Bostadsrättslägenhet, Centrum
Köpmangatan 32C, Östersund
Fantastisk 4:a i sekelskifteshus.
Välkommen till ett nyrenoverat boende i högsta klass anpassat till byggnadsstilen runt sekelskiftet då denna fastighet uppfördes. Mer centralt är svårt att bo, mitt i centrum och bara några meter till Storsjönsstrand. Härlig rymd, höga fönster med fantastiskt ljusinsläpp, kakelugn, stuckaturer i tak och tidstypiska detaljer men ändå modernt med hög klass. Detta är boendet för dig som söker det lilla extra! Här finns allt från den lilla studentlyan till den extravaganta representationsvåningen.

Bostadsrättsföreningen Bryggaren 4 erbjuder ett bekvämt och modernt boende med känsla av sekelskifte. Lägenheten är om 4 rok med entréhall på första våningen där egen trappa tar dig upp i lägenheten. En trappa upp finns kök, badrum, tvättstuga, tre rum varav ett med en vacker kakelugn. Från detta våningsplan fortsätter trappan upp till vindsplanet där ni erbjuds ett stort rum som passar väl som ateljé eller sovrum samt ett badrum. Lägenheten har ett genomtänkt kök, två badrum och detaljer som skall vara i ett modernt hus med sekelskifteskarraktär. Denna lägenhet har möblerbar balkong för maximal njutning av den sköna vår- och sommarsolen. De moderna badrummen har komfortvärme i golven och eluppvärmd handdukstork. Lägenheten har klinker i hall och badrum.

På fastigheten finns tre byggnader som alla inrymmer bostadslägenheter. I byggnaden med adress Köpmangatan har man renoverat upp och återskapat rum och planlösningar utifrån hur huset sett ut förr men med en modern anpassning. Föreningen har en egen innergård på vilken medlemmarna i föreningen har möjlighet i framtiden att anpassa med exempelvis en gemensam grillplats.

Detta är något speciellt för Östersund så ta tillfället i akt och kom och titta på denna lägenhet. Fast pris, först till kvarn. För mer information kontakta fastighetsmäklaren.
Bostäder i 4, Köpmangatan 32C, Östersund
Fastigheter i 4, Köpmangatan 32C, Östersund
Typ
Bostadsrättslägenhet, lgh.nr 4. Byggår 1929, våningsplan 2 (1 trappa. Takvåning.
Storlek
4 rum och kök. Boarea ca 114 m².
Byggnad
Byggnadsår: 1929. Renoveringsår: 2016/2017. Fastigheten har genomgått en total förändring under de senaste åren. Uppvärmning: Fjärrvärme.
Planlösning
Rumsbeskrivning på entréplan.

ENTRÈHALL
Med egen ingång från byggnadens södra sida, kommer man in i en mindre hall som erbjuder plats för klädavhängning. Här är det bröstpanel samt målade väggar. En gedigen furutrappa tar er upp till lägenhetens första våningsplan.

HALL
När ni kommer upp till lägenhetens första våningsplan möts ni av en hall från vilken det finns utgång till balkongen som vetter mot Storsjön. Balkongen är idag gemensam med grannlägenheten men kan med enkla medel delas. Från hallen fortsätter den gedigna trappan upp till vindsvåningsplanet. I hallen är det bröstpanel, målade väggar och ett laminatparkettgolv från Kärhs. Från hallen finns dörr till kök och dörr till det som förmodligen blir lägenhetens vardagsrum. Från hallen kommer ni även åt badrum och tvättutrymme.

KÖK
Ett praktiskt och välplanerat kök från Ballingslöv med gott om förvaring i skåp och lådor. Köket har bra bänkyta, dubbel diskho och ovan diskbänk sitter ett kakel som stänkskydd. Köket har vita låd och luckfronter och bänkskiva liknande mörk Virrvarr. Köket är utrustat med spis med ugn, köksfläkt och kombinerad kyl/frys. Vitvaror från Siemens (köksfläkt från Swecon Case). Köket har vita väggar och här ligger ett laminatparkettgolv från Kärhs. Plats för matbord finns mot fösterpartiet med vy mot Storsjön och Frösöberget.

SOVRUM 1
Innanför köket ligger ett rum som passar bra som sovrum. Här är det ljusa väggar och här ligger ett laminatparkettgolv från Kärhs. Stort fönster som ger ett härligt ljusinsläpp.

MATRUM
Här finns utrymme för stort matbord och här finns en vacker kakelugn. Här finns stora fönster som ger ett härligt ljusinsläpp. Här är det ljusa väggar och här ligger ett laminatparkettgolv från Kärhs. (Obs, kakelugn är ej provtryckt)

VARDAGSRUM
Rymligt vardagsrum med ljusa väggar och här ligger ett laminatparkettgolv från Kärhs. Stora fönster som ger ett härligt ljusinsläpp.

BADRUM
Ljust och modernt badrum som har kakel på väggarna och klinker på golvet. Golvet är utrustat med komfortvärme. Badrummet är utrustat med: dusch, handdukstork, WC och spegel.

TVÄTTUTRYMME
Här är det målade väggar och golvet har kliker. Här finns tvättmaskin och torktummlare.

VINDSUTRYMMET
Detta härligt stora rum med burspråk mot Storsjön inbjuder till fest eller som ateljé om man önskar det! Önskar man att disponera rummen på första våningen för representation, passar detta rum perfekt som sovrum och eget krypin.

BADRUM
Ljust och modernt badrum som har kakel på väggarna och klinker på golvet. Golvet är utrustat med komfortvärme. Badrummet är utrustat med: Dusch med vikbara duschväggar, handdukstork, WC, spegelskåp med belysning och handfat med underskåp.
TV- och internetanslutning
TV: TV via Internet (mot eget abonnemang).
Internet: Bredband.
Uteplats
Gemensam balkong som delas med lägenheten om 5 rok. Härifrån är det utsikt mot Storsjön och Frösön. Denna balkong kan delas, så det blir två (av förvärvare) så att den inte är gemensam om så önskas.
Bilplats
5 parkeringsplatser kommer att anordnas på föreningens gemensamma innergård. Till parkeringsplatsen är det separat kö.
Övriga utrymmen
Det finns källarförråd tillhörande lägenheten samt ett förråd i gårdshuset för cyklar och etc.
Ekonomi, månadsavgift
Lägenhetsnummer 4 i Bryggaren 4, Östersund. Pris 3 575 000 kr Fast pris. Avgift 6 846 kr/mån. I avgiften ingår värme och vatten.

Övrig driftkostnad 250 kr/mån, varav:
Hushållsström:
250 kr
Summa:
250 kr

Andel i föreningen är 21,5556% och andel av årsavgiften är 21,5556%.

Tillträde efter överenskommelse.
Bostadsrättsförening
Bryggaren 4. I föreningen finns 7 st lägenheter och 1 st lokaler.
Allmänt om föreningen: Föreningen bildades våren 2017 och är belägen på Köpmangatan 32 och Biblioteksgatan 3 A och 3B. Byggnaderna har under de senaste åren genomgått stora renoveringar samt att man tagit fram och återskapat samt att man byggt nytt och anpassat efter dagens standard.

Bebyggelsen på fastigheten Bryggaren 4 som idag är Brf Bryggaren 4 är en av få kvarvarande gårdar i Östersund där både bostadshusen och uthusen finns bevarade. Byggnaden med adress Köpmangatan har en enhetlig tidstypisk arkitektur och grändhuset är troligen det äldsta av husen på denna fastighet. När gårdshuset uppfördes är osäkert men vid en tidigare inventering av museet så finns en uppgift som anger 1860 men ett frågetecken har satts bakom årtalet. Bara genom dessa korta ord inser man att dessa byggnade har ett historsikt värde och med moderniseringen som skett kommer husen att bevaras och leva vidare i många decenier till.

På fastigheten finns tre byggnader som alla inrymmer bostadslägenheter. I byggnaden med adress Köpmangatan har man renoverat upp och återskapat rum och planlösningar utifrån hur huset sett ut förr men med en modern anpassning. Här finns: 1st 4:a, 1st 6:a, 1st 1:a och 1st 2:a. I gårdshuset med adress Biblioteksgatan 3 finns 2st nyproducerade spegelvända 2:or i två plan. I byggnadens förlängning finns en äldre del av gårdshuset bevarat och där finns ett gemensamt förråd för cyklar och etc. I Grändhuset med adress Biblioteksgatan 3 finns 1 lägenhet innehållande 5 rok.
Övrigt
Fasta priser
I detta fall är det fasta priser som gäller för fösäljningen. Även om ett fast pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas och till vem.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 240-560 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på Internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.
Prästgatan 44 A
831 33 Östersund
Tfn 063-10 65 55
Dela med dig
Google+
Skriv ut
Pris: 3 575 000 kr Fast pris
Månadsavgift: 6 846 kr
Boarea: 114 m²
Rum: 4 rum + kök
Våningsplan: 2
Byggår: 1929
Driftkostnad: 250 kr/mån
Intresseanmälan
 
 
 
 
 
Skicka

Ogiltig e-postadress

Alla obligatoriska fält är inte ifyllda

Ansvarig mäklare
Jim Edelsvärd
072-201 65 55
072-201 65 55
Skicka e-post
Jim Edelsvärd
Counter