Bostadsrättslägenhet, Karlslund
Brogränd 28 B, Östersund
Smakfullt renoverad 3:a med rofyllt läge i nedre Karlslund
Välkommen till en ljus, välplanerad och mycket elegant lägenhet - en lägenhet för alla som uppskattar diskret stil och finess. Rofylld omgivning med ypperligt läge i kvarteret såväl som i huset. Bostaden har av nuvarande ägare helrenoverats med varsam hand, genomgående ekparkettgolv och vitmålade väggar. Redan från första steget in känner du hur lägenheten andas kvalitet.

Till höger från entrén finns ett kapprum, en praktisk avhängningsyta med hyllplan och klädstång som gömmer undan ytterkläder på ett diskret sätt. Intill finns en alldeles egen walk-in-closet, drömmen för dig som gillar ordning och reda.

Till vänster från entrén finner du det renoverade köket. De vita släta luckorna med soft close, den integrerade diskmaskinen samt inbyggd kyl och frys gör att köket har en både funktionell och tidlös design. Till det matchas en vit bänkskiva i laminat med nedsänkt rostfri diskho, väggen upptill pryds av marmorinspirerat kakel. Påkostat med induktionshäll och inbyggd fläkt som smälter in i övrig inredning. Dimmerbelysning och utrymme för matbord med 4 stolar och gör detta till en plats för trivsamma stunder.

Det rymliga och ljusa vardagsrummet med stora fönster och dörr ut till balkongen är den givna platsen för umgänge. Balkongen ligger fint mot söder med bra solläge, en liten oas med fri utsikt mot innergården där äppelträd och björkar snart står i blom.

Badrummet är helkaklat i grått och vitt, enkelt och smakfullt med andra ord. Inbjudande badkar med massagefunktion gör gott för kropp och själ efter en lång dag. Fint fönster åt öster ger behaglig morgonsol, både ljus och frisk luft. Praktisk och påkostad inredning med ypperlig förvaring.

Lägenhetens två sovrum är båda rymliga och har plats för dubbelsäng. Det ena vetter mot innergården i söder och det andra mot Brogränd i nordväst.

Brogränd är en mycket lugn och rofylld gata omgiven av björkar och mysiga hus. Ett perfekt läge för dig som uppskattar lugnet vid din bostad men endast 5 min promenad till centrum. I närheten finns Östersunds skidstadion med milsvida skidspår som nyttjas såväl sommar som vinter av många Östersundsbor. Björkbackaparken ligger också i närheten och är populär för såväl liten som stor.

Välkommen på visning!
Bostäder i 10, Brogränd 28 B, Lgh 1101, Östersund
Fastigheter i 10, Brogränd 28 B, Lgh 1101, Östersund
Typ
Bostadsrättslägenhet, lgh.nr 10. Byggår 1963, våningsplan 2 av 3. Hiss finns ej.
Storlek
Boarea 73 m². Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.
Byggnad
Byggnadsår: 1963. Uppvärmning: Fjärrvärme. Fönster: 3-glasfönster isoler.

Av renoveringar kan nämnas följande:

2013
-Nytt stambytt kök och ny maskinell utrustning
-Nytt stambytt badrum och nya ytskikt
-Nya målade ytskikt i hela lägenheten
-Nya ekparkettgolv i hela lägenheten
-Nya innerdörrar
-Nya eluttag samt dimbar belysning i de flesta rum.
Planlösning
Rumsbeskrivning:
HALL
Inbjudande hall med praktiskt kapprum till höger med utmärkt klädavhängning. Intill finns en walk-in-closet vilket ger möjlighet till god överblick och ordning. Kläderna förvaras på hyllplan och klädstång. Ekparkettgolv och vitmålade väggar

KÖK
Köket som renoverats med stil och känsla och har gott om förvaring i skåp och lådor. Här finns även bra arbetsytor med ljusa bänkskivor och marmorinspirerande kakel på väggen ovanför. I köket finns detaljer som dimbar belysning och touch funktion på skåpen för att underlätta vid matlagning. Vid fönstret finns plats för normalstort matbord med fyra stolar. Kökets maskinella utrustning består av integrerad kyl/frys och diskmaskin samt induktionshäll, varmluftsugn och fläkt.

SOVRUM 1
Längre in till vänster finns det rofyllda och ljusa sovrummet med plats för dubbelsäng, sängbord samt byrå. Även här ligger ekparkettgolv och väggarna är vitmålade. Trivsamt läge mot lugn gata.

BADRUM
Badrummet renoverades av föreningen i samband med stambytet 2013. Under dina fötter ligger ett ljusgrått klinker och väggarna är kaklade i sobert vitt. Här kan du njuta av ett bad med massagefunktion som ger harmoni i vardagen. Fönstret ovanför ger såväl ljus som frisk luft. Påkostad inredningen som utgör wc-stol, tvättställ med underskåp, spegelskåp med belysning samt separat väggskåp.

VARDAGSRUM
Fantastiskt vardagsrum med stora fönsterpartier som tillsammans med den generösa takhöjden ger en exklusiv känsla. Det rymliga rummet ger möjlighet till många olika möblemang. Den glasade dörren tar dig ut till balkongen med soligt och fritt läge mot gården.

SOVRUM 2
Även det här rummet är rymligt och är lämpligt som sovrum eller gästrum. Fridfullt läge utan insyn mot den idylliska innergården och söder. Ekparkettgolv och vitmålade väggar.
TV- och internetanslutning
TV: Comhem.
Internet: Comhem.
Uteplats
Ett steg och du befinner dig utomhus på balkongen som sommartid är en lugn oas fjärran från stadens brus. Njut av soligt läge och lummig innergård där björkar och äppelträd snart står i blom.
Bilplats
Inom föreningen finns det 6 st. p-platser, 5 st carports och 4 st garage. Samtliga med motorvärmaruttag. F n finns det 1 person i kö. Kostnad ca 240 kr beroende på storlek.
Övriga utrymmen
Till lägenheten hör två källarförråd varav det ena är ett mindre matkällarförråd som även lämpar sig för annat exempelvis skidutrustning eller blomkrukor.

Gemensam tvättstuga finns också i källaren med tre nya maskiner.
Ekonomi, månadsavgift
Lägenhetsnummer 10 i Riksbyggen Östersundshus nr 13, Östersund. Pris 1 500 000 kr Utgångspris. Avgift 4 499 kr/mån. Inkl. värme, vatten, kabel-tv och el.

Övrig driftkostnad 120 kr/mån, varav:
Försäkring:
120 kr
Summa:
120 kr
Elen ingår i avgiften!

Inre reparationsfond är 3 667 kr. Andel i föreningen är 4,7824% och andel av årsavgiften är 4,68471%. Bostadsrätten är pantsatt, kontrollerad 2018-05-02.

Tillträde efter överenskommelse.
Energideklaration
Energiprestanda 133 kWh/m² år.
Status: Energideklaration är utförd
Datum: 2009-07-06.
Bostadsrättsförening
Riksbyggen Östersundshus nr 13. I föreningen finns 24 st lägenheter och 2 st lokaler.
Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen äger fastigheten Stallkvasten 2 i Östersunds kommun. På fastigheten finns två byggnader innehållande 24 lägenheter. Samtliga lägenheter är upplåtna med bostadsrätt, dessutom uthyres 2 lokaler. Byggnaderna är uppförda 1963. Fastigheternas adress är Brogränd 28 A-B och Regementsgatan 6.
Föreningens ekonomi: Föreningen har god ekonomi och under året är det endast planerat för mindre underhåll. Ingen kommande avgiftshöjning är planerad. dennsenast höjningen gjordes 2017-09-01 med 3 %.
Kommande renoveringar: 2017: Innergården fräschades upp med nya planteringar, arbetet fortskrider under 2018 med b.la. nytt staket och ny häck 2013: Stammar i badrum och kök 2013: Ytskikt i badrum 2000: Det mesta av elinstallationerna är utbytt Planerade renoveringar: 2018: - Målning av ytskikt i tvättstuga och torkrum. - Byta staket på gården - Målning delar av den vita ute fasaden Närmaste 5 åren planeras byte av dörrar och lås system, renovering av balkonger samt byte av yttertak.
Övrigt
Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 600 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på Internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt uppgifter från bostadsrättsföreningen. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.
Prästgatan 44 A
831 33 Östersund
Tfn 063-10 65 55
Dela med dig
Google+
Skriv ut
Pris: 1 500 000 kr Utgångspris
Månadsavgift: 4 499 kr
Boarea: 73 m²
Rum: 3 rum + kök (2 sovrum)
Våningsplan: 2 av 3
Hiss: Nej
Byggår: 1963
Driftkostnad: 120 kr/mån
Visningar
Maj
30
Ons 30 maj kl. 17:00 - 17:30
Öppen visning - Välkommen!
Jun
2
Lör 2 juni kl. 13:30 - 14:00
Öppen visning - Välkommen!
Visa fler
Dölj
Intresseanmälan
 
 
 
 
 
 
Jag har tagit del av information om behandling av personuppgifter och samtycker till att mina uppgifter sparas.
Skicka

Ogiltig e-postadress

Alla obligatoriska fält är inte ifyllda

Stäng

Allmänt om registrering och behandling enligt GDPR

Storsjömäklarna AB behandlar personuppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR).

Ett av syftena med GDPR är att skydda enskildas grundläggande rättigheter och friheter, särskilt deras rätt till skydd av personuppgifter.

Dataskyddsförordningen gäller för behandling av personuppgifter. Med personuppgifter avses varje upplysning som avser en identifierad eller identifierbar fysisk person. Avgörande är att uppgiften, enskilt eller i kombination med andra uppgifter, kan knytas till en levande person. En personuppgift kan t.ex. vara namn, adress, personnummer, telefonnummer, e‑post, foto och ip-adress

Ändamål med behandling av personuppgifter

För att kunna fullgöra vårt uppdrag behöver vi inhämta, bearbeta och lämna ut personuppgifter rörande dig.

Storsjömäklarna AB lagrar dina personuppgifter, såsom namn, personnummer, adress, e-postadress och mobilnummer.

Ändamål: Administrera intresseanmälan

Laglig grund: Intresseavvägning
Behandlingsaktivitet: Lagring, matchningsutskick via e-post
Gallringstid: Uppgifterna får sparas under tid tills objekt förmedlats ifall bevakning har anmälts. Annars gallring direkt.

Ändamål: Upprätta spekulantregister, visningslistor och förmedla objekt

Laglig grund: Intresseavvägning
Behandlingsaktivitet: Lagring, utskick av e-post och sms
Gallringstid: Tre månader från att bostaden har sålts

Ändamål: Direktmarknadsföring

Laglig grund: Intresseavvägning
Behandlingsaktivitet: Lagring, utskick av e-post och sms
Gallringstid: Tre månader från att uppgifter har samlats in

Information om samtycke och rättelse av uppgifter m.m.

Behandling av personuppgifter är i viss omfattning nödvändig även om den registrerade inte har lämnat samtycke. Det kan exempelvis gälla för att avtal ska kunna fullgöras samt andra skyldigheter enligt lag t.ex. Kundkännedom, Köpekontrakt och Likvidavräkning.

Om samtycke används som laglig grund för lagring av personuppgifter har du alltid rätt att återkalla ditt samtycke genom att kontakta personuppgiftsansvarig - se nedan.

Sådan begäran framställs skriftligen med uppgift om namn och personnummer till personuppgiftsansvarig – se nedan.

Personuppgiftsansvarig

Personuppgiftsansvarig är Storsjömäklarna AB (556780-2151 med adress Prästgatan 44 A, 831 33 Östersund Tel : 063 - 10 65 55 Fax : 063-10 65 56
Epost : info@storsjomaklarna.se

Ansvarig mäklare
Madeleine Söderström
072-242 33 65
072-242 33 65
Skicka e-post
Madeleine Söderström
Counter