Friliggande villa, Tandsbyn
Kalkbruksvägen 12, Tandsbyn
Stort hus med öppen planlösning och solig tomt
Välkommen till Tandsbyn och denna trevliga familjevilla, här bor du med skyddat läge mot skogen som bjuder in till lek och bus för de små. Välplanerade ytor med stora rum gör det enkelt att möblera och trivas för hela familjen. Huset är genomgående ljust och välskött där ytskikten renoverades på 2000-talet. Här bor du i ett trivsamt villakvarter med skoterspår, skidspår och skogen runt knuten. Till Östersunds är det ca 30 km och möjlighet finns att åka kommunalt.

Här kan vi erbjuda en rejäl villa som har allt man behöver, välplanerad planlösning med grovingång och praktisk tvättstuga intill. Ljust klinkergolv med golvvärme och målad väv på väggarna, fräscht och lättskött. Trivsamt kök där en praktisk köksö avgränsar mot matplatsen och vardagsrummet, perfekt när du behöver extra yta och förvaring. Här finns utrymme för två barstolar där barnen eller gästerna kan slå sig ner i väntan på middagen. Köket har ljusa luckor som matchas till en laminat bänkskiva i betong imitation, ljust kakel och en klassisk rostfri diskbänk med dubbla hoar. Intill köket finns matplats och vardagsrum med en öppen och social planlösning med rum för matbord för minst 6 personer.

På entréplanet finns även ett fräscht helkaklat badrum i sobra färger och med skön golvvärme. Stort sovrum med hel garderobsvägg och plats för dubbelsäng, altandörr finns ut till tomten. Övervåningen inrymmer 3 rejäla sovrum med plats för stor säng, skrivbord och bokhylla. Badrummet är även det stort med fint ljusinsläpp från takfönstret. Inredningen består av badkar, wc-stol, tvättställ med stor spegel med spotligtsbelysning samt förvaring i under- och sidoskåp.

Villan erbjuder också en inglasad altan med fint soldäck utanför, samt en stor balkong som nås från övervåningen. Intill husets entré finns garage med plats för en bil. I Tandsbyn bor ni i en trivsam byggd med stort utbud för dig som gillar friluftsliv. Förskola i byn och skola i grannbyn Ångsta. 10 km bort ligger Brunflo med god allmän service.

Varmt välkommen på visning!
Bostäder i Tand 2:177, Kalkbruksvägen 12, Tandsbyn
Fastigheter i Tand 2:177, Kalkbruksvägen 12, Tandsbyn
Typ
Fastigheten Östersund Tand 2:177. Friliggande villa - 1 ½ plan. Byggår 1980.
Storlek
Boarea 159 m². Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.
Tillträde
2019-01-31
Tomt
Tomtarea 1 075 m² (friköpt). Stor och trevlig tomt som delvis vetter mot skogen som bjuder in till lek och bus för såväl stora som små.
Byggnad
1 ½ plan. Byggår 1980.
Renoveringar: 2005: Uterum
2001: Utvändig målning

Samtliga renoveringar inomhus gjordes år 2000.

Badrum
Tvättstuga
Ytskikt i större delen av huset.
Byggnadssätt
Grund: Platta på mark. Stomme: Trä. Fasad: Stående träpanel. Takbeklädnad: Betongpannor. Fönster: 3-glasfönster. Ventilation: Mekanisk frånluft.

Kommunalt vatten och avlopp.
Uppvärmning och el
Uppvärmningssystem: Direktverkande el.
Planlösning
Rumsbeskrivning:
HALL
Stor och rymlig hall med gott om plats för ytterkläder och skor, ytterligare förvaring finns i garderober till höger. Från hallen har du god överblick mot köket och vardagsrummet.

KÖK
Ljust och trevligt kök med en praktisk köksö som avgränsar mot matplatsen och vardagsrummet. Köket är praktiskt och funktionellt med ljusa släta luckor och svarta handtag. Arbetsytorna utgörs av bänkskivor i grå laminat, praktisk rostfri diskho. Stora fönster som ger fint ljus och utsikt mot tomten. På golvet ligger en ljus plastmatta och väggarna är tapetserade.

VARDAGSRUM
Social och delvis öppen planlösning mot köket och matplatsen.
Här finns plats för såväl soffa, tv-möbel och matplats. Stora fönsterpartier och utgång till den inglasade altanen. Ekparkettgolv och tapetserade väggar.

BADRUM
Stort och rymligt badrum som renoverades år 2000 med antracitgrått klinkergolv och kaklade väggar i vitt. Stort fönster som ger både ljus och frisk luft. Duschhörna med skjutbara dörrar, wc-stol, tvättställ med spegelskåp upptill.

TVÄTTSTUGA
Från grovingången når du tvättstugan som renoverades i början på 2000-talet med ljusgrått klinkergolv och målad väv på väggarna. Arbetsbänk med torkmöjlighet ovanför tvättho tvättho.

ÖVERVÅNING

ALLRUM
Stort och trevligt allrum som är ett perfekt sällskapsrum för barnen eller tonåringarna att hänga i. Stora fönster med fint ljusinsläpp som vetter mot skogen. Ljus platsmatta och tapetserade väggar i grått.

SOVRUM 2
Ett mycket stort rum som plats för dubbelsäng och diverse möblemang. Optimal förvaring i en klädkammare längs med ena sidan.

SOVRUM 3
Ett perfekt föräldrasovrum med plats för dubbelsäng och sängbord. Utrymme finns också för byråer eller garderober. På golvet ligger en plastmatta i träimitation samt tapetserade väggar.

SOVRUM 4
Är ett lämpligt barnrum och är något mindre än de andra rummen på våningsplanet. Platsmatta i träimitation och tapetserade väggar.

BADRUM
Rymligt och ljust, här kan du blicka upp från badkaret mot himmeln genom det fina takfönstret. Inredningen består av badkar, wc-stol, handdukshängare tvättställ med stor spegel och spotligtslist, bra förvaring i under och sidoskåp. På golvet ligger en plastmatta och väggarna har målad väv och delvis kakel.
Uteplats
Stor inglasad altan som vetter mot söder och tomten. På övervåningen finns en stor inglasad balkong.
Bilplats
Garage med gjuten platta och plats för en bil. Dörr finns längre in mot gaveln, här finns också en platsbyggd matkällaren. Isolerad och med värme.
Ekonomi
Pris 1 150 000 kr Accepterat pris. Taxeringsvärdet är 806 000 kr (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 671 000 kr. Typkod 220., värdeår 1980.

Total driftkostnad 31 109 kr/år, varav:
Uppvärmning:
20 414 kr
Försäkring:
5 359 kr
Vatten/avlopp:
2 936 kr
Vägavg/snö:
2 400 kr
Summa:
31 109 kr
Uppgifterna är individuella och kan variera beroende på användning och avtal. I kostnaden för vatten och avlopp ingår renhållning. I kostnaden för uppvärmning ingår hushållsel.
Servitut, planbestämmelser m m
Gemensamhetsanläggning: Östersund Tand GA:5.

Planbestämmelser: Byggnadsplan (1975-12-05).
Övrigt
Lagfartsavgift (stämpelskatt) 1,5% på köpeskilling samt inskrivningsavgift om 825 kr betalas av köparen. Kostnaden för uttagande av nya pantbrev är 2% på pantbrevsbeloppet samt en avgift om 375 kr per pantbrev.

Fastigheten är besiktigad av Anticimex och protokoll kommer att delas ut vid visningarna. Detsamma gäller energideklarationen som har utförts tidigare. Kopplad till besiktningen är en ansvarsförsäkring för säljaren avseende fel i fastighet enl. JN 4 kap 19 § (dolda fel) som gäller 10 år efter tillträdesdag.

Accepterat Pris
Den här bostaden marknadsförs med "Accepterat pris". Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 240-560 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Information angående hantering av personuppgifter
På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år enligt Fastighetsmäklarlagen.
Prästgatan 44 A
831 33 Östersund
Tfn 063-10 65 55
Dela med dig
Google+
Skriv ut
Högsta bud: 1 200 000 kr
Pris: 1 150 000 kr Accepterat pris
Boarea: 159 m²
Rum: 5 rum + kök (4 sovrum)
Byggnadstyp: 1 ½ plan
Byggår: 1980
Tomtarea: 1 075 m²
Driftkostnad: 31 109 kr/år
Intresseanmälan
 
 
 
 
 
 
Jag har tagit del av information om behandling av personuppgifteroch samtycker till att mina uppgifter sparas.
Skicka

Ogiltig e-postadress

Alla obligatoriska fält är inte ifyllda

Stäng

Allmänt om registrering och behandling enligt GDPR

Storsjömäklarna AB behandlar personuppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR).

Ett av syftena med GDPR är att skydda enskildas grundläggande rättigheter och friheter, särskilt deras rätt till skydd av personuppgifter. GDPR har också till syfte att skapa en enhetlig och likvärdig nivå för skyddet av personuppgifter inom EU så att det fria flödet av uppgifter inom unionen inte hindras. Dataskyddsförordningen gäller för behandling av personuppgifter. Med personuppgifter avses varje upplysning som avser en identifierad eller identifierbar fysisk person. Avgörande är att uppgiften, enskilt eller i kombination med andra uppgifter, kan knytas till en levande person

En personuppgift kan t ex vara namn, adress, personnummer, telefonnummer, e-post, foto och ip-adress.

Ändamål med behandling av personuppgifter

Storsjömäklarna AB registrerar och behandlar spekulanters, kunders och övriga personers personuppgifter i strukturerade dataregister.

Ändamålet med behandlingen av erhållna personuppgifter är i första hand att administrera förmedling av en bostad eller annat objekt, utföra en tjänst eller fullgöra annat ingånget avtal. Viss behandling sker också för att fullgöra förpliktelser enligt lag och gällande praxis.

För att kunna fullgöra vårt uppdrag behöver vi inhämta, bearbeta och lämna ut personuppgifter rörande dig.

Uppgifterna lagras under den tid det är nödvändigt för de ändamål som specificeras ovan.

Behandling av personuppgifter är i viss omfattning nödvändig även om den registrerade inte har lämnat samtycke. Det kan exempelvis gälla för att avtal ska kunna fullgöras t ex att upprätta förmedlingsuppdrag samt andra skyldigheter enligt lag.

Rättelse av uppgifter

Enligt Dataskyddsförordningen har du rätt att begära information om och rättelse av de personuppgifter som finns om dig. Du har rätt att få dina uppgifter rättade eller raderade (rätt att bli bortglömd.

Sådan begäran framställs skriftligen med uppgift om namn och personnummer till personuppgiftsansvarig –se nedan.

Personuppgiftsansvarig

Personuppgiftsansvarig är Storsjömäklarna AB (556780-2151 med adress Prästgatan 44 A, 831 33 Östersund Tel : 063 - 10 65 55 Fax : 063-10 65 56
Epost : info@storsjomaklarna.se)

Ansvarig mäklare
Madeleine Söderström
072-242 33 65
072-242 33 65
Skicka e-post
Madeleine Söderström
Kontakta
Counter