Bostadsrättslägenhet, Brunflo
Gränsvägen 8 b, Brunflo
Stamrenoverad rymlig lägenhet med härlig balkong.
Rymlig bostadsrätt som har en praktisk planlösning. Här trivs de boende tack vare närheten till det mesta och det insynskyddade läget mot skogsområde.

Välkomnande hall från loftgången leder dig in i lägenheten. Köket har gott om förvaringsutrymmen. Rymligt matrum matdel med plats för stort matbord.
Vardagsrum med ekparkettgolv samt stort fönsterparti som ger rummet bra ljus. Tre bra sovrum varav två har utgång till balkong mot sydväst fri sikt över området och sjöglimt mot Storsjön. Stamrenoverat badrum med dusch, handfat, wc och tvättmaskin samt praktisk gäst wc som enkelt nås från dörren.

Här bor ni i lugnt trivsamt område med gångavstånd till både hälsocentral och centrum med flera mataffärer. Stor lekplats och närhet till skogsområde för lek och utflykt. Porlande bäck finns mot skogsområdet. Förskola finns i anslutning till bostaden och närhet till skolor och stor idrottsplats med badhus och hockeyhall. Busshållplats finns i området. Välkomna!
Bostäder i 10, Gränsvägen 8 b, Lgh 1101, Brunflo
Fastigheter i 10, Gränsvägen 8 b, Lgh 1101, Brunflo
Typ
Bostadsrättslägenhet, lgh.nr 10. Byggår 1966-67, våningsplan 2 av 3 (1 trappa.
Storlek
4 rum och kök, varav 3 sovrum. Boarea ca 87,5 m².
Byggnad
Byggnadsår: 1966-67. De större åtgärderna som föreningen gjort under senste åren är att stamrenovera badrum, bytt till 3-glasfönster, nya ytterdörrar, målningen av balkonger och gjort en ombyggnad av ventilationen. Uppvärmning: Fjärrvärme och egen bergvärme.
Planlösning
Planlösning enligt följande:
HALL
Med ingång från loftgången möts ni av en välkomnande hall med bra utrymme för ytterkläder. Här ligger en plastmatta och väggarna är tapetserade. Här finns ett frysskåp. Hallens inre del har två garderober.

TOALETT
Från hallen kommer ni åt en mindre gästtoalett med plastmatta på golv och tapetserade väggar. Utrustat med tvättställ och wc-stol.

SOVRUM 1
Med åtkomst från hallen ligger det första av totalt tre sovrum. Här ligger en plastmatta och väggarna är tapetserade. Fönster mot loftgången.

BADRUM
Stamrenoverat badrum, från -08. Här ligger en plastmatta i grå skifferimitation på golvet och väggarna är klädda med en ljus plastmatta. Badrummet är utrustat med duschhörna, tvättställ, badrummskåp med spegel, wc-stol och tvättmaskin (Bauknecht).

KLÄDKAMMARE
Från hallen kommer man åt en rymlig klädkammare med genomgång in till ett större sovrum. Här är det plastmatta på golvet, väggarna är målade och här finns hyllor till förvaring.

KÖK/MATPLATS
Från hallen kommer man åt ett praktsikt arbetskök där allt finns inom räckhåll. Köket har vista luckor, bänskiva och diskho med dubbla diskhoar. Ovanför disk och arbetsbänk sitter ett kakel som stänkskydd. Köket har gott om skåp och lådor till förvaring. Köket är utrustat med: Spis med ugn (Logic, 2016), kombinerad kyl/frys (Samsung, 2016), fläkt (Franke) och bänkdiskmaskin (Elekro Helios). Från köket kommer mat åt matplatsen som ligger avskärmad från vardagsrummet med glasvägg med dörr. Matplatsen rummer plats för 6-8 matglada gäster. I kök och vid matplatsen ligger en plastmatta och väggarna har tapet. Vid matplatsen finns linnegarderob. E tt flertal av de liknande lägenheterna i föreningen har man tagit ned vägg mellan kök och matplats samt öppnat upp mot vardagsrummet så man därigenom skapat en stor öppen yta.

VARDAGSRUM
Vardagsrum med ekparkettgolv, tapet och generösa fönsterparti som ger rummet mycket ljus. Här ryms plats för soffa, soffbord och bokhylla. Glasvägg som avskärmar mot matplatsen.

SOVRUM 2
Detta sovrum används idag som föräldrasovrum. Här finns fem garderober samt ingång till klädkammaren som har åtkoms mot hallen. Här ligger en platsmatta och väggarna har tapet. Härifrån finns utgång till balkongen.

SOVRUM 3
Detta sovrum ligger innanför vardagsrummet. Detta rum är ljust då det har ljusinstäpp från två håll. Härifrån finns utgång till den mycket trevliga balkongen från vilken ni med fri sikt över området och även kan ana en del av Storsjön.
TV- och internetanslutning
TV: Basutbud av tv-kanaler via ComHem.
Internet: Bredband ingår i hyran.
Uteplats
Balkong med insynsskyddat läge mot sydväst och fri sikt över området och delar av Brunflo.
Bilplats
22 garageplatser. Går att hyra. Till garageplatsen är det separat kö.
35 parkeringsplatser. Går att hyra. Till parkeringsplatsen är det separat kö.
Övriga utrymmen
Till lägenheten hör källarförråd och matkällare. I föreningen finns två tvättstugor, torkrum och mangelrum. Föreningen har samlingslokal.
Ekonomi, månadsavgift
Lägenhetsnummer 10 i RB Brf Brunflohus nr 2, Brunflo. Pris 675 000 kr Accepterat pris. Avgift 4 327 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV och Bredband.
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 120 kr som betalas av säljaren och en pantsättningsavgift om 448 kr.

Övrig driftkostnad 385 kr/mån, varav:
Försäkring:
110 kr
Hushållsström:
275 kr
Summa:
385 kr
Observera att driftskostnaderna kan skilja sig åt beroende på användning och avtal.

Inre reparationsfond är 698 kr, kontrollerad 2017-08-09. Andel i föreningen är 1,88779% och andel av årsavgiften är 1,88548%. Bostadsrätten är pantsatt, kontrollerad 2017-08-09.

Tillträde efter överenskommelse.
Energideklaration
Energiprestanda 94 kWh/m² år.
Bostadsrättsförening
RB Brf Brunflohus nr 2. I föreningen finns 60 st lägenheter och 4 st lokaler.
Allmänt om föreningen: Föreningen äger fastigheten Brunflo-Änge 1:109. På fastigheten finns fyra byggnader med 60 lägenheter och 4 lokaler. Byggnaderna är uppförda 1966-67. Föreningen har gemensamhetslokal, två tvättstugor, torkrum och mangelrum. I byggnaderna finns källarförråd, matkällare, cykel & barnvagnsförråd.
Föreningens ekonomi: Föreningen följer en underhållsplan som årligen uppdateras och ligger till grund för föreningens fondavsättningar och årsavgifter.
Senaste höjningen 1/10 2016 om ca 3%.
Kommande renoveringar: Föreningen har under 2000-talet bl a stamrenoverat badrum, ny ventialtion med köksfläktar, bytt ytterdörrar, målat om balkonger, lagt om taket och bytt till 3-glasfönster med isolerglas,.
Gårdsplats/innergård
Lugn innergård med lekplats och grönytor. I närheten finns porlande bäck och skogsområde.
Övrigt
Accepterat pris
Den här bostaden marknadsförs med "Accepterat pris". Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 240-680kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på Internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.
Prästgatan 44 A
831 33 Östersund
Tfn 063-10 65 55
Dela med dig
Google+
Skriv ut
Pris: 675 000 kr Accepterat pris
Månadsavgift: 4 327 kr
Boarea: 87,5 m²
Rum: 4 rum + kök (3 sovrum)
Våningsplan: 2 av 3
Byggår: 1966-67
Driftkostnad: 385 kr/mån
Visningar
Aug
19
Lör 19 aug kl. 10:30 - 11:00
Öppen visning - Välkommen!
Aug
23
Ons 23 aug kl. 16:30 - 17:00
Öppen visning - Välkommen!
Visa fler
Dölj
Intresseanmälan
 
 
 
 
 
Skicka

Ogiltig e-postadress

Alla obligatoriska fält är inte ifyllda

Ansvarig mäklare
Jim Edelsvärd
072-201 65 55
072-201 65 55
Skicka e-post
Jim Edelsvärd
Counter