Bostadsrättslägenhet, Centralt
Köpmangatan 32 B, Östersund
Centralt och nyrenoverad 2:a i sekelskifteshus!
Välkommen till en nyrenoverad tvåa i högsta klass anpassat till byggnadsstilen runt sekelskiftet då denna fastighet uppfördes. Mer centralt är svårt att bo, mitt i centrum och bara några meter till Storsjönsstrand. Härlig rymd, höga fönster med fantastiskt ljusinsläpp, stuckaturer i tak och tidstypiska detaljer men ändå modernt med hög klass. Detta är boendet för dig som söker det lilla extra!

Denna tvårummare erbjuder ett bekvämt och modernt boende med känsla av sekelskifte. Lägenheten har ett genomtänkt och har de detaljer som skall vara i ett modernt hus med sekelskifteskarraktär. Lägenheten har ett modernt kök med all den utrustning som önskas. Badrummet har kakel och klinker, tvättmaskin, torktumlare, komfortvärme i golven och eluppvärmd handdukstork. Lägenhetens hall är välkomnande och här finns plats för klädavhängning och det ligger ett praktiskt klinkergolv direkt innanför dörren. Lägenhetens vardagsrum har plats för plats för soffa, soffbord och tv. Sovrummet är trivsamt och rymmer plats för dubbelsäng.

Detta är något speciellt för Östersund så ta tillfället i akt och kom och titta på dessa lägenheter. Fast pris, först till kvarn. För mer information kontakta fastighetsmäklaren.

Välkommen!
Bostäder i 2, Köpmangatan 32 B, Lgh 1001, Östersund
Fastigheter i 2, Köpmangatan 32 B, Lgh 1001, Östersund
Typ
Bostadsrättslägenhet, lgh.nr 2. Våningsplan 1 av 3 (0,5 trappor).
Storlek
2 rum och kök, varav 1 sovrum. Boarea ca 40 m². Areauppgifter enligt bostadsföreningen.
Byggnad
Renoveringsår: 2016/2017. Fastigheten har genomgått en total förändring under de senaste åren.
Samtliga lägenheter har vitvaror från Siemens (köksfläktar från Swecon Case). Porslin och badrumsinredning från IFÖ, blandare från FM Mattsson. Uppvärmning: Fjärrvärme.
Planlösning
HALL
Med en välkomnande hall som badar i ljus från de stora fönsterpartierna mot sydväst kommer du in i lägenheten. Direkt innanför dörren ligger ett praktiskt och stilrent klinkergolv. Längre in i hallen ligger ett laminatparkettgolv från Kärhs som flyter fritt mot köket. Här finns plats för hatthylla på den vita väggen. Hallen ligger i öppen planlösning mot köket.

KÖK
Ett praktiskt och välplanerat kök från Ballingslöv med gott om förvaring i skåp och lådor. Köket har bänkyta, dubbel diskho och ovan diskbänk sitter ett kakel som stänkskydd. Köket har vita låd och luckfronter och bänkskiva liknande mörk Virrvarr. Köket är utrustat med spis med ugn, köksfläkt och kombinerad kyl/frys. Vitvaror från Siemens (köksfläkt från Swecon Case). Köket har vita väggar och här ligger ett laminatparkettgolv från Kärhs. Plats för mindre matbord finns i vinkel mot hallen.

BADRUM
Ljust och modernt badrum som har kakel på väggarna och klinker på golvet. Golvet är utrustat med komfortvärme. Badrummet är utrustat med: Dusch med takdusch och vikbara duschväggar, handdukstork, WC, spegelskåp med belysning, handfat med underskåp, tvättmaskin och torktumlare.

VARDAGSRUM
Innanför köket ligger vardagsrummet, här ryms plats för soffa, soffbord och bokhylla om så önskas. På golvet ligger samma golv som i kök och hall, väggarna är vitmålade. Platsbyggd garderob.

SOVRUM
Innanför vardagsrummet ligger sovrummet, här ryms plats för säng, sängbord och bokhylla om så önskas. På golvet ligger samma golv som i kök och hall, väggarna är vitmålade. Platsbyggd garderob.
TV- och internetanslutning
TV: TV via Internet (mot eget abonnemang).
Internet: Bredband. (Internet mot eget abonnemang).
Bilplats
5 parkeringsplatser kommer att anordnas på föreningens gemensamma innergård. Till parkeringsplatsen är det separat kö.
Övriga utrymmen
Det finns källarförråd tillhörande samtliga lägenheter samt ett gemensamt förråd i gårdshuset för cyklar och etc.
Ekonomi, månadsavgift
Lägenhetsnummer 2 i Bryggaren 4, Östersund. Pris 1 395 000 kr Fast pris. Avgift 2 671 kr/mån. I avgiften ingår värme och vatten.

Övrig driftkostnad 200 kr/mån, varav:
Hushållsström:
200 kr
Summa:
200 kr

Andel i föreningen är 8,4112% och andel av årsavgiften är 8,4112%.

Tillträde efter överenskommelse.
Bostadsrättsförening
Bryggaren 4. I föreningen finns 7 st lägenheter och 1 st lokaler.
Allmänt om föreningen: Föreningen bildades våren 2017 och är belägen på Köpmangatan 32 och Biblioteksgatan 3 A och 3B. Byggnaderna har under de senaste åren genomgått stora renoveringar samt att man tagit fram och återskapat samt att man byggt nytt och anpassat efter dagens standard.

Bebyggelsen på fastigheten Bryggaren 4 som idag är Brf Bryggaren 4 är en av få kvarvarande gårdar i Östersund där både bostadshusen och uthusen finns bevarade. Byggnaden med adress Köpmangatan har en enhetlig tidstypisk arkitektur och grändhuset är troligen det äldsta av husen på denna fastighet. När gårdshuset uppfördes är osäkert men vid en tidigare inventering av museet så finns en uppgift som anger 1860 men ett frågetecken har satts bakom årtalet. Bara genom dessa korta ord inser man att dessa byggnade har ett historsikt värde och med moderniseringen som skett kommer husen att bevaras och leva vidare i många decenier till.

På fastigheten finns tre byggnader som alla inrymmer bostadslägenheter. I byggnaden med adress Köpmangatan har man renoverat upp och återskapat rum och planlösningar utifrån hur huset sett ut förr men med en modern anpassning. Här finns: 1st 4:a, 1st 6:a, 1st 1:a och 1st 2:a. I gårdshuset med adress Biblioteksgatan 3 finns 2st nyproducerade spegelvända 2:or i två plan. I byggnadens förlängning finns en äldre del av gårdshuset bevarat och där finns ett gemensamt förråd för cyklar och etc. I Grändhuset med adress Biblioteksgatan 3 finns 1 lägenhet innehållande 5 rok.
Övrigt
Fasta priser
I detta fall är det fast pris som gäller för fösäljningen. Även om ett fast pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas och till vem.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 240-560 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på Internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.
Prästgatan 44 A
831 33 Östersund
Tfn 063-10 65 55
Dela med dig
Google+
Skriv ut
Pris: 1 395 000 kr Fast pris
Månadsavgift: 2 671 kr
Boarea: 40 m²
Rum: 2 rum + kök (1 sovrum)
Våningsplan: 1 av 3
Driftkostnad: 200 kr/mån
Intresseanmälan
 
 
 
 
 
Skicka

Ogiltig e-postadress

Alla obligatoriska fält är inte ifyllda

Ansvarig mäklare
Jim Edelsvärd
072-201 65 55
072-201 65 55
Skicka e-post
Jim Edelsvärd
Assisterande mäklare
Björn Löfgren
073-843 25 55
073-843 25 55
Skicka e-post
Björn Löfgren
Counter