Bostadsrättslägenhet, Brunflo
Karlsviksvägen 6E, Brunflo
Stilrent renoverad lägenhet i markplan - balkong med fantastiskt solläge!
Välkomna till en fantastisk lägenhet med bekväm entré i markplan och balkong med söderläge som erbjuder sol större delen av dagen. Hela lägenheten har här renoverats med stilrena och ljusa färgval de senaste åren som gör detta till en bostad att känna sig hemma och trivas i. Här bor ni granne med trevligt skogsområde och har närhet till den fina service som erbjuds i Brunflo, dessutom så ingår bredband i månadsavgiften.

Det helkaklade och ytterst påkostade badrummet har renoverats i stilrena, moderna material och färgval. Här är inrett med golvvärme som värmer gott om fötterna, bubbelbadkar för skön avkoppling och med tvättmaskin för att enkelt och smidigt kunna sköta tvättbestyren.

Köket som renoverats med vita luckor har moderna rostfria vitvaror och fullstor kyl och frys med gott om utrymme. Dessutom är köket perfekt planerat med rymlig matplats och utgång till balkongen med fantastiskt solläge.

Lägenheten är mycket praktiskt planerad och erbjuder gott om förvaring med dubbla garderober både i hall och sovrum. Vardagsrummet har generöst ljusinsläpp via stora fönster och gott om utrymme för större soffa och sällskapsmöbler. Sovrummet har liksom vardagsrummet ekgolv och ljusa, neutrala färger på väggarna.

Här bor ni i lugnt trivsamt område med gångavstånd till både hälsocentral och centrum med flera mataffärer. Stor lekplats, grönområden och närhet till skogsområde. Förskola och skolor finns i närheten. Stor idrottsplats med badhus och hockeyhall. Busshållplats finns i området.

Välkomna på visning!
Bostäder i 91, Karlsviksvägen 6E, Lgh 1002, Brunflo
Fastigheter i 91, Karlsviksvägen 6E, Lgh 1002, Brunflo
Typ
Bostadsrättslägenhet, lgh.nr 91. Byggår 1971, våningsplan 1 av 2. Hiss finns ej.
Storlek
Boarea 63 m². Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.
Byggnad
Byggnadsår: 1971. Uppvärmning: Fjärrvärme.
Planlösning
RUMSBESKRIVNING: HALL
Här välkomnas ni in i en rymlig hall med gott om utrymme för klädavhängning och förvaring i skjutdörrsgarderob samt inbyggd garderob. Hallen har ett slittåligt laminatgolv i klinkerimitation och blommönstrad tapet på vägg.

BADRUM
Centralt placerat i lägenheten rakt fram från hallen finner ni det stilrent renoverade badrummet. Badrummet har klinkergolv i ljust grå nyans med golvvärme, ljusa kaklade väggar samt en mörk fondvägg av sten vid badkar. Badrummet är utrustat med dimbara spotlights i taket, massagebadkar med belysning, wc, handfatskommod med spegelskåp ovanför samt dubbla högskåp och ett extra horisontellt väggskåp.

KÖK
Lägenhetens kök är renoverat med vita luckor med moderna rostfria handtag som matchar vitvarorna väl. Ljust stenkakel ovanför diskbänk och bänkskivor av stenmönstrad laminat. Maskinellt är köket utrustat med fullstor kyl och frys, diskmaskin, spis med glashäll samt köksfläkt. Samtliga vitvaror i rostfritt utförande. I köket finns gott om utrymme för matplats vid fönster och härifrån nås även lägenhetens balkong.

VARDAGSRUM
Till höger från hallen nås det rymliga vardagsrummet. Här erbjuds ett generöst ljusinsläpp via stora fönsterpartier. Vardagsrummet har ett klassiskt ekparkettgolv och vita tapetserade väggar.

SOVRUM
Beläget med ingång från köket finner ni sovrummet med gott om utrymme för dubbelsäng och goda förvaringsmöjligheter med inbyggda dubbelgarderober i två av väggarna. Stilrent ekgolv och tre målade väggar i grå nyans tillsammans med en vit tapetserad vägg.
TV- och internetanslutning
TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Sappa. Grundutbud med 19 kanaler ingår i avgiften.
Internet: Bredband. Leverantör: Telenor fd. Bredbandsbolaget. (ingår i månadsavgiften).
Uteplats
Balkong i sydväst med bra solläge.
Bilplats
48 Garageplatser med eluttag. Går att hyra för 300 kr/mån. Till garageplatserna är det separat kö. Lång kö till garage.
42 Parkeringsplatser med eluttag. Går att hyra för 200 kr/mån. Till parkeringsplatserna är det separat kö. Kort kö till parkering.
Det finns även några parkeringsplatser utan el att hyra för 100kr/mån. Till parkeringsplatserna är det separat kö.
Övriga utrymmen
Till lägenheten hör källarförråd samt matkällare. Förråd och tvättstuga finns i källaren i samma hus. Här finns även bastu, träningsrum och övernattningslägenhet.
Ekonomi, månadsavgift
Lägenhetsnummer 91 i Riksbyggens Brf Brunflohus nr 4, Brunflo. Pris 675 000 kr accepterat pris. Avgift 3 611 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv samt bredband.
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 138 kr som betalas av köparen och en pantsättningsavgift om 455 kr.

Övrig driftkostnad 305 kr/mån, varav:
Försäkring:
95 kr
Hushållsström:
210 kr
Summa:
305 kr
Driftskostnaden är nuvarande ägares verkliga kostnad. Observera att kostnaden varierar beroende på användning och avtal.

Inre reparationsfond är 283 kr. Andel i föreningen är 1,0778% och andel av årsavgiften är 1,09021%. Bostadsrätten är pantsatt, kontrollerad 2018-10-24.

Tidigaste tillträdesdag: Enligt överenskommelse.
Energideklaration
Energiprestanda 200 kWh/m² år.
Status: Energideklaration är utförd
Datum: 2008-12-05.
Bostadsrättsförening
Riksbyggens Brf Brunflohus nr 4. Föreningen är ett privatbostadsföretag (äkta). I föreningen finns 98 st lägenheter och 1 st lokaler.
Allmänt om föreningen: Föreningen äger fastigheten Brunflo-Änge 1:147. På fastigheten finns 7 byggnader med 98 lägenheter och 1 lokal. Byggnaderna är uppförda 1970-71. Föreningen har gemensamhetsutrymmen som samlingslokal (200kr/dag), tvättstugor, torkrum, cykel & barnvagnsförråd, bastu, gym (5kr/tillfälle) och övernattningslägenhet (150kr/natt). Till lägenheterna hör källarförråd och matkällare.
Föreningens ekonomi: Föreningen följer en underhållsplan som årligen uppdateras och ligger till grund för föreningens fondavsättningar och årsavgifter. Föreningen höjde avgiften med 2% från 1/1 2018, pga ökade driftskostnader.
Kommande renoveringar: Föreningen följer en långsiktig underhållsplan.

Nya garageportar är beställda och kommer troligtvis att installeras redan under hösten 2018.
Ny belysning i garage har installerats 2018.
Asfaltering och uppfräschning av utemiljö är utfört under 2018.

Ventilationen renoverades i hela föreningen 2015.

Föreningen stamrenoverade samtliga badrum 2011-2012.
Övrigt
Accepterat pris
Den här bostaden marknadsförs med "Accepterat pris". Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 440 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på Internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Information angående hantering av personuppgifter
På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år enligt Fastighetsmäklarlagen.
Prästgatan 44 A
831 33 Östersund
Tfn 063-10 65 55
Dela med dig
Google+
Skriv ut
Högsta bud: 660 000 kr
Pris: 675 000 kr accepterat pris
Månadsavgift: 3 611 kr
Boarea: 63 m²
Rum: 2 rum + kök (1 sovrum)
Våningsplan: 1 av 2
Hiss: Nej
Byggår: 1971
Driftkostnad: 305 kr/mån
Intresseanmälan
 
 
 
 
 
 
Jag har tagit del av information om behandling av personuppgifteroch samtycker till att mina uppgifter sparas.
Skicka

Ogiltig e-postadress

Alla obligatoriska fält är inte ifyllda

Stäng

Allmänt om registrering och behandling enligt GDPR

Storsjömäklarna AB behandlar personuppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR).

Ett av syftena med GDPR är att skydda enskildas grundläggande rättigheter och friheter, särskilt deras rätt till skydd av personuppgifter. GDPR har också till syfte att skapa en enhetlig och likvärdig nivå för skyddet av personuppgifter inom EU så att det fria flödet av uppgifter inom unionen inte hindras. Dataskyddsförordningen gäller för behandling av personuppgifter. Med personuppgifter avses varje upplysning som avser en identifierad eller identifierbar fysisk person. Avgörande är att uppgiften, enskilt eller i kombination med andra uppgifter, kan knytas till en levande person

En personuppgift kan t ex vara namn, adress, personnummer, telefonnummer, e-post, foto och ip-adress.

Ändamål med behandling av personuppgifter

Storsjömäklarna AB registrerar och behandlar spekulanters, kunders och övriga personers personuppgifter i strukturerade dataregister.

Ändamålet med behandlingen av erhållna personuppgifter är i första hand att administrera förmedling av en bostad eller annat objekt, utföra en tjänst eller fullgöra annat ingånget avtal. Viss behandling sker också för att fullgöra förpliktelser enligt lag och gällande praxis.

För att kunna fullgöra vårt uppdrag behöver vi inhämta, bearbeta och lämna ut personuppgifter rörande dig.

Uppgifterna lagras under den tid det är nödvändigt för de ändamål som specificeras ovan.

Behandling av personuppgifter är i viss omfattning nödvändig även om den registrerade inte har lämnat samtycke. Det kan exempelvis gälla för att avtal ska kunna fullgöras t ex att upprätta förmedlingsuppdrag samt andra skyldigheter enligt lag.

Rättelse av uppgifter

Enligt Dataskyddsförordningen har du rätt att begära information om och rättelse av de personuppgifter som finns om dig. Du har rätt att få dina uppgifter rättade eller raderade (rätt att bli bortglömd.

Sådan begäran framställs skriftligen med uppgift om namn och personnummer till personuppgiftsansvarig –se nedan.

Personuppgiftsansvarig

Personuppgiftsansvarig är Storsjömäklarna AB (556780-2151 med adress Prästgatan 44 A, 831 33 Östersund Tel : 063 - 10 65 55 Fax : 063-10 65 56
Epost : info@storsjomaklarna.se)

Ansvarig mäklare
Fredrik Berglund
072-715 65 56
072-715 65 56
Skicka e-post
Fredrik Berglund
Counter