Friliggande villa, Hagaberg
Hjortronmossevägen 5, Värmdö
1,5 plasvilla på fin insynsskyddad trädgårdstomt
Smakfull familjevilla på liten återvändsgata med endast fyra fastigheter inbäddade i härlig natur. Villan bjuder på vardagsrum och kök i öppen planlösning med braskamin och fönster i tre väderstreck. Tre sovrum med möjlighet till fyra rum. Två helkaklade badrum och separat tvättstuga. Intill huset finns härliga altaner att njuta på och plana gräsytor för både studsmatta och lekställning.
Bostäder i Värmdövik 1:701, Hjortronmossevägen 5, Värmdö
Fastigheter i Värmdövik 1:701, Hjortronmossevägen 5, Värmdö
Typ
Fastigheten Värmdö Värmdövik 1:701. Friliggande villa - 1 ½ plan. Byggår 1997.
Storlek
Boarea 118 m². Areauppgifter enligt taxeringsinformationen. 4 rum, varav 3 sovrum. Möjlighet till 4 sovrum.
Tomt
654 m² plan och fin trädgårdstomt inringad av en vintergrön tujahäck ut mot vägen och fina perenna planteringar och buskar. En altan slingrar sig från entrésidan och vidare till gaveln av huset. Här kan man njuta från tidig vår till sen höst. Där altanerna slutar tar gräsytorna vid och det finns gott om plats för både studsmatta och en sommarpool till barnen av svalka sig i. På sidan om huset finns en fin bod med perfekt förvaring av utemöbler på vintern. Regniga sommardagar kan man även möblera boden till ett härligt rum.
Byggnad
1 ½ plan. Byggår 1997.
Renoveringar: .
2005 Installation av braskamin,
2008 Utvändig målning,
2008 Ny frånluftsvärmepump med varmvattenberedare,
2010 Byte av köksluckor,
2011 Byggt stora altanen,
2011 Bytt tvättmaskin,
2012 Renoverat badrum på nedre plan,
2012 Installerat skjutbara dörrar till garderob i sovrummet på övre plan,
2013 Byggt mur och planat ut tomten mot grannen,
2014 Bytt dörr till kylskåp,
2014 Ny diksmaskin,
2015 Installerat avfuktare i grunden,
2015 Monterat markis,
2016 Bytt torkskåp,
2016 Byggt bod,
2016 Installerat luftvärmepump,
2017 Byggt ut altanen,
2018 Bytt elradiator i tv-rum (sovrum nedre plan),
2018 Ny spishäll.
Byggnadssätt
Grund: Krypgrund. Stomme: Trä. Bjälklag: Trä. Fasad: Träpanel. Takbeklädnad: Betongpannor. Hängrännor: Galvaniserad målad plåt. Fönster: 3-glasfönster. Ventilation: Mekanisk frånluft. Murstock: Skorsten av plåt. Larm: Finns.

Kommunalt vatten och avlopp.
Uppvärmning och el
Uppvärmningssystem: Direktverkande el, luftvärmepump, braskamin och el-golvvärme i badrum och hall.
Planlösning
Entré via farstukvist in till möblerbar hall. I hallen finns två garderober för ytterkläder, ett ljust klinkergolv med el-golvvärme och ljusmålade väggar.

Vidare från hallen når man kök och vardagsrum i härlig öppen planlösning med fönster i tre väderstreck som ger fina ljusinsläpp. En gedigen braskamin är placerad i vardagsrummet och kan njutas både från soffan och matbordet. Från vardagsrummet finns även en utgång till den stora altanen och trädgården. Både kök och vardagsrum har ett genomgående trägolv i björk.
Köket har vita skåpluckor och ett vitt kakel ovanför de ljusa arbetsbänkarna i laminat. Ett fönster vid diskbänken som vetter ut mot trädgården på entrésidan. I köket finns stor matplats med plats för många runt bordet. Köket är utrustat med hel kyl och frys, diskmaskin, spishäll (induktion) med spisfläkt ovanför och ugn under.

Från hallen når man den rymliga tvättstugan. Här finns tvättmaskin och tvättho med en praktisk arbetsbänk med vägghängda skåp och fönster ovanför. Städskåp, torkskåp och varmvattenberedare med frånluftsvämepump. Tvättstugan har en våtrumsmatta på golvet och våtrumstapet på väggarna.

Vägg i vägg med tvättstugan finns ett renoverat smakfullt badrum med grått klinkergolv och el-golvvärme samt vitt stilrent kakel på väggarna. Badrummet är utrustat med wc, tvättställ i kommod med spegelskåp ovanför och handdukstork. Duschhörna med takdusch och vikbara glasdörrar.

Intill badrummet finns ett stort sovrum som i dag används till tv-rum. Rummet har ljusmålade väggar, en fondtapet och trägolv i björk.

ÖVRE PLAN

På övre plan möts man av en liten hall som ansluter till två sovrum och ett badrum. Hallen har en tilltagen takhöjd, ljusmålade väggar och ett vitt plankgolv.

Sovrum 1 är ett stort luftigt sovrum med öppet upp till nock och brutet tak med synliga takbjälkar. Väggarna har en ljus tapet, ett vackert plankgolv och längs ena långsidan finns en rymlig garderob bakom skjutbara garderobsdörrar. Detta rum går att dela av till två sovrum om så önskas.

Sovrum 2 är också öppet upp till nock med brutet tak. Väggarna i rummet är ljusmålade och parkettgolv.

Stort luftigt badrum med brutet tak och fönster. Badrummet har ett ljust klinkergolv och blå mosaik på väggarna som ger en härlig färgsättning mot det vita brutna taket. Badrummet är utrustat med vägghängd wc, badkar, duschhörna och tvättställ i kommod med gott om förvaring och spegel ovanför. I taket sitter några spotlights och vid ena väggen finns ett platsbyggt skåp för extra förvaring. Ett takfönster ger härligt ljus till badrummet.
TV- och internetanslutning
TV: Fiber från Telia.
Bilplats
Asfalterad infart med plats för 2-3 bilar varav en i carport.
Övriga byggnader
Innanför carporten finns ett förråd.
Ekonomi
Pris 5 095 000 kr. Taxeringsvärdet är 4 237 000 kr (preliminärt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 2 470 000 kr. Typkod 220., värdeår 1997.

Total driftkostnad 37 273 kr/år, varav:
Uppvärmning:
26 000 kr
Vatten/avlopp:
6 073 kr
Renhållning:
1 500 kr
Sotning:
400 kr
Samfällighet:
3 300 kr
Summa:
37 273 kr
Villaförsäkring tillkommer.

Fastighetsavgiften för 2019 är 8 049 kr och debiteras i den årliga deklarationen.
Energideklaration
Energiklass F, energiprestanda 100 kWh/m² år.
Status: Energideklaration är utförd
Datum: 2018-07-25.
Servitut, planbestämmelser m m
Servitut: Rättigheter-last: Avtalsservitut Dike Mm; Avtalsservitut Kraftledning; Avtalsservitut Ledning(2 st); Avtalsservitut Vattenledning; Avtalsservitut Villa Mm; Avtalsservitut Väg; Avtalsservitut Väg Mm(4 st).

Inskrivna servitut/Övr gravationer: Avtalsservitut Vattenledning, Avtalsservitut Väg, Avtalsservitut Väg Mm, Avtalsservitut Väg Mm, Avtalsservitut Väg Mm, Avtalsservitut Väg Mm, Avtalsservitut Villa Mm, Avtalsservitut Kraftledning, Avtalsservitut Ledning, Avtalsservitut Ledning, Avtalsservitut Dike Mm.

Gemensamhetsanläggning: Värmdö Värmdövik GA:10 med ändamål Natur-, fornminnes-och vattenområden, markområde, miljöstation, bollplan, tennisplaner, tomrör för kabel-tv, dagvattenledningar och diken, gc-vägar, Värmdö Värmdövik GA:9 med ändamål Vägar, parkeringsplats, dagvattenmagasin.

Planbestämmelser: Detaljplan (1994-08-09).
Övrigt
OMRÅDET
Välkommen till en lugn och barnvänlig återvändsgata med härlig natur inpå knuten.
Området Hagaberg är ett mycket attraktivt villaområde centralt beläget på Värmdö. Området etablerades i mitten av 90-talet och består av 236 fastigheter. Inom området finns Värmdöviks Förskola med ca 70 barn i åldrarna 1-5 år, båtklubb, tennisbanor, bollplan och lekplatser. En kort promenad från huset ligger Viks skola som har ca 600 elever i åk F-6. I närområdet finns även två badstränder vid både Grills och Grisslinge, båtbryggor och restauranger. Wermdö Golf & Country Club ligger inom gångavstånd och bjuder på en härlig 18 hålsbana. I omgivningarna finns även fin natur med Värmdöleden, upplysta motionsspår/ skidspår och "Bosses backe" med pulkabacke och grillplats. Inom en radie av tre kilometer finns tre stora handelsplatser som erbjuder ett stort utbud av affärer, vårdcentraler och all annan tänkbar service.

Kommunikationerna in till Stockholm är mycket goda. Från Hagaberg tar det ca 25 minuter till Slussen där två busslinjer, 433 och 434 trafikerar hållplatsen vid Hagaberg och går direkt in till Slussen. Går man ner till Ålstäket som är hållplatsen efter (ca 5 minuter bort) har man ytterligare ett antal busslinjer, bland annat 474 som går frekvent nästan dygnet runt.

VAD HÄNDER EFTER VISNINGEN
Efter visningen tar fastighetsmäklaren personlig kontakt med de spekulanter som skrivit upp sig på intresselistan. Är du intresserad av denna bostad är det viktigt att du omgående kontaktar fastighetsmäklaren för att få löpande information gällande eventuell budgivning.

BUDGIVNING
På Bovida tillämpar vi öppen budgivning vilket innebär att du som budgivare löpande informeras under budgivningens gång via telefon, sms och/eller e-post.
Den slutlige köparen har alltid rätt att i samband med att köpeavtalet tecknas erhålla en skriftlig budhistorik över angivna bud med budgivares namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken. Innan köpekontraktet har undertecknats av både köpare och säljare har inget bindande avtal träffats. Skulle en spekulant lämna ett bud efter avslutad budgivning men innan köpekontraktet undertecknats är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren. Tänk på att säljaren alltid har fri prövningsrätt.

LÅNELÖFTE
En förutsättning för att kunna delta i en budgivning är att du har fått ett lånelöfte från banken. Vi har goda bankkontakter och hjälper givetvis till om du behöver lånelöfte eller en personlig skriftlig boendekostnadskalkyl.

UNDERSÖKNINGSPLIKT/UPPLYSNINGSSKYLDIGHET
Säljaren har en upplysningsskyldighet att tala om de fel och brister han känner till men är inte ansvarig för fel eller brister som du borde ha upptäckt eller har haft misstankar om före köpet. Köparen har en plikt att noga undersöka den egendom som skall köpas (gäller både fastighet eller bostadsrättslägenhet). Finns det symptom på fel såsom fuktfläckar, dålig lukt etc. får köparen en fördjupad undersökningsplikt.
Övrigt
Fenix väg 16
134 22 Gustavsberg
Tfn 08-57140080
Dela med dig
Google+
Skriv ut
Pris: 5 095 000 kr
Boarea: 118 m²
Rum: 4 rum (3 sovrum)
Byggnadstyp: 1 ½ plan
Byggår: 1997
Tomtarea: 654 m²
Driftkostnad: 37 273 kr/år
Visningar
Mar
31
Sön 31 mars kl. 11:00 - 11:45
Öppen visning - Välkommen!
Apr
2
Tis 2 april kl. 17:30 - 18:00
Öppen visning - Välkommen!
Visa fler
Dölj
Intresseanmälan
 
 
 
 
 
 
Jag har tagit del av information om behandling av personuppgifteroch samtycker till att mina uppgifter sparas.
Skicka

Ogiltig e-postadress

Alla obligatoriska fält är inte ifyllda

Stäng

Allmänt om registrering och behandling enligt GDPR

Bovida Fastighetsbyrå KB behandlar personuppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR).

Ett av syftena med GDPR är att skydda enskildas grundläggande rättigheter och friheter, särskilt deras rätt till skydd av personuppgifter. GDPR har också till syfte att skapa en enhetlig och likvärdig nivå för skyddet av personuppgifter inom EU så att det fria flödet av uppgifter inom unionen inte hindras. Dataskyddsförordningen gäller för behandling av personuppgifter. Med personuppgifter avses varje upplysning som avser en identifierad eller identifierbar fysisk person. Avgörande är att uppgiften, enskilt eller i kombination med andra uppgifter, kan knytas till en levande person

En personuppgift kan t ex vara namn, adress, personnummer, telefonnummer, e-post, foto och ip-adress.

Ändamål med behandling av personuppgifter

Bovida Fastighetsbyrå KB registrerar och behandlar spekulanters, kunders och övriga personers personuppgifter i strukturerade dataregister.

Ändamålet med behandlingen av erhållna personuppgifter är i första hand att administrera förmedling av en bostad eller annat objekt, utföra en tjänst eller fullgöra annat ingånget avtal. Viss behandling sker också för att fullgöra förpliktelser enligt lag och gällande praxis.

För att kunna fullgöra vårt uppdrag behöver vi inhämta, bearbeta och lämna ut personuppgifter rörande dig.

Uppgifterna lagras under den tid det är nödvändigt för de ändamål som specificeras ovan.

Behandling av personuppgifter är i viss omfattning nödvändig även om den registrerade inte har lämnat samtycke. Det kan exempelvis gälla för att avtal ska kunna fullgöras t ex att upprätta förmedlingsuppdrag samt andra skyldigheter enligt lag.

Rättelse av uppgifter

Enligt Dataskyddsförordningen har du rätt att begära information om och rättelse av de personuppgifter som finns om dig. Du har rätt att få dina uppgifter rättade eller raderade (rätt att bli bortglömd.

Sådan begäran framställs skriftligen med uppgift om namn och personnummer till personuppgiftsansvarig –se nedan.

Personuppgiftsansvarig

Personuppgiftsansvarig är Bovida Fastighetsbyrå KB (969724-6438 med adress Box 95, 134 22 Gustavsberg Tel : 08-571 400 80
Epost : info@bovida.se)

Ansvarig mäklare
Jessica Halvardsson
0704561813
Skicka e-post
Jessica Halvardsson
Counter