Bostadsrättslägenhet, Odenslund
Brunflovägen 25F, Östersund
Rymlig tvåa i markplan med renoverat badrum och egen uteplats!
Med lugnt och lummigt läge i härliga Odenslund finner ni denna välplanerade och rymliga tvåa med radhuskänsla med den egna entrén i markplan. Ytterst välrenoverad med nya ytskikt både på golv och väggar och samtliga innerdörrar utbytta. Egen uteplats med perfekt läge som bjuder på eftermiddagssol. Stilrent renoverat badrum med egen tvättmaskin. Gott om förvaringsmöjligheter med två förråd och en klädkammare i lägenheten samt hel garderobsvägg i sovrummet.

Lägenheten ligger i en populär och trivsam bostadsrättsförening. Här ordnas julfester och äts surströmming tillsammans. Här finns samlingslokal med övernattningsmöjligheter för gäster, hobbyrum, bastu, cykelförråd, motionsrum. Förskola finns i föreningens lokaler. Den stora lekplatsen mitt i området är ett populärt tillhåll för småttingar. Det är gångavstånd till butiker och parkområden. Här bor och trivs människor i alla åldrar!

Välkomna på visning!
Bostäder i 159, Brunflovägen 25F, Östersund
Fastigheter i 159, Brunflovägen 25F, Östersund
Typ
Bostadsrättslägenhet, lgh.nr 159. Byggår 1977, våningsplan 1 av 2. Bottenvåning.
Storlek
2 rum och kök, varav 1 sovrum. Boarea ca 69 m². Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.
Byggnad
Byggnadsår: 1977. Uppvärmning: Fjärrvärme.
Planlösning
HALL
Via egen ingång välkomnas ni in i entrédelen av hallen med ljust slittåligt klinkergolv, inbyggda LED-spotlights, vitmålade väggar. Här finns utrymme för klädavhängning. Längre in i hallen finner ni även lägenhetens två förråd samt en rymlig klädkammare. Nuvarande ägare har valt att nyttja det större förrådet som vallabod, men det passar även utmärkt t.ex. som ett mindre kontor. Hallen har längre in ett laminatgolv och vitmålade väggar.

BADRUM
Modernt renoverat badrum(2010) med svart våtrumsmatta på golv och matchande antikvita väggar. Här finns stilrent svart badkar med duschvägg och takdusch, handfat med kommod och spegelskåp ovan, WC samt tvättmaskin.

KÖK
Till vänster nås det rymliga köket med matplats. Köket har grå luckor (2016), bänkskivor i trä och praktiskt svart stänkskydd med kakelimitation ovan bänkytor. Köket har enhetligt laminatgolv såsom i hallen och vitmålade väggar. Maskinellt är köket utrustat med exklusiv spis(2017) med induktionshäll och varmluftsugn och fläkt(2010) ovan. Vidare finns fullstor kyl och frys.

VARDAGSRUM
Ljust laminatgolv och vitmålade väggar ger ett härligt intryck till detta rymliga vardagsrum. Generöst ljusinsläpp via stort fönster och via altandörren där även den egna uteplatsen nås.

SOVRUM
Renoverat med ekgolv och vitmålade väggar och beläget in mot den lugna innergården. Rymlig skjutdörrsgarderob ger goda förvaringsmöjligheter. Även möjligt att nå klädkammaren från sovrummet via dörren som finns kvar bakom garderoberna.
TV- och internetanslutning
TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem. Grundutbudet ingår i avgiften.
Internet: Bredband. Leverantör: Com Hem, Fiber via Bredbandsbolaget eller ADSL via Telejacket. (ingår ej i avgiften).
Uteplats
Uteplats i markplan med trädäck och eftermiddagssol.
(Bostadsrättsföreningen tillåter grillning med egen grill utanför uteplatsen).
Bilplats
69 garageplatser. Går att hyra för 300 kr/mån. Lång kö.
75 carportplatser. Går att hyra för 230 kr/mån. Kort kö.
2 P-Platser. 155kr/mån. Lång kö.
Övriga utrymmen
En stor, modern tvättstuga för medlemmarna att nyttja finns i huset längs Allégatan.
Ekonomi, månadsavgift
Lägenhetsnummer 159 i Riksbyggen Östersundshus nr 19, Östersund. Pris 1 300 000 kr accepterat pris. Avgift 3 579 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV och Bostadsrättstilläggsförsäkring.
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 120 kr som betalas av köparen och en pantsättningsavgift om 448 kr.

Övrig driftkostnad 373 kr/mån, varav:
Försäkring:
103 kr
Hushållsström:
270 kr
Summa:
373 kr


Inre reparationsfond är 583 kr, kontrollerad 2017-08-02. Andel i föreningen är 0,54819% och andel av årsavgiften är 0,5507%. Bostadsrätten är pantsatt, kontrollerad 2017-07-04.

Tillträde efter överenskommelse.
Energideklaration
Energiprestanda 156 kWh/m² år.
Bostadsrättsförening
Riksbyggen Östersundshus nr 19. I föreningen finns 174 st lägenheter och 3 st lokaler.
Allmänt om föreningen: Riksbyggen Brf Östersundshus nr 19 är en populär och trivsam förening. Här ordnar man julfester och äter surströmming tillsammans. Här finns samlingslokal med övernattningsmöjligheter för gäster, hobbyrum, bioanläggning, bastu, cykelföråd, motionsrum, vävstuga, lekplats, grillplats, pingisrum m.m. Förskola finns i föreningens lokaler. Föreningen äger fastigheten Blåklockan 9 - 11 samt stg 1513 med sammanlagt 13 byggnader med 174 lägenheter. Adresserna i föreningen är Allégatan 18-26, 28 A-D. Ringvägen 16-18 A-N, 20 A-T. Brunflovägen 23-25 A-K, 27 A-H, 29 A-K. Föreningen har tre lokaler.
Föreningens ekonomi: Ingen beslutad avgiftsförändring finns.
Avgiften höjdes med 10 % f o m 1/10 -16. De ökade intäkterna kommer att användas för att täcka den allmänna kostnadsutvecklingen och stärka upp föreningens underhållsfond.
Avgiften höjdes med 5% från 1 september 2015.
Avgiften höjdes 5% i augusti 2014.
Avgiften höjdes (hösten 2013) med ca 5% för att följa med den allmänna kostnadsutvecklingen.
Föreningen har en god och stabil ekonomi trots omfattande investeringar.
Kommande renoveringar: Planerade renoveringar under 2017-2019 är ommålning av fönster och byte av trasig panel inklusive utvändig målning av husen.
Låsbyte utfördes 2016
Balkongerna ses över, målas om och överliggare byts löpande.
I övrigt följer föreningen sin underhållsplan.
Fjärrvärmen har reparerats.
Ventilationen är åtgärdad i trevåningshusen och kanalerna i tvåvåningshusen är rensade. Fönster i söderläge är ommålade.
Taken på samtliga hus är bytta för ca 5 år sedan.
Hela området är omasfalterat.
"Morenska villan" har gjorts om till 2 lägenheter.
Ett ytterligare övernattningsrum har färdigställts under 2012.
Bytt fläktsystem under 2014.
Gårdsplats/innergård
Omgivningarna och innergården är gröna och välskötta. Det finns en omtyckt lekplats i föreningen och om kvällarna får man även använda lekplatsen på förskolan.
Övrigt
Accepterat pris
Den här bostaden marknadsförs med "Accepterat pris". Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 240-560 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på Internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.
Prästgatan 44 A
831 33 Östersund
Tfn 063-10 65 55
Dela med dig
Google+
Skriv ut
Pris: 1 300 000 kr accepterat pris
Månadsavgift: 3 579 kr
Boarea: 69 m²
Rum: 2 rum + kök (1 sovrum)
Våningsplan: 1 av 2
Byggår: 1977
Driftkostnad: 373 kr/mån
Visningar
Aug
17
Tor 17 aug kl. 17:00 - 17:30
Öppen visning - Välkommen!
Aug
19
Lör 19 aug kl. 11:00 - 11:30
Öppen visning - Välkommen!
Visa fler
Dölj
Intresseanmälan
 
 
 
 
 
Skicka

Ogiltig e-postadress

Alla obligatoriska fält är inte ifyllda

Ansvarig mäklare
Fredrik Berglund
072-715 65 56
072-715 65 56
Skicka e-post
Fredrik Berglund
Counter