Fritidshus, Pilgrimstad
Killnäset 220, Tandsbyn
Välbyggt fritidshus med fantastiskt läge vid Bölesjön!
Välkomna till ett charmigt och välhållet fritidshus med härlig trädgårdstomt endast ett stenkast från Bölesjön. Beläget ca 2,5 mil från Brunflo och ca 4,5 mil från Östersund. Njut av sol, bad i Bölesjön eller spela boule i den välunderhållna och lummiga trädgården. När timmen blir sen kan ni duka upp till middag i den inglasade altanen och sedan avsluta kvällen framför en sprakande brasa i kaminen samtidigt som ni njuter av sjöutsikten.

Detta är ett mysigt och välskött fritidshus med genomgående ljusa ytskikt där ägarna har genomfört löpande renoveringar under åren. Huset bjuder på ett trivsamt kök, två sovrum, ett stort allrum med braskamin, inglasad altan med egen öppen spis samt en varmbonad gäststuga i separat byggnad på tomten. Tomtgräns ca 50 m från Bölesjön. Brygga nere vid sjön

På tomten finns förutom huset och gäststuga finns förråd, vedbod och en snickarbod som har både utedass med separett och en sommardusch. Trädgården är lättskött med fin gräsmatta och här finns bärbuskar, fruktträd och trädgårdsland.
Bostäder i Böle 2:20, Killnäset 220, Tandsbyn
Fastigheter i Böle 2:20, Killnäset 220, Tandsbyn
Typ
Fastigheten Bräcke Böle 2:20. Fritidshus - 1-planshus. Byggår 1972.
Storlek
Boarea ca 50 m². Areauppgifter enligt säljaren. 3 rum, varav 2 sovrum.
Tomt
Tomtarea 2 310 m² (friköpt). Tomten: Insynsskyddad trädgårdstomt med bärbuskar, fruktträd och trädgårdsland. Fin sjöutsikt äver Bölesjön.
Byggnad
1-planshus. Byggår 1972.
Byggnadssätt
Grund: Plintgrund. Stomme: Trä. Bjälklag: Trä. Fasad: Liggande träpanel. Takbeklädnad: Plåt. Hängrännor: Plåt. Fönster: 2-glasfönster. Ventilation: Självdrag. Murstock: Murad skorsten med insatsrör.

Enskilt Vatten - Pump från Bölesjön, avlopp saknas.
Uppvärmning och el
Uppvärmningssystem: Direktverkande el och braskamin.
El, stammar: Ledningarna utbytta.
Planlösning
Huset disponeras enligt följande:

HALL
Från den välkomnande brokvisten kommer man in i hallen som erbjuder avhängningsmöjligheter. Här finns också två inbyggda garderober för extra förvaringsutrymme.

KÖK
Köket är maskinellt utrustat med spis, fläkt och kyl/frys. Köksinredning går i vitt och erbjuder gott om förvaring i skåp och lådor. Ovanför den rostfria diskbänken sitter ett plast kakel. Här finns plats för matbord för 4 personer. På golvet ligger ett ek laminatgolv och väggarna sitter en ljus tapet.

VARDAGSRUM
Det stora vardagsrummet rymmer både soffa, soffbord, tv-möbel och ett par fåtöljer. Här finns också plats för att ha ett större matbord och en bokhylla. Centralt i rummet ligger braskaminen som både värmer och bidrar med myskänsla. På golvet ligger ett fint gammalt trägolv och på väggarna sitter en ljus tapet med ljusblå bröstpanel. Generösa fönsterpartier ger rummet ett fantastiskt ljusinsläpp. Här finns utgång till den stora inglasade altanen som har plats för matbord och loungemöbler. Pricken över i:t är den öppna spisen som värmer på sena sommar och höstkvällar.

SOVRUM 1
Det stora sovrummet rymmer en dubbelsäng och sängbord. På golvet ligger ett trägolv och på väggen sitter en ljusmönstrad tapet. På ena väggen sitter en bröstpanel i trä.

SOVRUM 2
Det mindre sovrummet rymmer en enkel/våningssäng och sängbord. På golvet ligger ett trägolv och på väggarna sitter en ljusmönstrad tapet.

TVÄTTRUM
Ett mindre tvättrum med handfat, enklare förvaring och spegel. Här kan man tvätta tänderna och ansiktet. Enklare vattenpump finns under handfatet.
TV- och internetanslutning
TV: TV-antenn via Boxer.
Uteplats
Uteplats 1: Inglasad altan
Uteplats 2: Uteplats.
Bilplats
Parkering på tomten för 2-3 bilar.
Övriga byggnader
Gäststuga:
Gäststugan rymmer enkelt en dubbelsäng och en våningssäng. El indragen. Utanför finns en mindre altan med plats för ett cafébord och två stolar.

Friggebod:
Det mindre förrådet har gott om förvaring av trädgårdsredskap etc samt plats för vedförvaring.

Snickarbod:
Rymlig byggnad som i ena änden erbjuder utedass med separett samt förvaringsutrymme. Det större rummet används som snickarbod och förvaring.
I andra änden finns diskplats och en sommardusch. Vattnet pumpas upp från Bölesjön. Här finns också en mindre vindskyddad uteplats.
Ekonomi
Pris 575 000 kr Accepterat pris. Taxeringsvärdet är 38 000 kr (fastställt avseende år 2015). Typkod 213., värdeår 1972.

Total driftkostnad 5 200 kr/år, varav:
Uppvärmning:
3 200 kr
Försäkring:
1 000 kr
Renhållning:
500 kr
Vägavg/snö:
500 kr
Summa:
5 200 kr
Servitut, planbestämmelser m m
Servitut: Rättigheter-förmån: Officialservitut Väg.

Planbestämmelser: Byggnadsplan (1975-02-11).
Övrigt
Lagfartsavgift (stämpelskatt) 1,5% på köpeskilling samt inskrivningsavgift om 825 kr betalas av köparen. Kostnaden för uttagande av nya pantbrev är 2% på pantbrevsbeloppet samt en avgift om 375 kr per pantbrev.

Accepterat Pris
Den här bostaden marknadsförs med "Accepterat pris". Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 240-560 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.
Prästgatan 44 A
831 33 Östersund
Tfn 063-10 65 55
Dela med dig
Google+
Skriv ut
Högsta bud: 488 000 kr
Pris: 575 000 kr Accepterat pris
Boarea: 50 m²
Rum: 3 rum (2 sovrum)
Byggnadstyp: 1-planshus
Byggår: 1972
Tomtarea: 2 310 m²
Driftkostnad: 5 200 kr/år
Visningar
Aug
19
Lör 19 aug kl. 11:00 - 11:45
Visa fler
Dölj
Intresseanmälan
 
 
 
 
 
Skicka

Ogiltig e-postadress

Alla obligatoriska fält är inte ifyllda

Ansvarig mäklare
Martin Eriksson
070-257 88 22
070-257 88 22
Skicka e-post
Counter