Friliggande villa, Nälden
Sjövägen 9, Nälden
Genomgående renoverad villa med solig tomt och lantliga vyer
Som en vit dröm finner ni denna renoverade villa med solig och fin tomt. Huset har under senaste 5 åren fått en total "make over" med b.la. ny fasadpanel, nytt uterum och altan, nya ytskikt samt nytt kök med fin öppen planlösning. Nälden är perfekt för barnfamiljer med närhet till skola och förskola, matvarubutik, längdskidspår, ishall och Näldsjön som skymtar en bit bort med såväl sommar som vinteraktiviteter.

Villan ligger centralt i Nälden på lugn gata med lantlig omgivning, bekvämt med fjärrvärme och fiber som underlättar vardagen. Trevliga sällskapsytor med delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, fantastiskt ljusinsläpp från tre håll där ljuset flödar från de stora fönsterna. Utgång finns också till den inglasade balkongen med sjöglimt och soligt läge. Köket är välplanerat och smakfullt inrett i vitt, svart och grått. Optimala arbetsytor för dig som gillar att baka och laga mat, ugn och mikro sitter i praktisk arbetshöjd för att underlätta. Övervåningen inrymmer två sovrum, båda med mycket bra klädförvaring, badrum med badkar och fönster samt utgång till det inglasade uterummet, altanen och tomten med sol hela dagen och kvällen. Souterrängplanet där entrén finns är också renoverat och är genomgående ljust och trevligt. Här bjuds det på två sovrum, toalett, tvättstuga och rejäla förråd perfekt för den aktiva familjen. För den som önskar en skön relax finns grunden genom äldre bastu och duschhörna. Utvändigt finns lekstuga och inredd och uppvärmd gäststuga.

Genomgående ett mycket trevligt hus där det bara är att flytta in börja bo.

Varmt välkommen på visning!
Bostäder i Faxnälden 2:31, Sjövägen 9, Nälden
Fastigheter i Faxnälden 2:31, Sjövägen 9, Nälden
Typ
Fastigheten Krokom Faxnälden 2:31. Friliggande villa - 1-plans hus med souterrängkällare. Byggår 1965.
Storlek
Boarea 117 m², biarea 45 m². Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.
Tillträde
Enligt överenskommelse
Tomt
Tomtarea 1 004 m² (friköpt). Stor och fin gräsmatta med soligt läge hela dagen och kvällen. Fritt läge där man kan skymta hästar en liten sjöglimt.
Byggnad
1-plans hus med souterrängkällare. Byggår 1965.
Renoveringar: 2017/2018
Nytt uterum
Ny altan med belysning
Fiber

2016
Nytt kök
Ny garageport
3 nya fönster

2015
Schaktade och breddade uppfarten
Ny fasad och målning
Ny ytterdörr


2013-2014
Nya golv
Schaktning av tomten
Tapetsering och invändig målning.
Byggnadssätt
Grund: Souterrängkällare. Stomme: Trä. Fasad: Träpanel och tegel. Takbeklädnad: Plåt. Fönster: 2-glas och 3-glas fönster. Ventilation: Självdrag.

Kommunalt vatten och avlopp.
Uppvärmning och el
Uppvärmningssystem: Fjärrvärme.
Planlösning
Rumsbeskrivning:
ÖVERVÅNING

KÖK
Renoverat IKEA kök med vita högblanka luckor och rostfria handtag, till det matchas en svart laminat bänkskiva. Köket har arbetsyta på var sida om fönstret vilket ger bra utrymme för dig som gillar att baka eller laga mat. Diskho i svart som smälter in i bänkskivan tillsammans med den svarta stavmosaik som pryder väggen ovanför. Vita liggande överskåp med integrerad belysning och frostad lucka. Matplats intill fönstret och balkongdörren som ligger nära tillhands. Delvis öppen planlösning mot vardagsrummet ger en trevlig och social tillvaro med hela familjen. Kökets maskinella utrustning består av inbyggd ugn, mikro i praktisk arbetshöjd , induktionshäll och fläkt (IKEA -16), diskmaskin (Siemens -16) samt kyl och frys.

VARDAGSRUM
Rofyllt vardagsrum som badar i ljus från tre väderstreck. Här finns rum för stor soffa där hela familjen kan samlas. Enhetliga och ljusa golv samt tapetserade väggar. Från vardagsrummet når du sovrum 1, hallen och köket.

SOVRUM 1
Detta används idag som barnrum med plats för enkelsäng skrivbord. väggarna är tapetserade och på golvet ligger ett ljust laminat golv. Förvaring finns i hel garderobsvägg.

BADRUM
Ljust badrum med nytt fönster som ger både ljusinsläpp och frisk luft. Badrummet har våtrumsmatta och våtrumstapet på väggarna i ljusblå ton. Inredningen består av wc-stol, badkar samt tvättställ med överskåp.

SOVRUM 2
Används idag som föräldrasovrum och har utgång till det nya uterummet och altanen. Praktisk klädförvaring i en mindre walk in closet med hyllplan och klädställning, nya ytskikt och belysning ger goda förutsättningar för ordning och reda. Ljust tapetserade väggar och laminatgolv.

SOUTERRÄNGPLAN

HALL
Ljus och trevlig hall med stort fönster mot framsidan. Vitmålad träpanel som matchas till det ljusa laminatgolvet. Hallen är möblerbar med såväl byrå som hatthylla. Från hallen har du god överblick över samtliga rum i souterrängplanet.

SOVRUM 3
Till vänster inrymmer det första sovrummet som är stort och rymligt med fint fönster och djupa fönsternischer. Enhetligt golv som övriga rum och tapetserade väggar. Förvaring finns i hel garderobsvägg.

SOVRUM 4
Till höger från hallen ligger våningsplanets andra sovrum som lämpar sig perfekt som barnrum. Plats finns för enkelsäng och mindre skrivbord. Ljust tapetserade väggar och enhetligt laminatgolv som övriga rum.

FÖRRÅD
Stort och rymligt förråd med ljust målat betonggolv och väggar. Innanför finns matkällarförråd som ligger under trappen.

TVÄTTSTUGA & BASTU
Till vänster från hallen ligger tvättstugan som har gråmålat betonggolv och vitmålade väggar, här inne finns fjärrvärmecentral och tvättmaskin 2013 Electrolux. Grovingång från tomten i sluttning.

Innanför tvättstugan finns en äldre bastu samt utrymme för dusch med en äldre kabin.

Förråd
Finns under trappen och används idag som förvaring av skor och pjäxor.
TV- och internetanslutning
TV: Fiberanslutning.
Internet: Fiberanslutning.
Uteplats
Underbart isolerat nybyggt uterum med skjutbara fönster och dörrar. Ett trivsamt rum där många middagar kommer att spenderas. Utanför finns en stor altan med inbyggda spotlights som lyser fint när mörkret kryper på. Här kan du njuta av solen hela eftermiddagen och kvällen.

Från köket och matplatsen finns utgång till en inglasad balkong där du kan njuta av solen från morgon till efter lunch.
Bilplats
Garage ny port gjuten platta och plats för en bil. Grusad och breddad uppfart med plats för två bilar i bredd.
Övriga byggnader
Isolerad och inredd gäststuga som är perfekt för ungdomar att få sitt egna kryp in. Får du långväga gäster kan de med fördel husera här. Såväl soffa som säng får plats här inne.

Lekstuga där barnen kan leka.
Ekonomi
Pris 1 500 000 kr Accepterat pris. Taxeringsvärdet är 552 000 kr (fastställt avseende år 2015) varav byggnadsvärde 401 000 kr. Typkod 220., värdeår 1965.

Total driftkostnad 42 446 kr/år, varav:
Uppvärmning:
17 446 kr
Försäkring:
3 936 kr
Vatten/avlopp:
10 582 kr
Hushållsström:
9 082 kr
Samfällighet:
1 400 kr
Summa:
42 446 kr
Uppgifterna är individuella och kan variera beroende på användning och avtal. I hushållet har det bott 2 vuxna och 3 barn/ungdomar.

I kostnaden för vatten och avlopp ingår sophämtning.
Energideklaration
Energiprestanda 141 kWh/m² år.
Status: Energideklaration är utförd
Datum: 2012-10-12.
Servitut, planbestämmelser m m
Gemensamhetsanläggning: Krokom Smedsåsen GA:7.

Planbestämmelser: Byggnadsplan (1969-12-12).
Övrigt
Pantbrev
6 pantbrev om sammanlagt 1.211.000 kr

Lagfartsavgift (stämpelskatt) 1,5% på köpeskilling samt inskrivningsavgift om 825 kr betalas av köparen. Kostnaden för uttagande av nya pantbrev är 2% på pantbrevsbeloppet samt en avgift om 375 kr per pantbrev.

Fastigheten skall besiktas av Anticimex och protokoll kommer att delas ut vid visningarna. Detsamma gäller energideklarationen som har utförts tidigare. Kopplad till besiktningen är en ansvarsförsäkring för säljaren avseende fel i fastighet enl. JN 4 kap 19 § (dolda fel) som gäller 10 år efter tillträdesdag.

Accepterat Pris
Den här bostaden marknadsförs med "Accepterat pris". Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 240-560 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Information angående hantering av personuppgifter
På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år enligt Fastighetsmäklarlagen.
Prästgatan 44 A
831 33 Östersund
Tfn 063-10 65 55
Dela med dig
Google+
Skriv ut
Pris: 1 500 000 kr Accepterat pris
Boarea: 117 m²
Rum: 5 rum + kök (-4 sovrum)
Byggnadstyp: 1-plans hus med souterrängkällare
Byggår: 1965
Tomtarea: 1 004 m²
Driftkostnad: 42 446 kr/år
Intresseanmälan
 
 
 
 
 
 
Jag har tagit del av information om behandling av personuppgifteroch samtycker till att mina uppgifter sparas.
Skicka

Ogiltig e-postadress

Alla obligatoriska fält är inte ifyllda

Stäng

Allmänt om registrering och behandling enligt GDPR

Storsjömäklarna AB behandlar personuppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR).

Ett av syftena med GDPR är att skydda enskildas grundläggande rättigheter och friheter, särskilt deras rätt till skydd av personuppgifter. GDPR har också till syfte att skapa en enhetlig och likvärdig nivå för skyddet av personuppgifter inom EU så att det fria flödet av uppgifter inom unionen inte hindras. Dataskyddsförordningen gäller för behandling av personuppgifter. Med personuppgifter avses varje upplysning som avser en identifierad eller identifierbar fysisk person. Avgörande är att uppgiften, enskilt eller i kombination med andra uppgifter, kan knytas till en levande person

En personuppgift kan t ex vara namn, adress, personnummer, telefonnummer, e-post, foto och ip-adress.

Ändamål med behandling av personuppgifter

Storsjömäklarna AB registrerar och behandlar spekulanters, kunders och övriga personers personuppgifter i strukturerade dataregister.

Ändamålet med behandlingen av erhållna personuppgifter är i första hand att administrera förmedling av en bostad eller annat objekt, utföra en tjänst eller fullgöra annat ingånget avtal. Viss behandling sker också för att fullgöra förpliktelser enligt lag och gällande praxis.

För att kunna fullgöra vårt uppdrag behöver vi inhämta, bearbeta och lämna ut personuppgifter rörande dig.

Uppgifterna lagras under den tid det är nödvändigt för de ändamål som specificeras ovan.

Behandling av personuppgifter är i viss omfattning nödvändig även om den registrerade inte har lämnat samtycke. Det kan exempelvis gälla för att avtal ska kunna fullgöras t ex att upprätta förmedlingsuppdrag samt andra skyldigheter enligt lag.

Rättelse av uppgifter

Enligt Dataskyddsförordningen har du rätt att begära information om och rättelse av de personuppgifter som finns om dig. Du har rätt att få dina uppgifter rättade eller raderade (rätt att bli bortglömd.

Sådan begäran framställs skriftligen med uppgift om namn och personnummer till personuppgiftsansvarig –se nedan.

Personuppgiftsansvarig

Personuppgiftsansvarig är Storsjömäklarna AB (556780-2151 med adress Prästgatan 44 A, 831 33 Östersund Tel : 063 - 10 65 55 Fax : 063-10 65 56
Epost : info@storsjomaklarna.se)

Ansvarig mäklare
Madeleine Söderström
072-242 33 65
072-242 33 65
Skicka e-post
Madeleine Söderström
Kontakta
Counter