstrad fondvägg.
Från vardagsrummet når du den stora balkongen med trätrall. Här finns plats för ett mindre bord och två stolar och erbjuder solmöjligheter långt in på eftermiddagen.

BADRUM
Badrummet är utrustat med wc (Gustavsberg), dusch, spegelskåp, medicinskåp och tvättmaskin (Whirlpool, 2016). På golvet ligger en ljusbrun våtrumsmatta och på vägarna sitter en ljus våtrumstapet med bård.

SOVRUM
Det stora sovrummet rymmer dubbelsäng, sängmöbler och byrå. Rummet har fönster som vetter mot baksidan. På golvet ligger ett ek laminatgolv och väggarna är vita. Här finns även två stora garderober med skjutdörrar.

KLÄDKAMMARE
Från den inre hallen når man klädkammaren som erbjuder gott om förvaring för kläder och annat. Här finns möjlighet att göra om till en barnkammare eller liknande om man skulle önska det.
TV- och internetanslutning
TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.
Basutbudet ingår i månadsavgiften.
Internet: Bredband mot eget abonnemang.
Uteplats
Balkong med eftermiddags- och kvällssol.
Bilplats
Garageplatser (61 st). Går att hyra för 180 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö.
P-platser med el (66 st). Går att hyra för 100 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö. (Finns lediga)
P-platser utan el (12 st). Går att hyra för 75 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö. (Finns lediga)
Gästparkeringar: 12 gästparkeringsplatser. P-tillstånd fordras.
Övriga utrymmen
Det finns förråd och tvättstuga i samma hus. Förrådet ligger i anslutning till lägenhetens entré i samma plan. Tvättstugan är fräsch finns i hörnet vid husets gavel liksom cykelförrådet och det är lätt att få tvätttider.
Ekonomi, månadsavgift
Lägenhetsnummer 47 i Riksbyggen Östersundshus 20, Frösön. Pris 795 000 kr Accepterat pris. Avgift 3 295 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV och Bostadsrättstillägget till hemförsäkringen.
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 110 kr som betalas av säljaren och en pantsättningsavgift om 448 kr.

Övrig driftkostnad 390 kr/mån, varav:
Försäkring:
100 kr
Hushållsström:
290 kr
Summa:
390 kr


Inre reparationsfond är 1 551 kr, kontrollerad 2017-06-22. Andel i föreningen är 0,81119% och andel av årsavgiften är 0,80611%. Bostadsrätten är pantsatt, kontrollerad 2017-06-22.

Tillträde efter överenskommelse.
Bostadsrättsförening
Riksbyggen Östersundshus 20. Föreningen är ett privatbostadsföretag (äkta).
Allmänt om föreningen: Föreningen äger fastigheten Hjorten 1 med 120 lägenheter och 12 lokaler, med adressen Snorres väg 1-239. Föreningen äger samlingslokalen "kvartersgården", som kan hyras av medlemmarna samt en släpvagn med kåpa som går att hyra för 50 kr/dygnet.
Kommande renoveringar: Byte av lägenhetsdörrar 2014.
Fönsterbyte och byte av balkongdörrar 2012, lekparken har renoverats 2012, yttre renovering av garage och soprum 2010, ventilationen/fläkt 2005.
Gårdsplats/innergård
Lugn och trevlig gård med lekplatser och grillplats. Gott om grönområden finns att ströva på både sommar och vinter.
Övrigt
Accepterat pris
Den här bostaden marknadsförs med "Accepterat pris". Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 240-560 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på Internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.
Prästgatan 44 A
831 33 Östersund
Tfn 063-10 65 55
Dela med dig
Google+
Skriv ut
Pris: 795 000 kr Accepterat pris
Månadsavgift: 3 295 kr
Boarea: 63,5 m²
Rum: 2 rum + kök (1 sovrum)
Våningsplan: 2
Hiss: Nej
Byggår: 1974
Driftkostnad: 390 kr/mån
Visningar
Aug
20
Sön 20 aug kl. 11:30 - 12:00
Visa fler
Dölj
Intresseanmälan
 
 
 
 
 
Skicka

Ogiltig e-postadress

Alla obligatoriska fält är inte ifyllda

Ansvarig mäklare
Martin Eriksson
070-257 88 22
070-257 88 22
Skicka e-post
Counter