Kedjehus, Odensala
Hallonvägen 17, Östersund
Drömläge mot skogsområde
Välkomna till populära Odensala och detta trevliga område som passar utmärkt för både den lilla och stora barnfamiljen med all service inom bekvämt avstånd. Söker ni en praktisk välrenoverad villa där läget är det absolut viktigaste kriteriet då kan detta kedjehus vara precis det ni letar efter. Fastigheten har ett mycket attraktivt läge på en insynsskyddad trädgårdstomt mot ett skogsområde som inbjuder till lek för barnen. Här kommer ni att kunna stressa ner och njuta av rikligt med eftermiddags- och kvällssol där en skogsvistelse med familjen blir en bra avslutning på dagen.

Bostadshuset erbjuder ett modernt smakfullt kök i öppen planlösning mot det stora vardagsrummet med generösa fönsterpartier mot den insynsskyddade trädgårdstomten. Köket kommer att uppskattas av både stor och liten med bra arbetsmiljö för matlagning och där mellanmålet till barnen kan serveras i bardelen. Här finns bra ytor för förberedelse, tillagning och förvaring med gott om utrymmen samt köksö med laminatbänkskiva och underskåp. Middagen kan med glädje dukas upp i det stora vardagsrummet som rymmer ett stort matbord och har plats för både släkt och vänner. Från tidig vår till sen höst står den härliga inglasade altanen öppen för både familj och gäster. Här kan ni umgås och koppla av under en stor del av året. Via de skjutbara glasdörrarna kommer ni ut på den stora altanen med soldäck där ni kan njuta av härliga varma sommardagar. Slå er ner i sittgruppen och läs en god bok eller se på erat favoritprogram på teven i uterummet. När kylan kommer så finns det infravärme med stegvis timer. På entréplanet finns också ett badrum, sovrum och en tvättstuga med groventré. Renoverad hall som har klinker och golvvärme där blöta kläder och skor torkar snabbare.

Övre plan har fyra rymliga sovrum, klädkammare och hall med lucka till vinden för bra förvaring. Nyrenoverat badrum med klinker, golvvärme och helkaklade väggar. Här kan ni ta en värmande dusch så länge ni vill då ni har obegränsat med varmvatten. Övre plan har energieffektiva 3-glasfönster.

Nybyggt isolerat uppvärmt garage på 36 kvm med två separata förråd med golvvärme. Här kommer ni på ett smart och effektivt sätt kunna organisera era cyklar, fritidsutrustning samt kläder för olika årstider och aktiviteter.

I Odensala trivs alla väldigt bra oavsett ålder med gångavstånd till både förskola, skolor och matbutik. Klasskompisarna finns inom gång- och cykelavstånd. Här är det bara några kvarter till både fotbollsplaner, inomhushall och elljusspår för både sommar och vinterbruk. Bra bussförbindelser och cykelvägar till stadskärnan.

Välkomna på visning.
Bostäder i Grönkålen 9, Hallonvägen 17, Östersund
Fastigheter i Grönkålen 9, Hallonvägen 17, Östersund
Typ
Fastigheten Östersund Grönkålen 9. Kedjehus - 1 ½ planshus. Byggår 1973.
Storlek
Boarea 142 m², biarea 4 m². Areauppgifter enligt taxeringsinformationen. 7 rum, varav 5-6 sovrum.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse
Tomt
Tomtarea 402 m² (friköpt). Skyddad välplanerad trädgårdstomt mot skogsområde.
Byggnad
1 ½ planshus. Byggår 1973.
Renoveringar: Fjärrvärme installerat -06, ombyggnad & nytt kök -06, ny ytterdörr -08, ombyggnad inglasad altan -12, renovering badrum övre plan med klinker, golvvärme -13, installering sidoljus vid entrén -14, renovering hall med gjutning golv, klinker, golvvärme -14, ny trapp med eksteg till övervåning -14, ommålning & delvis utbytt panel -15, nytt garage med två förråd på 36 m2 med gjuten platta -17.
Byggnadssätt
Grund: Platta på mark. Stomme: Trä. Bjälklag: Trä. Fasad: Stående träpanel. Takbeklädnad: Betongtakpannor. Fönster: 3-glasfönster/ 2-glasfönster. Ventilation: Mekanisk frånluft.

Kommunalt vatten och avlopp.
Uppvärmning och el
Uppvärmningssystem: Fjärrvärme. Anläggning: installerad 2006.
Planlösning
ENTRÉPLAN
Entréplanet erbjuder modernt kök med köksö i öppen planlösning mot rymligt vardagsrum med plats för stort matbord. Utgång till inglasat uterum med skjutbara glaspartier till stort soldäck och trädgårdstomten mot skogsområde. Vardagsrummet kan enkelt, vid behov, avdelas till ytterligare ett sovrum/ lekrum. Badrum med badkar och tvättstuga med groventré. Sovrum med garderobsvägg för bra förvaring och fönster mot entrésidan. Hall med klinker och golvvärme. Bra utrymme för ytterkläder.

KÖK
Nytt ombyggt kök, från -06, i öppen planlösning mot vardagsrummet med plats för stort matbord. Praktisk köksö med laminatbänkskiva, bardel och underskåp. Ljusa köksluckor där underskåpen har självstängande lådor, överskåp och vitrinskåp med dämpning. Gott om förvaringsutrymmen. Bänkskivor i valnöt och engreppsblandare. Kakel ovanför köks- och diskbänkar, Köket är maskinellt utrustat med stor kyl & frys från -06, spis med häll från -06, köksfläkt från -06 och diskmaskin från -14. Kök och vardagsrum har enhetligt laminatgolv, tapet och vitlaserat trätak. Stora insynsskyddade fönsterpartier mot altanen och trädgårdstomten. Rymligt vardagsrum med laminatgolv, målade väggar och vitlaserat trätak. Fönsterpartier åt två håll ger rummet bra ljus. Gott om plats för stort matbord och soffgrupp. Separat praktisk tv-rum eller extra sovrum/ lekrum. Från vardagsrummet finns utgång till en inglasad altan med skjutbara glaspartier mot det stora soldäcket och trädgårdstomten. Den inglasade altanen har en isolerad vägg med träpanel, isolerat tak med infällda spotlights och infravärme med stegvis timer.

SOVRUM
Sovrum (1) har laminatgolv, målade väggar, garderobsvägg och 3-glasfönster mot entrésidan.

BADRUM
Badrum med våtrumsmatta och våtrumstapet. Utrustat med badkar, tvättställ, spegel, överskåp, högskåp, wc-stol och handukstork.

TVÄTTSTUGA
Tvättstuga med groventré, våtrumsmatta, målade väggar och vitlaserat trätak. Rostfri tvättho och högskåp. Tvättmaskin och torktumlare.

HALL
Hall med 3-stavigt ekparkettgolv och målade väggar. Ny trapp till övervåningen med eksteg. Hallen vid entrén har byggts om med ny gjuten betongplatta, klinker och golvvärme. Bra utrymme för ytterkläder.

ÖVRE PLAN
Övre plan har fyra sovrum, nyrenoverat badrum och hall med vindslucka till nockvind för praktisk förvaring.

SOVRUM
Sovrum (2), master bedroom, har laminatgolv, målade väggar, fyra garderober och 3-glasfönster. Sovrum (3) har laminatgolv, målade väggar, ombyggd vägg mot sidovind för bättre utnyttjande av rummet samt 3-glasfönster. Sovrum (4) har laminatgolv, målade väggar och 3-glasfönster mot trädgårdstomten och skogsområde. Sovrum (5) har laminatgolv, målade väggar, ombyggd vägg mot sidovind för bättre utnyttjande av rummet samt 3-glasfönster mot trädgårdstomten och skogsområde.

BADRUM
Badrum, renoverat -13, med klinker, golvvärme, helkaklade väggar och infällda spotlights med dimmerfunktion. Utrustat med duschhörna, tvättställ med låda, spegel och wc-stol.
TV- och internetanslutning
TV: Antenn.
Internet: Bredband via fiber (Ip-only) för internet, tv och telefoni. Stort urval av leverantörer.
Uteplats
Inglasad altan med skjutdörrar av glas åt två håll med utgång till stort soldäck mot trädgårdstomten och skogsområde. Eftermiddags och kvällssol. Den inglasade altanen har filtmatta, en isolerad vägg med träpanel, trätak med infällda spotlights och infravärme med stegvis timer. Vägguttag och strömbrytare.
Bilplats
Nybyggt isolerat uppvärmt garage på 36 m2 med gjuten betongplatta med elradiatorer och golvvärme i de två förråden med praktisk förvaring på hyllor och garderober.
Övriga byggnader
Lekstugan ingår ej.
Ekonomi
Pris 2 775 000 kr Accepterat pris. Taxeringsvärdet är 1 900 000 kr (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 1 382 000 kr. Typkod 220., värdeår 1973.

Total driftkostnad 35 000 kr/år, varav:
Uppvärmning:
14 500 kr
Försäkring:
4 400 kr
Vatten/avlopp:
6 400 kr
Hushållsström:
9 700 kr
Summa:
35 000 kr
Driftskostnader för nuvarande ägare bestående av två vuxna och två barn I vatten/ avlopp ingår hushållsström.

Observera att driftskostnder kan skilja sig åt beroende på avtal och förbukning.
Energideklaration
Status: Energideklaration är utförd
Datum: 2018-10-29
Utförd av Anticimex.
Servitut, planbestämmelser m m
Planbestämmelser: Stadsplan (1973-08-03).
Övrigt
Lagfartsavgift (stämpelskatt) 1,5% på köpeskilling samt inskrivningsavgift om 825 kr betalas av köparen. Kostnaden för uttagande av nya pantbrev är 2% på pantbrevs beloppet samt en avgift om 375 kr per pantbrev.

Fastigheten har besiktigats av Anticimex 2018-10-29 och protokoll kommer att delas ut vid visningarna. Detsamma gäller energideklarationen som har utförts samma datum. Kopplad till besiktningen är en ansvarsförsäkring för säljaren avseende fel i fastighet enl. JN 4 kap 19 § (dolda fel) som gäller 10 år efter tillträdesdag.

Accepterat Pris
Den här bostaden marknadsförs med "Accepterat pris". Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 240-560 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Information angående hantering av personuppgifter
På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år
enligt Fastighetsmäklarlagen.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.
Prästgatan 44 A
831 33 Östersund
Tfn 063-10 65 55
Dela med dig
Google+
Skriv ut
Högsta bud: 2 700 000 kr
Pris: 2 775 000 kr Accepterat pris
Boarea: 142 m²
Rum: 7 rum (5-6 sovrum)
Byggnadstyp: 1 ½ planshus
Byggår: 1973
Tomtarea: 402 m²
Driftkostnad: 35 000 kr/år
Intresseanmälan
 
 
 
 
 
 
Jag har tagit del av information om behandling av personuppgifteroch samtycker till att mina uppgifter sparas.
Skicka

Ogiltig e-postadress

Alla obligatoriska fält är inte ifyllda

Stäng

Allmänt om registrering och behandling enligt GDPR

Storsjömäklarna AB behandlar personuppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR).

Ett av syftena med GDPR är att skydda enskildas grundläggande rättigheter och friheter, särskilt deras rätt till skydd av personuppgifter. GDPR har också till syfte att skapa en enhetlig och likvärdig nivå för skyddet av personuppgifter inom EU så att det fria flödet av uppgifter inom unionen inte hindras. Dataskyddsförordningen gäller för behandling av personuppgifter. Med personuppgifter avses varje upplysning som avser en identifierad eller identifierbar fysisk person. Avgörande är att uppgiften, enskilt eller i kombination med andra uppgifter, kan knytas till en levande person

En personuppgift kan t ex vara namn, adress, personnummer, telefonnummer, e-post, foto och ip-adress.

Ändamål med behandling av personuppgifter

Storsjömäklarna AB registrerar och behandlar spekulanters, kunders och övriga personers personuppgifter i strukturerade dataregister.

Ändamålet med behandlingen av erhållna personuppgifter är i första hand att administrera förmedling av en bostad eller annat objekt, utföra en tjänst eller fullgöra annat ingånget avtal. Viss behandling sker också för att fullgöra förpliktelser enligt lag och gällande praxis.

För att kunna fullgöra vårt uppdrag behöver vi inhämta, bearbeta och lämna ut personuppgifter rörande dig.

Uppgifterna lagras under den tid det är nödvändigt för de ändamål som specificeras ovan.

Behandling av personuppgifter är i viss omfattning nödvändig även om den registrerade inte har lämnat samtycke. Det kan exempelvis gälla för att avtal ska kunna fullgöras t ex att upprätta förmedlingsuppdrag samt andra skyldigheter enligt lag.

Rättelse av uppgifter

Enligt Dataskyddsförordningen har du rätt att begära information om och rättelse av de personuppgifter som finns om dig. Du har rätt att få dina uppgifter rättade eller raderade (rätt att bli bortglömd.

Sådan begäran framställs skriftligen med uppgift om namn och personnummer till personuppgiftsansvarig –se nedan.

Personuppgiftsansvarig

Personuppgiftsansvarig är Storsjömäklarna AB (556780-2151 med adress Prästgatan 44 A, 831 33 Östersund Tel : 063 - 10 65 55 Fax : 063-10 65 56
Epost : info@storsjomaklarna.se)

Ansvarig mäklare
Björn Löfgren
073-843 25 55
073-843 25 55
Skicka e-post
Björn Löfgren
Counter