Friliggande villa, Stadsdel norr
Korthållsstigen 6, Östersund
Bo attraktivt, strategiskt nära arenor och skidstadion.
Letar ni efter ett nybyggt, modernt bostadshus i barnvänligt område där ni har allt inom bekvämt avstånd med Storsjöns som fond då har ni hittat ett lämpligt objekt. Bostadshuset har en genomtänkt planlösning och påkostade materialval som golvvärme i båda planen, HTH- kök, vitvaror från Cylinda, inglasat uterum och badrum med bastu. Här kommer ni att trivas i ett område med nybyggaranda, hjälpsamma grannar, många barnfamiljer och närhet till all service.

Detta Bodenhus erbjuder stora sällskapsutrymmen med ett inglasat uterum där familjen kan umgås och äta middagar tillsammans med både släkt & vänner från tidig vår till sen höst. Fantastiskt ljusinsläpp i hela huset via stora fönsterpartier där panoramafönstren från golv till tak har en fantastisk utsikt över Storsjön. Köket av hög kvalité från HTH har vita köksluckor, vitrinskåp och utdragslådor där det finns gott om plats för familjens porslin och köksmaskiner. Köket är bra och praktiskt arrangerat för att tillaga trevliga middagar med era vänner. Separat plats för stort matbord. Vill ni kan ni skapa ett strategiskt placerat matsalsrum i sällskapsrummet mot Storsjön på entréplanet. Badrummet på nedre plan har klinker, golvvärme och kaklade väggar. Utrustat med dusch med vikväggar, tvättmaskin och torktumlare.

På övre plan kan familjen när de så önskar ha sin egen oas för avkoppling och återhämtning. Här finns ett vardagsrum med fönsterpartier från golv till tak med en takhöjd på 3,80 mot nock med fantastisk utsikt över Storsjön. I anslutning till vardagsrummet finns en stor balkong med eftermiddags- och kvällssol. Tre rymliga sovrum finns till familjen på övre plan. Badrum med klinker och golvvärme. Här kan ni njuta av ett bastubad efter dagens arbets- eller träningspass. Stor balkong även mot entrésidan. Huset har fiber för bredband, tv och telefoni med uttag i vardagsrum samt alla sovrum. Trevlig trädgårdstomt med stenlagd uteplats.

Här bor ni med gångavstånd till Ica Maxi, fotbollsarenan samt nya arenan för bl. a ishockey och gymnastik. Närhet till strövområden och skidstadion med välpreparerade milsvida elljusspår.

Välkomna på visning.
Bostäder i Tallbacken 27, Korthållsstigen 6, Östersund
Fastigheter i Tallbacken 27, Korthållsstigen 6, Östersund
Typ
Fastigheten Östersund Tallbacken 27. Friliggande villa - 2-planshus. Byggår 2011.
Storlek
Boarea 159 m², biarea 20 m². Areauppgifter enligt taxeringsinformationen. 7 rum, varav 4 sovrum.
Tomt
Tomtarea 1 102 m² (friköpt). Planerad trädgårdstomt mot allmänning och utsikt över Storsjön.
Byggnad
2-planshus. Byggår 2011.
Renoveringar: Inglasning uterum -12, markberedning samt iordningsställande av gård med asfaltering av uppfart mm.
Byggnadssätt
Grund: Platta på mark. Stomme: Trä. Bjälklag: Trä. Fasad: Stående träpanel. Takbeklädnad: Papp. Fönster: 3-glasfönster isoler. Ventilation: Mekanisk till- och frånluft med värmeåtervinning.

Kommunalt vatten och avlopp. Radon: Radonhalten är normal enligt mätningar.
Uppvärmning och el
Uppvärmningssystem: Fjärrvärme.
Planlösning
ENTRÉPLAN
Entréplanet har en tilltalande planlösning med praktisk golvvärme i hela planet, enhetligt ekparkettgolv, generösa fönsterpartier med fantastiskt ljusinsläpp samt inglasat uterum med skjutbara glaspartier. Kök från HTH och separat matplats mot entrésidan som har farstukvist med trätrall under tak. Vardagsrum på 20 kvm med stora fönsterpartier mot Storsjön. Uterummet ligger i nära anslutning till vardagsrummet. Sovrum på 14 kvm och påkostat badrum med klinker och golvvärme. Utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Hall med bra utrymme samt ljusinsläpp. Infällda spotlights i fönstren. Separat teknikrum med ingång från entrésidan.

KÖK
Kök med separat matplats och gott om plats för stort matbord mot den insynsskyddade entrésidan. Bra ljusinsläpp från kök och matplats. HTH kök med vitvaror från Cylinda. Vita köksluckor med vitrinskåp, underskåp med praktiska lådor, dämpande luckor och gott om förvaringsutrymmen. Kakel ovanför köks- och diskbänkar. Slitstarka laminatbänkskivor. Köket är maskinellt utrustat med stor rostfri kyl & frys, induktionshäll, alliance fläkt, rostfri inbyggnadsugn- & micro och rostfri diskmaskin. Samtliga vitvaror är från -11. 3-stavigt ekparkettgolv, tapet och infällda spotlights i taket. Farstukvist med trätrall under tak med dörr till teknikrum.

VARDAGSRUM
Vardagsrum med 3-stavigt ekparkettgolv, tapet med fondvägg och vitt tak. Stora fönsterpartier med glas från golv till tak samt utsikt mot Storsjön. Ingång till förråd under trappen.

BADRUM
Badrum med klinker, golvvärme och helkaklade väggar med fondvägg av vacker glasmosaik. Utrustat med dusch med vikväggar, tvättställ med lådor, spegel med infälld belysning och wc-stol. Rostfri tvättho med skåp och trådbackar, Cylinda tvättmaskin och torktumlare från -11.

SOVRUM
Sovrum (1) har 3-stavigt ekparkettgolv, tapet med fondvägg, två garderober och fönster mot Storsjön.

HALL
Stor ljus hall med 3-stavigt ekparkettgolv, tapet och infällda spotlights.

UTERUM
Uterum mot Storsjön med skjutbara glaspartier åt två håll och liggande träpanel. Filtmatta och trätak.

ÖVRE PLAN
Övre plan har en öppen planlösning, golvvärme, högt i tak till nock mot väster och fantastiska fönsterpartier från golv till tak mot Storsjön. Vardagsrum med takhöjd på 3,80 mot nock och vacker utsikt över Storsjön. Stor balkong mot Storsjön med eftermiddags- och kvällssol. Tre sovrum och badrum med bastu. Hall med glasräcke i trappen och utgång till balkong mot entrésidan.

VARDAGSRUM
Vardagsrum med 3-stavigt ekparkettgolv, tapet med fondvägg och en öppen härlig atmosfär med en takhöjd på 3,80 meter mot nock samt stora fönsterpartier från golv till tak som ger ett fantastiskt ljusinsläpp och utsikt mot Storsjön. Utgång till stor balkong med trätrall och vacker utsikt över Storsjön.

SOVRUM
Sovrum (2) har 3-stavigt ekparkettgolv, tapet med fondvägg, fem garderober och fönster mot Storsjön. Sovrum (3) har 3-stavigt ekparkettgolv, tapet med fondvägg, en garderob och fönster mot tomten. Sovrum (4) har 3-stavigt ekparkettgolv, tapet med fondvägg samt liggande och stående fönster för bra ljusinsläpp.

BADRUM
Badrum med klinker, golvvärme och helkaklade väggar. Utrustat med dusch med vikväggar, tvättställ med lådor, spegel med infällda spotlights och wc-stol. Bastu med bronsfärgad glasdörr. Spotlights i taket och bra ljusinsläpp.

HALL
Hall med 3-stavigt ekparkettgolv och tapet. Glasräcke mot trappen till övre plan. Utgång till balkong mot entrésidan med trätrall.
TV- och internetanslutning
TV: Fiber för tv-kanaler. Uttag i sällskapsrum och sovrum.
Internet: Fiber för bredband, telefoni och tv. Uttag i sällskapsrum och sovrum.
Uteplats
Inglasat uterum på entréplanet med skjutbara glaspartier. Balkong på övre plan mot Storsjön och eftermiddags- och kvällssol. Balkong mot entréplanet. Uteplats av marksten på trädgårdstomten.
Bilplats
Carport med förråd.
Ekonomi
Pris 4 950 000 kr Accepterat pris. Taxeringsvärdet är 2 895 000 kr (fastställt avseende år 2015) varav byggnadsvärde 2 162 000 kr. Typkod 220., värdeår 2011.

Total driftkostnad 32 300 kr/år, varav:
Uppvärmning:
12 500 kr
Försäkring:
6 700 kr
Vatten/avlopp:
5 800 kr
Hushållsström:
4 300 kr
Samfällighet:
3 000 kr
Summa:
32 300 kr
Driftskostnader för nuvarande ägare bestående av tre personer. I vatten/ avlopp ingår renhållning. I samfällighetsavgiften ingår skötsel av vägar/ gemensamma ytor, väglyse mm.

Observera att driftskostnaderna kan skilja sig åt beroende på användning och avtal.
Energideklaration
Status: Energideklaration är utförd
Utförd av Oktopal.
Servitut, planbestämmelser m m
Gemensamhetsanläggning: Östersund Tallbacken GA:1, Östersund Tallbacken S:1.

Planbestämmelser: Detaljplan (2008-10-22) , Ändring av detaljplan (2010-03-24).
Övrigt
Lagfartsavgift (stämpelskatt) 1,5% på köpeskilling samt inskrivningsavgift om 825 kr betalas av köparen. Kostnaden för uttagande av nya pantbrev är 2% på pantbrevsbeloppet samt en avgift om 375 kr per pantbrev.

Fastigheten har besiktigas av Oktopal och protokoll kommer att delas ut vid visningarna. Detsamma gäller energideklarationen som har utförts samma datum. Säljaren har för avsikt att teckna en ansvarsförsäkring för avseende fel i fastighet enl. JN 4 kap 19 § (dolda fel) som gäller 10 år efter tillträdesdag.

Accepterat Pris
Den här bostaden marknadsförs med "Accepterat pris". Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 600 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på Internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.
Prästgatan 44 A
831 33 Östersund
Tfn 063-10 65 55
Dela med dig
Google+
Skriv ut
Pris: 4 950 000 kr Accepterat pris
Boarea: 159 m²
Rum: 7 rum (4 sovrum)
Byggnadstyp: 2-planshus
Byggår: 2011
Tomtarea: 1 102 m²
Driftkostnad: 32 300 kr/år
Visningar
Aug
17
Tor 17 aug
Ring 073-8432555 för anmälan och visningstid
Anmälan krävs
Aug
19
Lör 19 aug
Ring 073-8432555 för anmälan och visningstid
Anmälan krävs
Sep
10
Sön 10 sep
Ring 073-8432555 för anmälan och visningstid
Anmälan krävs
Visa fler
Dölj
Intresseanmälan
 
 
 
 
 
Skicka

Ogiltig e-postadress

Alla obligatoriska fält är inte ifyllda

Ansvarig mäklare
Björn Löfgren
073-843 25 55
073-843 25 55
Skicka e-post
Björn Löfgren
Counter