Bostadsrättslägenhet, Ösbydalen
Grönsiskevägen 2, Gustavsberg
Renoverat gavelradhus i Ösbydalen
Stort och smakfullt renoverat radhus på 135 m² i disponibel bostadsyta. 85,5 m² boyta och en inredd vindsvåning på ca 50 m² golvyta med allrum och två rum. Här är huset för den stora familjen med totalt 5 sovrum. Egen entré med hall i bottenplan och stor uteplats på gaveln på huset utan insyn och i söder. Här finns även ett förråd på ca 6 m². Huset är mycket bra planerat invändigt med ljusa fina rum, renoverat kök 2013 och renoverat badrum 2015.
Ösbydalen är ett centralt barnvänligt område med flera förskolor och skola runt knuten för en enklare vardag för hela familjen. Välkommen på visning!
Bostäder i 00002, Grönsiskevägen 2, Gustavsberg
Fastigheter i 00002, Grönsiskevägen 2, Gustavsberg
Typ
Bostadsrättslägenhet, lgh.nr 00002. Byggår 1992.
Storlek
6 rum och kök, 3-5 sovrum med inredd vindsvåning. Boarea 85,5 m², biarea 50 m². Huset har en disponibel yta på ca 135 m² då loftet är inrett med ytterligare 3 rum.
Byggnad
Byggnadsår: 1992. .
2005 Föreningen renoverade fönstren,
2009 Vinden inreddes av förra ägaren,
2009 Ny värmepanna,
2010 TIllbyggnad av altan på gaveln vid entrén,
2013 Nytt kök,
2015 Nytt badrum,
2015 Bytt alla innerdörrar,
2013-2016 Lagt nya laminatgolv i hall, kök, vardagsrum och ett sovrum,
2013-2016 Tapetserat och målat trappa och trapphus,
2016 Valv in till vardagsrummet. Uppvärmning: Direktverkande el.
Planlösning
Egen entré in till rymlig möblerbar hall. Hallen har ett slitstarkt laminatgolv med mörkgrå plattor, ljusgrå tapet och en mönstrad fondvägg som följer trapphuset upp. I hallen finns en garderob samt ett praktiskt förråd under trappan.

Vidare från hallen finns den vitmålade trappan med mörkgrå steg som leder upp till övre plan. På övre plan möts man av en inre hall som ansluter till alla rum. Hallen har en ljusgrå tapet, en fondvägg och ett fint laminatgolv som slingrar sig in i det stilfulla köket.

Köket renoverades 2013 med nya skåp med fina vita köksluckor, mörkgrå bänkskiva med rostfri kant och ett ljusgrått kakel ovanför bänkarna. Spotlights under alla överskåp samt i taket vid överskåpen. Köket är utrustat med kyl/frys 2010, diskmaskin 2017, spis med spisfläkt 2013. Köket har ett stort fint fönsterparti vid matplatsen och väggarna har en vit mönstrad tapet.

Vägg i vägg med köket finns det stora luftiga vardagsrummet. Även här är det nytt laminatgolv och ljust tapetserade väggar med en mönstrad fondvägg. Liksom i köket finns här ett stort fönsterparti som ger härligt ljus.

Vidare från hallen når man det smakfullt renoverade badrummet från 2015 med vitkaklade väggar och ett snyggt grått klinkergolv med el-golvvärme. Badrummet är utrustat med wc, tvättställ i bred kommod med lådor under och spegelskåp ovanför, duschhörna med vikbara dörrar i glas, handukstork och två extra vägghängda skåp i samma serie som kommoden. Tvättmaskin 2012 och torktumlare samt värmepanna från 2009. I taket finns spotlights och ovanför spegeln finns belysning.

Det finns två sovrum i detta plan. Det ena sovrummet är större och har en ljusgrå tapet med en mörk fondtapet och laminatgolv.
Det andra sovrummet har vitmålade väggar med en ljus fondtapet och laminatgolv.
I köket finns trappan som leder upp till den inredda vinden.
På vinden möts man av ett stort luftigt rum med fönster ut på gaveln. Rummet kan användas både som sovrum eller som allrum då det bjuder på mycket generösa golvytor. Allrummet har vitmålade väggar och tak och en fondvägg som sträcker sig längs takvinkeln. Innanför rummet finns två mindre rum med fönster och glasdörrar ut mot allrummet. Båda rummen har vitmålade väggar och tak. Dessa rum kan med fördel användas till allt från barnrum, walk in closet eller kontorsrum. I alla rum på vinden finns luckor ut i dom s.k kattvindarna. Här finns gott om plats för både förvaring eller att bygga kojor i för barnen. Hela vindsplanet har en golvyta på ca 50 kvm.
TV- och internetanslutning
Internet: Lägeheten är ansluten till Fiber.
Uteplats
Stor härlig altan i söder med skyddat läge. Här finns plats för både matbord och loungedel.
Ekonomi, månadsavgift
Lägenhetsnummer 00002 i Brf Blå Terrine, Gustavsberg. Pris 3 495 000 kr. Avgift 4 739 kr/mån. I avgiften ingår sopor och parkeringsplats med el-stolpe.
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 138 kr som betalas av köparen och en pantsättningsavgift om 445 kr.

Övrig driftkostnad 1 785 kr/mån, varav:
Uppvärmning:
1 700 kr
Vatten/avlopp:
85 kr
Summa:
1 785 kr
Bostadsrättsförsäkring tillkommer.
Andel i föreningen är 3,99213% och andel av årsavgiften är 3,99192%. Bostadsrätten är pantsatt, kontrollerad 2018-03-12.
Lägenheten är pantsatt för lån som lösesav säljaren vid tillträdet.

Tillträde 2018-04-13.
Energideklaration
Energiprestanda 60 kWh/m² år.
Bostadsrättsförening
Brf Blå Terrine. I föreningen finns 28 st lägenheter.
Allmänt om föreningen: 14 st 2 rok (67,3 m²) samt 14 st 3 rok (85,5 m² + 2,5 m² förråd).
För samtliga lägenheter finns separat P-plats och utvändiga förråd.
Varje lägenhet har en egen uteplats belagd med betongplattor antingen i anslutning till entré eller vid vardagsrum. Alla lägenheter har frånluftsvärmepump med inbyggd e-panna för produktion av värme och varmvatten.
Separat soprum med säckställ samt returpappersrum samt förråd för gemensam utrustning. Avskärmad plats för grovsopcontainer.
Ägande i föreningen: Övrig gemensam markplanering består av gräsytor, buskar och träd samt yta för egen plantering.
Kommande renoveringar: Upprustning av lekplats 2015, ommålning huskroppar 2011, målning fönsterramar 2004/2005, rensning av hängrännor 2017. Planerat underhåll spolning av avloppsrör 2018 samt målning av fönster 2020.
Övrigt
OMRÅDET
Ösbydalen är ett centralt beläget område med gångavstånd till buss, centrum och flertalet förskolor. Ca 500 meter till Ösbyskolan som har årskurs 1-9 samt förskoleklass. I direkt närhet finns även fina och stora grönområden med vandringsleder och badplats i Ösbyträsk. I Gustavsbergs centrum finns det mesta av service som mataffärer, konditori, restauranger, systembolag, banker mm. Här finns också Ekvallens idrottsplats med konstfrusen bandyplan, ishall, tennishall och sporthall. Strax bakom ligger badhuset med flera bassänger och en äventyrsavdelning med bl.a. vattenrutschbanor. Det finns möjlighet till friskvård, motion, relaxavdelning med bubbelpool, bastu och ångbad. Det är heller inte långt till Mölnviks köpcenter med flera stora matbutiker, restauranger, gym, systembolag och ett stort utbud av klädbutiker, byggvaruhus m.m.

VAD HÄNDER EFTER VISNINGEN
Efter visningen tar fastighetsmäklaren personlig kontakt med de spekulanter som skrivit upp sig på intresselistan. Är du intresserad av denna bostad är det viktigt att du omgående kontaktar fastighetsmäklaren för att få löpande information gällande eventuell budgivning.

BUDGIVNING
På Bovida tillämpar vi öppen budgivning vilket innebär att du som budgivare löpande informeras under budgivningens gång via telefon, sms och/eller e-post.
Den slutlige köparen har alltid rätt att i samband med att köpeavtalet tecknas erhålla en skriftlig budhistorik över angivna bud med budgivares namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken. Innan köpekontraktet har undertecknats av både köpare och säljare har inget bindande avtal träffats. Skulle en spekulant lämna ett bud efter avslutad budgivning men innan köpekontraktet undertecknats är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren. Tänk på att säljaren alltid har fri prövningsrätt.

LÅNELÖFTE
En förutsättning för att kunna delta i en budgivning är att du har fått ett lånelöfte från banken. Vi har goda bankkontakter och hjälper givetvis till om du behöver lånelöfte eller en personlig skriftlig boendekostnadskalkyl.

UNDERSÖKNINGSPLIKT/UPPLYSNINGSSKYLDIGHET
Säljaren har en upplysningsskyldighet att tala om de fel och brister han känner till men är inte ansvarig för fel eller brister som du borde ha upptäckt eller har haft misstankar om före köpet. Köparen har en plikt att noga undersöka den egendom som skall köpas (gäller både fastighet eller bostadsrättslägenhet). Finns det symptom på fel såsom fuktfläckar, dålig lukt etc. får köparen en fördjupad undersökningsplikt.
Fenix väg 16
134 22 Gustavsberg
Tfn 08-57140080
Dela med dig
Google+
Skriv ut
Pris: 3 495 000 kr
Månadsavgift: 4 739 kr
Boarea: 85,5 m²
Rum: 6 rum + kök (5 sovrum)
Byggår: 1992
Driftkostnad: 1 785 kr/mån
Visningar
Mar
25
Sön 25 mars kl. 12:00 - 12:45
Meddela gärna ditt intresse så du blir uppdaterad i affären - Välkommen!
Visa fler
Dölj
Intresseanmälan
 
 
 
 
 
Skicka

Ogiltig e-postadress

Alla obligatoriska fält är inte ifyllda

Ansvarig mäklare
Jessica Halvardsson
0704561813
Skicka e-post
Jessica Halvardsson
Counter