Friliggande villa, Högåsen
Karbinvägen 8, Östersund
Charmigt 50-tals hus i 1 ½ plan med källare. Renoverat badrum och dubbelgarage
Välkomna till Remonthagen och hela utbudet av välpreparerade skidspår och gångstråk mot både skidstadion och Spikbodarna. Här ligger detta mycket charmiga 50-talshus i 1 ½ plan med källare. Huset har renoverat badrum och praktiskt dubbelgarage.

Med en välkomnande entré tar ni er in i en mindre hall från vilken trappan tar er upp till övre plan och dörr tar er in på entréplanet. På entréplanet möts ni av en hall med utrymme för klädavhängning på hatthylla och i garderob. Hallen förgrenar mot sovrum, trappa till källaren, det renoverade badrummet, vardagsrummet och köket. Vardagsrummet har stavparkettgolv i original och upplevs som ljust då det har fönster mot två väderstreck. Köket rymmer plats för mindre matbord och har originaldetaljer kvar såsom bänkskiva från Perstorp och specerifack. Innanför köket ligger matrummet som även skulle passa som sovrum om så önskas. På övre plan möts ni av en hall som förgrenar mot tre sovrum, klädkammare och en mindre WC med handfat. Två av sovrummen på detta plan har egna klädkammare varav den ena är något större och har handfat. I källaren finns gott om förrådsutrymmen, matkällare, pannrum och tvättstuga. Från källaren finns groventré ut på gården. Tomten är uppväxt och omgärdas av ett staket. På tomten finns ett rymligt dubbelgarage där ena delen är isolerad.

Här bor ni strategiskt där ni enkelt och snabbt tar er ut till europavägen och till köpcentrat Lillänge. Ni har gångavstånd till Östersunds centrum och kan ta del av hela rekreationsområdet runt Remonthagen.

Varmt välkomna på visning!
Bostäder i Mörsaren 6, Karbinvägen 8, Östersund
Fastigheter i Mörsaren 6, Karbinvägen 8, Östersund
Typ
Fastigheten Östersund Mörsaren 6. Friliggande villa - 1 ½ plan med källare. Byggår 1955.
Storlek
Boarea 124 m², biarea 68 m². Areauppgifter enligt taxeringsinformationen. 6 rum, varav 4 sovrum.
Tillträde
Enligt överrenskommelse
Tomt
Tomtarea 854 m² (friköpt).
Byggnad
1 ½ plan med källare. Byggår 1955.
Renoveringar: 2013 Renoverades badrummet på entréplan samt att ny plastmatta i WC på övre plan byttes. Samtidigt byttes avloppsstammarna till dessa.
2005 Tak
1991 Garage.
Byggnadssätt
Grund: Källargrund (betongplatta på mark). Stomme: Trä. Bjälklag: Trä. Fasad: Tegel. Takbeklädnad: Tegel. Fönster: 2-glasfönster. Ventilation: Självdrag.

Kommunalt vatten och avlopp.
Uppvärmning och el
Uppvärmningssystem: Fjärrvärme.
Planlösning
RUMSBESKRIVNING: ENTRÈPLAN
En välkomnande farstu där trädörr leder er in i huset.

HALL
Direkt innanför dörren möts ni av en mindre hall där trappan till övervåningen går och dörr in till hallen finns. I den första delen av hallen är det träpanel på väggarna och på golvet ligger en plastmatta.
Rakt fram försätter hallen inre del ligger en plastmatta på golvet och väggarna har tapet. Här finns hatthylla samt en garderob till förvaring. Hallen förgrenar mot vardagsrum, badrum, sovrum och härifrån finn dörr som leder till trappan ner till källaren.

SOVRUM 1/KONTOR
Här ligger en plastmatta på golvet och väggarna har tapet. Här finns 3 platsbyggda garderober med överskåp.

BADRUM
Ett ljust och modernt badrum som renoverades 2013. Här är det plastmatta på golv och vägg. Badrummet är utrustat med WC (IFÖ), dusch med duschvägg i glas och hand och takdusch (FM Matsson), badrumsskåp med spegel. I samband med badrumsrenoveringen byttes avloppsstammen i badrummet.

VARDAGSRUM
Ett ljust och trivsamt vardagsrum med fönster mot två väderstreck. Här ligger en vacker stavparkett på golvet och på väggarna sitter en vävtapet. Vardagsrummet förgrenar mot hall och matrum.

MATRUM
Här ligger en plastmatta på golvet och väggarna är tapetserade. Här finns garderob till förvaring.

KÖK
Här sitter originalköket med alla dess tidstypiska detaljer kvar såsom skafferi, bänkskiva från Perstorp och specerifack. På golvet ligger ett linoliumgolv och väggarna har tapet. Köket har fönster mot två väderstreck och rymmer plats för ett matbord för upp till 5 personer. Köket är utrustat med, spis med ugn (Elektro Helios), fläkt och kyl (Elektro Helios). Diskho med dubbla hoar och därovan sitter ett vitt kakel som stänkskydd.

ÖVRE PLAN
Trappan från den yttre delen av hallen leder er upp till övre plan och där möts ni av en hall som förgrenar mot WC, tre sovrum och en klädkammare. Här ligger en linoliummatta på golvet och väggarna har vävtapet.

SOVRUM 2
Detta sovrum är det största sovrummet i huset och rymmer plats för dubbelsäng om så önskas. Här ligger en heltäckningsmatta och väggarna är målade (på väv). Här finns två garderober och utgång till balkongen.

KLÄDKAMMARE
Innanför sovrum 1 ligger dett rum som kan användas som klädkammare om så önskas. Här finns idag en arbetsbänk och handfat. Här ligger en plastmatta på golvet och det är målade väggar. Snedtak.

SOVRUM 3
Här ligger en plastmatta på golvet och väggarna har tapet. Rummet har två garderober och snedtak.

SOVRUM 4
Här ligger en plastmatta på golvet och väggarna har tapet. Rummet har egen klädkammare och snedtak.

WC
Ett mindre WC-rum med plastmatta på golvet och målade väggar. Här finns WC, handfat och spegel. Plastmattan byttes 2013.

KLÄDKAMMARE
Här ligger en plastmatta på golvet och väggarna är målade.

KÄLLARE
Med dörr från den inre hallen på entréplanet tar ni er via en trappa i trä er ner till källaren.

HALL
När ni kommer ner i källaren möts ni av en rymlig hall. Här är det betonggolv och betongväggar. Hallen förgrenar mot matkällare, verkstad, förråd och tvättstuga. Från hallen finns även en groventré. I hallen hatthylla för klädavhängning samt frysbox.

MATKÄLLARE
Här ligger ett tegelgolv och väggarna är i betong. Här finns hyllor till förvaring samt en potatisbinge.

VERKSTAD/FÖRRÅD
Här är det betonggolv och betongväggar. Här finns arbetsbänk och hyllor till förvaring.

FÖRRÅDSRUM
Ett rymligt förrådsrum som tidigare har använts som torkrum. Här ligger en heltäckningsmatta och väggarna är i betong.

PANNRUM
Här är det betonggolv och betongväggar. Här finns fjärrvärmeanläggningen och den äldr kombipannan (används ej idag). Här finns en oljetank (ej besiktad eller sanerad). Golvbrunn.

TVÄTTSTUGA
Här är det betonggolv och betongväggar. Här finns tvättmaskin och utrymme för torklinor.
TV- och internetanslutning
TV: TV-antenn (1,2 och 4).
Internet: Bredband är ej anslutet men finns i området. (För mer information kontakta fastighetsmäklaren).
Bilplats
Vid entrén finns parkeringsplats för en bil. Framför garaget ryms plats för två bilar. Rymligt dubbelgarage med plats för två bilar.
Övriga byggnader
Rymligt dubbelgarage om ca 45m². Den ena delen av garaget är isolerat. Garaget har el, avlopp och vatten. I den isolerade delen av garaget finns arbetsbänk och i den andra delen är garaget oisolerat. Längst in i den oisolerade delen finns ett isolerat förrådsrum med groventré.
Ekonomi
Pris 2 650 000 kr Accepterat pris. Taxeringsvärdet är 2 418 000 kr (fastställt avseende år 2015) varav byggnadsvärde 1 333 000 kr. Typkod 220., värdeår 1955.

Total driftkostnad 36 200 kr/år, varav:
Uppvärmning:
19 700 kr
Försäkring:
4 500 kr
Vatten/avlopp:
2 500 kr
Renhållning:
1 000 kr
Hushållsström:
8 500 kr
Summa:
36 200 kr
Energideklaration
Energiklass D, energiprestanda 138 kWh/m² år.
Status: Energideklaration är utförd
Datum: 2018-03-06
Utförd av Anticimex.
Servitut, planbestämmelser m m
Servitut: Rättigheter-last: Avtalsservitut Va-Ledning.

Inskrivna servitut/Övr gravationer: Avtalsservitut Va-Ledning.

Planbestämmelser: Stadsplan (1959-04-30) , Tomtindelning (1955-03-03).
Övrigt
Lagfartsavgift (stämpelskatt) 1,5% på köpeskilling samt inskrivningsavgift om 825 kr betalas av köparen. Kostnaden för uttagande av nya pantbrev är 2% på pantbrevs beloppet samt en avgift om 375 kr per pantbrev.

Fastigheten har besiktigats av Anticimex 2018-02-23 och protokoll kommer att delas ut vid visningarna. Detsamma gäller energideklarationen som har utförts samma datum. Kopplad till besiktningen är en ansvarsförsäkring för säljaren avseende fel i fastighet enl. JN 4 kap 19 § (dolda fel) som gäller 10 år efter tillträdesdag.

Accepterat Pris
Den här bostaden marknadsförs med "Accepterat pris". Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 240-560 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.
Prästgatan 44 A
831 33 Östersund
Tfn 063-10 65 55
Dela med dig
Google+
Skriv ut
Pris: 2 650 000 kr Accepterat pris
Boarea: 124 m²
Rum: 6 rum (4 sovrum)
Byggnadstyp: 1 ½ plan med källare
Byggår: 1955
Tomtarea: 854 m²
Driftkostnad: 36 200 kr/år
Intresseanmälan
 
 
 
 
 
 
Jag har tagit del av information om behandling av personuppgifteroch samtycker till att mina uppgifter sparas.
Skicka

Ogiltig e-postadress

Alla obligatoriska fält är inte ifyllda

Stäng

Allmänt om registrering och behandling enligt GDPR

Storsjömäklarna AB behandlar personuppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR).

Ett av syftena med GDPR är att skydda enskildas grundläggande rättigheter och friheter, särskilt deras rätt till skydd av personuppgifter. GDPR har också till syfte att skapa en enhetlig och likvärdig nivå för skyddet av personuppgifter inom EU så att det fria flödet av uppgifter inom unionen inte hindras. Dataskyddsförordningen gäller för behandling av personuppgifter. Med personuppgifter avses varje upplysning som avser en identifierad eller identifierbar fysisk person. Avgörande är att uppgiften, enskilt eller i kombination med andra uppgifter, kan knytas till en levande person

En personuppgift kan t ex vara namn, adress, personnummer, telefonnummer, e-post, foto och ip-adress.

Ändamål med behandling av personuppgifter

Storsjömäklarna AB registrerar och behandlar spekulanters, kunders och övriga personers personuppgifter i strukturerade dataregister.

Ändamålet med behandlingen av erhållna personuppgifter är i första hand att administrera förmedling av en bostad eller annat objekt, utföra en tjänst eller fullgöra annat ingånget avtal. Viss behandling sker också för att fullgöra förpliktelser enligt lag och gällande praxis.

För att kunna fullgöra vårt uppdrag behöver vi inhämta, bearbeta och lämna ut personuppgifter rörande dig.

Uppgifterna lagras under den tid det är nödvändigt för de ändamål som specificeras ovan.

Behandling av personuppgifter är i viss omfattning nödvändig även om den registrerade inte har lämnat samtycke. Det kan exempelvis gälla för att avtal ska kunna fullgöras t ex att upprätta förmedlingsuppdrag samt andra skyldigheter enligt lag.

Rättelse av uppgifter

Enligt Dataskyddsförordningen har du rätt att begära information om och rättelse av de personuppgifter som finns om dig. Du har rätt att få dina uppgifter rättade eller raderade (rätt att bli bortglömd.

Sådan begäran framställs skriftligen med uppgift om namn och personnummer till personuppgiftsansvarig –se nedan.

Personuppgiftsansvarig

Personuppgiftsansvarig är Storsjömäklarna AB (556780-2151 med adress Prästgatan 44 A, 831 33 Östersund Tel : 063 - 10 65 55 Fax : 063-10 65 56
Epost : info@storsjomaklarna.se)

Ansvarig mäklare
Jim Edelsvärd
072-201 65 55
072-201 65 55
Skicka e-post
Jim Edelsvärd
Kontakta
Counter