Friliggande villa, Frösön - Valla
Videvägen 9, Frösön
Område & bostadshus som passar alla generationer
Nu finns möjligheten att sätta bo och slå sig ner i detta mycket trevliga och attraktiva bostadsområde som har allt ni behöver för att ni ska få en praktisk och förenklad tillvaro. Här behöver ni inte lägga en massa tid för att skjutsa barnen på förskola och skola eftersom allt finns i närmiljön och barnen kan promenera hem efter dagens slut under tiden som ni gör klart de sista arbetsuppgifterna för dagen. Här kommer ni att kunna njuta av en lugnet i ett naturskönt barnvänligt villaområde.

Bostadshuset har genomgått flera stora renoveringar som kommer att falla er i smaken. Entréplanet har ett ombyggt och modernt kök som andas både hög kvalité, smakfull färgsättning och har en praktisk utformning. Här finns plats för ett stort matbord som rymmer både familj, släkt och vänner. Här kommer ni med glädje laga trevliga middagar både för små och stora sällskap. Här har ni vitvaror som ger rätt förutsättningar för bra hushållning, stora arbetsytor och gott om förvaringsutrymmen. Kök och hall har ett enhetligt ekparkettgolv och bra belysning från infällda spotlights i taket och över bänkskivor. Vardagsrummet kommer att vara en samlingspunkt både till fest samt för avkoppling och har utgång till den inglasade möblerbara balkongen med skjutbara fönsterpartier och dörr till det nya soldäcket. På soldäcket kan ni njuta av varma sommardagar med uppdukat middagsbord och njuta av både eftermiddags- och kvällssolen. När solen värmer för mycket har ni en eldriven stor markis som ger skugga. På entréplanet finns tre rymliga sovrum med bra förvaring samt ett smakfullt renoverat badrum. Hallen har en stor klädkammare och entré med klinker och golvvärme.

Källarplanet har en mycket trevlig gillestuga med vackert trägolv och en värmande kamin där ni kan koppla av, umgås med familjen eller bara få en liten stund för er själv. Relaxen har en härlig bastu att utnyttja under hösten och vintern. I källarplanet finns också en stor tvättstuga med ny tvättmaskin, sovrum/ hobbyrum, matkällare samt bra med förvaringsutrymmen. Garage med förrådsdel och vikport.

Här bor ni granne med förskolan och gångavstånd till grundskola och allmän service vid Valla centrum. Här finns populära strövområden i skog och mark. Bra bussförbindelser och bekvämt avstånd till både Stocke titt, golfbana och Åre Östersunds flygplats. Till Valla centrum tar det ca 5 min att gå och busshållplatsen ligger ca 2 min från bostaden. Till Östersunds centrum cyklar ni på ca 10 minuter.

Välkomna på visning.
Bostäder i Måbäret 10, Videvägen 9, Frösön
Fastigheter i Måbäret 10, Videvägen 9, Frösön
Typ
Fastigheten Östersund Måbäret 10. Friliggande villa - 1-planshus med källare. Byggår 1971.
Storlek
Boarea 97 m², biarea 100 m². Areauppgifter enligt taxeringsinformationen. 6 rum, varav 4 sovrum.
Tillträde
Tillträde 1/1 eller enligt överenskommesle
Tomt
Tomtarea 924 m² (friköpt). Välplanerad trädgårdstomt med eftermiddags- och kvällssol.
Byggnad
1-planshus med källare. Byggår 1971.
Renoveringar: Inglasning balkong samt byte till 3-glasfönster under 2000-talet. Nytt yttertak av plåt med tegelprofil -99, fjärrvärme installerad -00, omdränerat källarplan -05. Nytt och ombyggd planlösning i kök, nya vitvaror, enhetligt enstavigt ekparkettgolv i kök & hall, nytt soldäck med räfflad bruninpregnerad trätrall, ny eldriven markis, nytt badrum med våtrumsmatta och våtrumstapet. Samtliga renoveringar har skett mellan åren 2015-18.
Byggnadssätt
Grundmur: Betong. Grund: Betong. Stomme: Trä. Bjälklag: Trä. Fasad: Tegel/ träpanel. Takbeklädnad: Plåt med tegelprofil. Fönster: 3-glasfönster isoler/ 2 + 1 glasfönster isoler. Ventilation: Självdrag.

Kommunalt vatten och avlopp.
Uppvärmning och el
Uppvärmningssystem: Fjärrvärme.
Planlösning
ENTRÉPLANET
Entréplanet erbjuder ombyggt stilrent kök med nya vitvaror från -15 med stora fönsterpartier mot entrésidan. Vardagsrum med generösa fönsterpartier och utgång till inglasad balkong med skjutbara fönsterpartier och dörr till modernt soldäck med eldriven markis. Tre trevliga sovrum med bra förvaring och renoverat badrum med våtrumsmatta med Marrakechmönster och våtrumstapet från -15. Hall i vinkel som har klinker och golvvärme vid entrén samt klädkammare med klinker/ golvvärme.

KÖK
Rymligt nytt och ombyggt kök från -15 med plats för stort matbord vid stora insynsskyddade fönster mot entrésidan. Stommar och köksluckor från Epoq med skafferi och gott om förvaringsutrymmen. Underskåp med dämpade utdragslådor och dämpade överskåp. Ljusa stilrena köksluckor och laminatbänkskiva som är belyst av infällda spotlights. Kakel ovanför köks- och diskbänkar. Köket är maskinellt utrustat med rostfri kyl & självavfrostande frys, induktionshäll med power funktion, köksfläkt, inbyggnads ugn & micro samt integrerad diskmaskin. Samtliga vitvaror är från -15. Nytt enstavigt ekparkettgolv i kök & hall, tapet och nytt tak med infällda spotlights.

VARDAGSRUM
Vardagsrum med ekparkettgolv, tapet och generösa fönsterpartier mot trädgårdstomten som har eftermiddags- och kvällssol. Utgång till inglasad balkong med skjutbara fönsterpartier och dörr till det stora nybyggda soldäcket med räfflad trätrall och stor eldriven markis.

SOVRUM
Sovrum (1) har ekparkettgolv, tapet, tre garderober och fönster samt utgång till altanen. Sovrum (2) har matta, tapet, två garderober och fönster mot trädgårdstomten. Sovrum (3) har matta, tapet, två garderober och fönster mot entrésidan.

BADRUM
Badrum, renoverat -16, med våtrumsmatta med Marrakech mönster och väggmatta med mönster av liggande kakelstavar. Utrustat med stort tvättställ med lådor och vägghängd wc-stol. Förberett för duschhörna.

HALL
Stor hall i vinkel med enstavigt ekparkettgolv och klinker med golvvärme vid entrén. Praktisk klädkammare med klinker och golvvärme.

KÄLLARPLAN
Källarplanet har härlig gillestuga med kamin, relax med dusch och bastu, stor tvättstuga, sovrum/ hobbyrum som har bra förvaringsmöjligheter samt i anslutande f d pannrummet. Matkällare och toalett.

GILLESTUGA
Gillestuga med vackert trägolv, träpanel och trätak. Värmande braskamin och ingång till stor klädkammare.

RELAX
Relax med klinker och kaklade väggar. Utrustat med duschhörna och bastu.

TVÄTTSTUGA
Tvättstuga med våtrumsmatta och målad väv. Rostfri tvättho med engreppsblandare samt högskåp. Tvättmaskin från -15.

SOVRUM/ HOBBYRUM
Stort sovrum/ hobbyrum med trämönstrad matta och målade väggar. Garderobsförvaring i hörnet mot matkällaren. Ingång till f d pannrum som används som förråd.

TOALETT
Toalett med målat betonggolv och väggar. Utrustat med tvättställ och wc-stol.
TV- och internetanslutning
TV: Antenn där nuvarande ägare har boxer abonnemang.
Internet: Bredband via fiber frpn Ip-only för internet, tv och telefoni.
Uteplats
Möblerbar inglasad balkong med skjutbara fönsterpartier och dörr till det stora soldäcket med eldriven markis med eftermiddags- och kvällsol mot trdägårdstomten.
Bilplats
Garage med betonggolv och förrådsdel. Modern garageport.
Ekonomi
Pris 2 975 000 kr Accepterat pris. Taxeringsvärdet är 2 095 000 kr (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 1 411 000 kr. Typkod 220., värdeår 1971.

Total driftkostnad 29 400 kr/år, varav:
Uppvärmning:
13 100 kr
Försäkring:
3 600 kr
Vatten/avlopp:
5 100 kr
Hushållsström:
7 600 kr
Summa:
29 400 kr
Driftskostnader för nuvarande ägare bestående av tre personer i hushållet. I vatten/ avlopp ingår renhållning.

Observera att driftskostnader kan skilja sig åt bereonde på avtal och användning.
Energideklaration
Status: Energideklaration är beställd
Utföres av Anticimex.
Servitut, planbestämmelser m m
Servitut: Rättigheter-last: Avtalsservitut Kraftledning; Avtalsservitut Transformatorstation Mm.

Inskrivna servitut/Övr gravationer: Avtalsservitut Transformatorstation Mm.

Planbestämmelser: Stadsplan (1971-04-07) , Tomtindelning (1971-09-21).
Övrigt
Lagfartsavgift (stämpelskatt) 1,5% på köpeskilling samt inskrivningsavgift om 825 kr betalas av köparen. Kostnaden för uttagande av nya pantbrev är 2% på pantbrevs beloppet samt en avgift om 375 kr per pantbrev.

Fastigheten har besiktigats av Anticimex 2018-10-10 och protokoll kommer att delas ut vid visningarna. Detsamma gäller energideklarationen som har utförts. Kopplad till besiktningen är en ansvarsförsäkring för säljaren avseende fel i fastighet enl. JN 4 kap 19 § (dolda fel) som gäller 10 år efter tillträdesdag.

Accepterat Pris
Den här bostaden marknadsförs med "Accepterat pris". Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 240-800 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Information angående hantering av personuppgifter
På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år
enligt Fastighetsmäklarlagen.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.
Prästgatan 44 A
831 33 Östersund
Tfn 063-10 65 55
Dela med dig
Google+
Skriv ut
Pris: 2 975 000 kr Accepterat pris
Boarea: 97 m²
Rum: 6 rum (4 sovrum)
Byggnadstyp: 1-planshus med källare
Byggår: 1971
Tomtarea: 924 m²
Driftkostnad: 29 400 kr/år
Visningar
Okt
24
Ons 24 okt kl. 16:30 - 17:30
Öppen visning - Välkommen!
Visa fler
Dölj
Intresseanmälan
 
 
 
 
 
 
Jag har tagit del av information om behandling av personuppgifteroch samtycker till att mina uppgifter sparas.
Skicka

Ogiltig e-postadress

Alla obligatoriska fält är inte ifyllda

Stäng

Allmänt om registrering och behandling enligt GDPR

Storsjömäklarna AB behandlar personuppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR).

Ett av syftena med GDPR är att skydda enskildas grundläggande rättigheter och friheter, särskilt deras rätt till skydd av personuppgifter. GDPR har också till syfte att skapa en enhetlig och likvärdig nivå för skyddet av personuppgifter inom EU så att det fria flödet av uppgifter inom unionen inte hindras. Dataskyddsförordningen gäller för behandling av personuppgifter. Med personuppgifter avses varje upplysning som avser en identifierad eller identifierbar fysisk person. Avgörande är att uppgiften, enskilt eller i kombination med andra uppgifter, kan knytas till en levande person

En personuppgift kan t ex vara namn, adress, personnummer, telefonnummer, e-post, foto och ip-adress.

Ändamål med behandling av personuppgifter

Storsjömäklarna AB registrerar och behandlar spekulanters, kunders och övriga personers personuppgifter i strukturerade dataregister.

Ändamålet med behandlingen av erhållna personuppgifter är i första hand att administrera förmedling av en bostad eller annat objekt, utföra en tjänst eller fullgöra annat ingånget avtal. Viss behandling sker också för att fullgöra förpliktelser enligt lag och gällande praxis.

För att kunna fullgöra vårt uppdrag behöver vi inhämta, bearbeta och lämna ut personuppgifter rörande dig.

Uppgifterna lagras under den tid det är nödvändigt för de ändamål som specificeras ovan.

Behandling av personuppgifter är i viss omfattning nödvändig även om den registrerade inte har lämnat samtycke. Det kan exempelvis gälla för att avtal ska kunna fullgöras t ex att upprätta förmedlingsuppdrag samt andra skyldigheter enligt lag.

Rättelse av uppgifter

Enligt Dataskyddsförordningen har du rätt att begära information om och rättelse av de personuppgifter som finns om dig. Du har rätt att få dina uppgifter rättade eller raderade (rätt att bli bortglömd.

Sådan begäran framställs skriftligen med uppgift om namn och personnummer till personuppgiftsansvarig –se nedan.

Personuppgiftsansvarig

Personuppgiftsansvarig är Storsjömäklarna AB (556780-2151 med adress Prästgatan 44 A, 831 33 Östersund Tel : 063 - 10 65 55 Fax : 063-10 65 56
Epost : info@storsjomaklarna.se)

Ansvarig mäklare
Björn Löfgren
073-843 25 55
073-843 25 55
Skicka e-post
Björn Löfgren
Counter