Bostadsrättslägenhet, Frösön
Frösövägen 72 A, Frösön
Rymlig 1:a med solig balkong
Välkommen till denna välplanerade och rymliga 1:a. Trots att lägenheten är en enrummare gör takhöjden och planlösningen att lägenheten känns rymlig och ljus. Höga fönster i två väderstreck bidrar till ljusinsläppet. Rymlig hall med plats för klädavhängning och här finns två garderober. Rummet är rymligt och här finns plats för soffa, bokhylla och tv. Här finns även en alkov som rymmer plats för säng. Från detta rum finns utgång till en solig balkong som rymmer plats för ett litet bord och två stolar. Härifrån har ni utsikt mot Storsjön. Köket har gott om skåp och lådor, här trivs den matintresserade. Innanför köket finns ett mindre rum som kan användas som alkov eller matrum. Badrummet har kaklade väggar och här finns dusch, wc och handfat. Till lägenheten hör ett stort vindsförråd och ett mindre matkällarförråd. Tvättstuga finns i källaren och hissen går ända ner.

HSB Brf Eldaren är en förening med 13 bostadsrätter på Frösövägen 72. Föreningen har stamrenoverat badrummen och installerat hiss. Nya 3-glasfönster. I kvarteret finns restaurang, blomaffär, gatukök och busshållplats. Ett stenkast från huset finns även en matvarubutik och lite längre bort finns ett gym. Till centrum tar det ca 10-15 min med cykel och goda bussförbindelser finns.

Välkomna!
Bostäder i 6, Frösövägen 72 A, Frösön
Fastigheter i 6, Frösövägen 72 A, Frösön
Typ
Bostadsrättslägenhet, lgh.nr 6. Byggår 1944, våningsplan 2 av 3. Hiss finns.
Storlek
1 rum och kök. Boarea ca 41,5 m².
Byggnad
Byggnadsår: 1944. Uppvärmning: Fjärrvärme.
Planlösning
ENTRÉ/HALL
Rymlig hall som välkomnar er in i lägenheten.Här finns två garderober med tillhörande överskåp som underlättar förvaringen. Väggyta finns för spegel och fotografier. Väggarna är vita och på golvet ligger en ljus golvmatta.

RUM
Rummet rymmer soffa, tv-möbel, bokhylla, soffbord och här finns en alkov som rymmer plats för säng om så önskas. Väggarna är klädda i ljusa tapeter och på golvet ligger ekparkettgolvet i original. Härifrån nås även balkongen med söderläge och utsikt mot grönområde och ner mot Storsjön. Plats finns för ett mindre bord och stolar.

BADRUM
Badrumsinredningen består av toalettstol från Gustavsberg, badrumsskåp, högskåp, dusch (plats finns för badkar) och handfat. Väggarna är klädda till 3/4 i vitt kakel, därovan är det målat på väv och på golvet ligger en ljus golvmatta.

KÖK
Köksinredningen har skåp- och lådfronter i vitt och erbjuder goda förvaringsmöjligheter. Bänkskivan i laminat bjuder på goda arbetsytor och ovanför sitter ett vitt kakel. Köksutrustningen består av kyl/frys från Electrolux, spis/ugn från Electrolux, spisfläkt från Essvent och en rostfri diskho. Väggarna är ljusa och på golvet ligger en ljus golvmatta.

MATRUM/ALKOV
Innanför köket finns ett mindre rum som passar till matrum eller alkov om så önskas. Idag saknas dörr mot kök. Här ligger en ljus plastmatta på golvet och väggarna är målade i en ljus nyans.
TV- och internetanslutning
TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem. Grundutbudet ingår i månadsavgiften.
Internet: Bredband. Leverantör: ComHem. (ingår ej i avgiften).
Uteplats
Balkong med mycket sol och trevlig utsikt över området och Storsjön.
Bilplats
Parkeringsplats. Går att hyra för 150 kr/mån. (finns lediga).
Övriga utrymmen
Till lägenheten hör vindsförråd och matkällare. Det finns cykelförråd och tvättstuga med torkrum.
Ekonomi, månadsavgift
Lägenhetsnummer 6 i HSB Brf Eldaren, Frösön. Pris 575 000 kr. Avgift 3 400 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten och kabel-TV.
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 120 kr som betalas av köparen och en pantsättningsavgift om 448 kr.

Övrig driftkostnad 300 kr/mån, varav:
Försäkring:
100 kr
Hushållsström:
200 kr
Summa:
300 kr

Andel i föreningen är 5,36474% och andel av årsavgiften är 5,36474%. Bostadsrätten är pantsatt, kontrollerad 2017-08-02.

Tidigaste tillträdesdag: Enligt överenskommelse.
Energideklaration
Energiprestanda 171 kWh/m² år.
Bostadsrättsförening
HSB Brf Eldaren. I föreningen finns 13 st lägenheter och 1 st lokaler.
Allmänt om föreningen: En mindre HSB förening med 13 bostadsrättslägenheter, 1 bostadsrättslokal och 1 hyresrättslokal.
Föreningens ekonomi: Den ekonomiska och tekninska förvaltningen sköts av HSB Mitt. De senaste avgiftshöjningarna skedde under 2015 med 3 % pga. ökade driftskostnader och nya avskrivningsregler och med 1% 1/1 2017.
Kommande renoveringar: Under 2015 har en ny tvättmaskin installerats. OVK har genomförts under 2014 och ny luftavfuktare har installerats. Under 90-talet installerades hiss och stambyte genomfördes. För övrigt är det löpande underhåll som är planerat men inga stora renoveringar är planerade de närmsta åren.
Gårdsplats/innergård
Gård med gräsmatta med utemöbel och insynsskyddat läge mot mindre skogsområde.
Övrigt
Accepterat pris
Den här bostaden marknadsförs med "Accepterat pris". Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 240-560 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på Internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.
Prästgatan 44 A
831 33 Östersund
Tfn 063-10 65 55
Dela med dig
Google+
Skriv ut
Pris: 575 000 kr
Månadsavgift: 3 400 kr
Boarea: 41,5 m²
Rum: 1 rum + kök
Våningsplan: 2 av 3
Hiss: Ja
Byggår: 1944
Driftkostnad: 300 kr/mån
Visningar
Aug
19
Lör 19 aug kl. 14:15 - 14:45
Öppen visning - Välkommen!
Visa fler
Dölj
Intresseanmälan
 
 
 
 
 
Skicka

Ogiltig e-postadress

Alla obligatoriska fält är inte ifyllda

Ansvarig mäklare
Jim Edelsvärd
072-201 65 55
072-201 65 55
Skicka e-post
Jim Edelsvärd
Counter