Radhus, Gustavsberg Lugnet
Björnskogsvägen 15, Gustavsberg
Drömboende för barnfamiljen
Helrenoverat 2-plans radhus beläget i ett barnvänligt och välskött område där baksidan är en grön oas med fotbollsplan, lekplats och naturen in på knuten. Vardagsrum i vinkel med utgång till ett inglasat uterum, 3-4 rejäla sovrum, stort helkaklat badrum, balkong, bubbelkar och stor altan. Garage i länga och kallförråd ingår.
Bostäder i Ösby 2:99, Björnskogsvägen 15, Gustavsberg
Fastigheter i Ösby 2:99, Björnskogsvägen 15, Gustavsberg
Typ
Fastigheten Värmdö Ösby 2:99. Radhus - 2-plan. Byggår 1967.
Storlek
Boarea 125 m². Areauppgifter enligt taxeringsinformationen. 5 rum, varav 3-4 sovrum.
Tomt
248 m² med altan och rabatter på entrésidan och en gräsbeklädd bergknalle på baksidan.
Byggnad
2-plan. Byggår 1967.
Renoveringar: 2010 Nytt kök Puustelli
2015 Nytt Bad&tvättrum samt sep. wc
2017 Ny trappa
2015 Bytt all el
2015-16 Nya fönster och balkongdörrar
2014 Markiser
2011 Trädäck entrésidan
2012 Trädäck baksidan med grillplats
2015 Bubbelpool.
Byggnadssätt
Grund: Platta på mark. Stomme: Betong/lättbetong. Bjälklag: Betong. Fasad: Tegel/trä. Takbeklädnad: Papp. Fönster: 3-glas. Ventilation: Självdrag. Larm: Finns, fabrikat: Verisure.

Kommunalt vatten och avlopp.
Uppvärmning och el
Uppvärmningssystem: Gemensam bergvärme. Vattenburna radiatorer, elgolvvärme i badrum.
Planlösning
ENTRÈPLAN

HALL:
Entré till en hall med klinkergolv som sedan övergår i parkettgolv. Spegeldörrar in till ett rymligt förråd/klädkammare som sträcker sig under trappan.

WC:
Till vänster ligger en separat toalett med fönster, vitt kakel, svart klinkergolv, wc och tvättställ.

KÖK:
Köket totalrenoverades 2010 med att väggen mot hallen öppnades upp och ett påkostat kök från Puustelli installerades med extra djupa bänkar och en stor köksö med svarta granitskivor. Vitvaror från AEG samt ett stort skafferi. Spishäll, varmluftsugn med ångfunktion, diskmaskin, fläkt, kyl och frys.

VARDAGSRUM:
Rakt fram ligger ett stort vardagsrum i vinkel med plats för både stort matsalsbord och soffgrupp.Två stora fönster samt en altandörr i glas ut till det härliga uterummet med skjutdörrar till trädgården.

ÖVRE PLAN

HALL:
Från den vitmålade trappan med nya eksteg kommer man upp till en hall med en rymlig klädkammare.

ALLRUM/SOVRUM:
Till höger ligger ett allrum med fönster mot gatan och ett fönster mot trapphuset, bredvid ligger ett sovrum med trätak och råspont på väggen. De andra två sovrummen ligger mot baksidan med trätak och vägg med vitmålad råspont, utgång till balkongen via glasdörrar.

BAD/TVÄTTRUM:
Snyggt renoverat/ombyggt med vitt kakel, svart klinkergolv med elgolvvärme och infällda spotlights i taket. Wc, tvättställ i kommod med spegelskåp ovan, duschhörna med takdusch, badkar och tvättmaskin och torktumlare från Bosch 2015.
TV- och internetanslutning
TV: Samfälligheten har ett kollektivavtal med Comhem där grundutbudet för TV samt 100/10 mbit bredband ingår i samfällighetsavgiften.
Uteplats
Genom en vacker grind kommer man in till entrésidan med rabatter, grusad gång och stor träaltan med terrassmarkis och fönstermarkiser. På baksidan finns ett stort uterum med öppningsbara dörrar mot en träaltan med grillplats och mysig bubbelpool.
Bilplats
Uppvärmt garage i gemensam länga ingår i samfällighetsavgiften. Parkeringsplats framför husen går att hyra för 100 kr/mån.
Övriga byggnader
Det finns ett ca 10 kvm stort kallförråd i separat länga, spolhall för biltvätt vid garagen samt en gemensam tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och två torkrum. Redskapsbod på baksidan som delas med alla i samma länga.
Ekonomi
Pris 4 750 000 kr. Taxeringsvärdet är 2 298 000 kr (fastställt avseende år 2015) varav byggnadsvärde 1 178 000 kr. Typkod 220., värdeår 1967.

Total driftkostnad 47 400 kr/år, varav:
Hushållsström:
6 000 kr
Samfällighet:
41 400 kr
Summa:
47 400 kr
I avgiften till samfälligheten ingår uppvärmning, vatten och avlopp, sophämtning, garage, vägavgift, bredband samt ett basutbud av TV-kanaler via Comhem. Villaförsäkringen är individuell och tillkommer.
Servitut, planbestämmelser m m
Servitut: Rättigheter-förmån: Avtalsservitut Ledning Mm; Avtalsservitut Värmecentral Mm
Rättigheter-last: Avtalsservitut Förbud Värmecentral Mm.

Inskrivna servitut/Övr gravationer: Avtalsservitut Förbud Värmecentral Mm, Avtalsservitut Ledning Mm.

Gemensamhetsanläggning: Värmdö Ösby GA:25.

Planbestämmelser: Byggnadsplan (1965-10-08).
Övrigt
OMRÅDET
Lugnet är ett lugnt och väletablerat villaområde som är byggt på 60-talet och ligger i utkanten av Gustavsbergs centrum med gångavstånd till förskolor och skola. För den friluftsintresserade finns här mycket fina vandringsleder och stora naturområden. Ekedals belysta motions och skidspår ligger också i närheten och därefter tar Nacka Golfbana vid med sin fina 18-håls bana.

Det är goda busskommunikationer från Lugnet där buss 422 med byte i Gustavsbergs centrum eller direktbuss 425 tar er till Stockholm på ca 25 min.

I Gustavsbergs centrum finns det mesta av service som mataffärer, konditori, restauranger, systembolag, banker mm.

Här finns också Ekvallens idrottsplats med konstfrusen bandyplan, ishall, tennishall och sporthall.
Strax bakom ligger det nya badhuset med motionsbassäng, rehab. bassäng och en äventyrsavdelning med bl.a. vattenrutschbanor. Det finns möjlighet till friskvård, motion, relaxavdelning med bubbelpool, bastu och ångbad.

VAD HÄNDER EFTER VISNINGEN
Efter visningen tar fastighetsmäklaren personlig kontakt med de spekulanter som skrivit upp sig på intresselistan. Är du intresserad av denna bostad är det viktigt att du omgående kontaktar fastighetsmäklaren för att få löpande information gällande eventuell budgivning.

BUDGIVNING
På Bovida tillämpar vi öppen budgivning vilket innebär att du som budgivare löpande informeras under budgivningens gång via telefon, sms och/eller e-post.
Den slutlige köparen har alltid rätt att i samband med att köpeavtalet tecknas erhålla en skriftlig budhistorik över angivna bud med budgivares namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken. Innan köpekontraktet har undertecknats av både köpare och säljare har inget bindande avtal träffats. Skulle en spekulant lämna ett bud efter avslutad budgivning men innan köpekontraktet undertecknats är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren. Tänk på att säljaren alltid har fri prövningsrätt.

LÅNELÖFTE
En förutsättning för att kunna delta i en budgivning är att du har fått ett lånelöfte från banken. Vi har goda bankkontakter och hjälper givetvis till om du behöver lånelöfte eller en personlig skriftlig boendekostnadskalkyl.

UNDERSÖKNINGSPLIKT/UPPLYSNINGSSKYLDIGHET
Säljaren har en upplysningsskyldighet att tala om de fel och brister han känner till men är inte ansvarig för fel eller brister som du borde ha upptäckt eller har haft misstankar om före köpet. Köparen har en plikt att noga undersöka den egendom som skall köpas (gäller både fastighet eller bostadsrättslägenhet). Finns det symptom på fel såsom fuktfläckar, dålig lukt etc. får köparen en fördjupad undersökningsplikt.
Fenix väg 16
134 22 Gustavsberg
Tfn 08-57140080
Dela med dig
Google+
Skriv ut
Pris: 4 750 000 kr
Boarea: 125 m²
Rum: 5 rum (3-4 sovrum)
Byggnadstyp: 2-plan
Byggår: 1967
Tomtarea: 249 m²
Driftkostnad: 47 400 kr/år
Visningar
Sep
24
Sön 24 sep kl. 13:30 - 14:00
Välkommen!
Visa fler
Dölj
Intresseanmälan
 
 
 
 
 
Skicka

Ogiltig e-postadress

Alla obligatoriska fält är inte ifyllda

Ansvarig mäklare
Jan Lundqvist
0707917646
Skicka e-post
Jan Lundqvist
Counter