Bostadsrättslägenhet, Frösön
Norra Strandvägen 6 B, Frösön
Helrenoverad tvårummare med perfekt läge intill Frösö båthamn!
Helrenoverad tvårummare med generösa ytor nära båthamnen på Frösön med bara några minuters promenad till centrum.

Redan innanför dörren får man en känsla av en ljus och fräsch lägenhet med stilrena och moderna materialval. I hallen ligger ett snyggt laminatgolv och spotlights är infällda i taket. Vidare in i köket finns ett parkettgolv i ek som är enhetlig i alla rum och väggar som är vitmålade. Det nyinsatta köket från IKEA är aldrig använt och bjuder bl.a. på fullstort kylskåp, fullstort frysskåp, gott om förvaring i skåp och lådor, goda arbetsytor för den glade kocken, reglerbar belysning och plats för ett större matbord. Även här sitter infällda spotlights i taket. Vardagsrummet är ljust med en fondvägg som är klädd i vit liggande panel. Härifrån nås även balkongen som är utrustad med trätrall och en bänk med förvaring i. Här sitter man mer än gärna och dricker en kopp kaffe och samtidigt njuter av utsikten mot vattnet och Frösö småbåtshamn.

Det helkaklade badrummet renoverades 2016 av föreningen och är utrustat med golvvärme och infällda spotlights som är dimbara. Sovrummet rymmer dubbelsäng, sängmöbler samt byrå och tre garderober erbjuder goda förvaringsmöjligheter.

I föreningen finns en välutrustad tvättstuga och cykelförråd. Ett källarförråd samt ett matkällarförråd hör till lägenheten. P-plats finns till varje medlem. Härifrån är det knappt 15 minuters promenad in till stan och i närheten finns matvarubutik, café, restaurang och bensinstation längs Frösövägen. Busshållplatsen ligger ett stenkast från huset.

Ta tillfället i akt att bli ägare till denna trevliga och rymliga tvårummare i utmärkt skick!
Bostäder i 002, Norra Strandvägen 6 B, Frösön
Fastigheter i 002, Norra Strandvägen 6 B, Frösön
Typ
Bostadsrättslägenhet, lgh.nr 002. Byggår 1947, våningsplan 1 av 3.
Storlek
2 rum och kök. Boarea ca 67 m².
Byggnad
Byggnadsår: 1947. Uppvärmning: Fjärrvärme.
Planlösning
Lägenheten disponeras enligt följande:

ENTRÉ/HALL
Entrén välkomnar med vitmålade väggar och brun/grått laminatgolv. Plats finns för både sko- och hatthylla samt spegel. I taket sitter infällda spotlights. Från hallen nås alla rum i lägenheten.

KÖK/MATPLATS
Köksinredningen från IKEA går i vitt och erbjuder goda förvaringsmöjligheter i skåp och lådor. Intill matplatsen finns sex bänkskåp med en svart/grå laminatbänkskiva där ett Evolineuttag finns infällt med två eluttag och ett usb-uttag. Köksutrustningen består av fullstor kyl från IKEA, fullstor frys från IKEA, mikro från IKEA, ugn, från IKEA, spishäll från IKEA och spisfläkt från Futurum. Den rostfria diskhon har blandare från FM-Mattsson. Bänkskivan i svart/grå laminat bjuder på goda arbetsytor för den glade kocken och ovanför sitter ett snyggt vitt kakel. Under överskåpen sitter reglerbar belysning som har egen fjärrbrytare. Matplatsen rymmer ett matbord och stolar för 4-6 personer. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger ett parkettgolv i ek. I taket sitter infällda spotlights.

VARDAGSRUM
Detta rum rymmer soffa, tv-möbel och skrivbord. En av väggarna är klädd i vit panel och resterande väggar är vitmålade. På golvet ligger ett parkettgolv i ek. Härifrån nås även balkongen som är utrustad med trätrall och platsbyggda bänkar med förvaring i. Härifrån har man trevlig utsikt mot vattnet och Frösö båthamn.

SOVRUM
Detta rum rymmer dubbelsäng, sängmöbler och byrå. Tre garderober underlättar förvaringen. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger ett parkettgolv i ek.

DUSCHRUM
Inredningen består av handdukshängare, kommod från Noro, spegelskåp med belysning och eluttag, toalettstol från Gustavsberg och duschhörna med duschdörrar i klarglas. En av väggarna är klädd i mörkgrått kakel och resterande väggar är klädda i vitt kakel. På golvet ligger ett mörkgrått klinker som är utrustat med elgolvvärme och i taket sitter infällda spotlights.
TV- och internetanslutning
TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.
Internet: Bredband. Leverantör: Com Hem.
Uteplats
Balkong.
Bilplats
6 parkeringsplatser. 275 kr/mån.
10 carports. 325 kr/mån.
2 garage. 425 kr/mån.
En p-plats till varje lägenhet finns.
Övriga utrymmen
Tvättstuga finns i huset på Norra Strandvägen 6. Den är utrustad med bl.a. två tvättmaskiner, två torkskåp och en torktumlare. Bokas med nyckelbricka. Cykelfförråd finns. Två förråd hör till lägenheten, ett med trädörr och ett med gallerdörr.
Ekonomi, månadsavgift
Lägenhetsnummer 002 i Domaren 4, Frösön. Pris 1 250 000 kr eller högstbjudande. Avgift 3 432 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten och kabel-TV.
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 120 kr och en pantsättningsavgift om 448 kr.

Övrig driftkostnad 400 kr/mån, varav:
Försäkring:
100 kr
Hushållsström:
300 kr
Summa:
400 kr

Andel i föreningen är 0,5925%. Bostadsrätten är pantsatt, kontrollerad 2017-07-27.

Tidigaste tillträdesdag: Enligt överenskommelse.
Energideklaration
Energiprestanda 147 kWh/m² år.
Bostadsrättsförening
Domaren 4.
Allmänt om föreningen: Föreningen förvärvade 2014-06-24 fastigheten Domaren 4 på Frösön i Östersunds kommun. Adress Norra Strandvägen 6/Rådmansgatan 3.
Föreningens ekonomi: Avgiften höjdes med 2 % vid årsskiftet 2015/2016. Det finns inga planerade avgiftshöjningar.
Kommande renoveringar: Badrumsrenovering gjord 2015/2016. Föreningen har under hösten 2016 bytt
nyckelsystem samt installerat en motorvärmarstolpe till de två nygjorda parkeringsplatserna. Föreningen har förutom nödvändiga underhålls- och reparationsåtgärder beslutat att avvakta med fler investeringar initialt under 2017, detta för att kunna avsätta medel för framtida underhåll.
Gårdsplats/innergård
Innergård med grönytor, uteplats och parkering.
Övrigt
Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 240kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.
Prästgatan 44 A
831 33 Östersund
Tfn 063-10 65 55
Dela med dig
Google+
Skriv ut
Pris: 1 250 000 kr eller högstbjudande
Månadsavgift: 3 432 kr
Boarea: 67 m²
Rum: 2 rum + kök
Våningsplan: 1 av 3
Byggår: 1947
Driftkostnad: 400 kr/mån
Visningar
Aug
20
Sön 20 aug kl. 11:00 - 11:30
Visa fler
Dölj
Intresseanmälan
 
 
 
 
 
Skicka

Ogiltig e-postadress

Alla obligatoriska fält är inte ifyllda

Ansvarig mäklare
Marcus Ahlqvist
072-740 65 55
072-740 65 55
Skicka e-post
Marcus Ahlqvist
Counter