Tomt, Brunn
Hammarvägen 16, Ingarö
Tomt med härlig vy mot Ingarö kanal och havsvik
En av de få tomterna kvar med ett av de bästa lägena i centrala Brunn. Härlig vy mot kanalen och det hänförande båtlivet. Påtaglig närhet till viken och båtklubben, ger en möjlighet att bygga en villa med ett riktigt bra läge. Unikt med dess lugna läge men endast en kort promenad till centrala Brunn och all service såsom livs, skolor, bussar och idrottsanläggningar. Tomten belägen i ett detaljplanelagt område med generös byggrätt och den kommunala VA-anslutningsavgiften är betald fram till tomtgräns. Nuvarande ägare har påbörjat byggprocess med arkitekt som ritat ett hus som är anpassat efter tomt och läge på ett stilfullt sätt. Även markarbeten är påbörjat och bygglovshandlingar framtagna, dock finns inga åtaganden gentemot husfabrikanter utan som köpare är det fritt att välja byggnad, inom gällande regler enligt detaljplan.
Bostäder i Brunn 1:841, Hammarvägen 16, Ingarö
Fastigheter i Brunn 1:841, Hammarvägen 16, Ingarö
Typ
Fastigheten Värmdö Brunn 1:841. Tomt.
Tomt
1 807 m² tomt med vy mot Ingarökanal åt ena hållet och ner mot havsviken åt andra. Kommunalt vatten och avlopp betalt vid tomtgräns och detaljplan finns med generös byggrätt. Mycket bra läge, både lugnt och centralt med härlig sjöutsikt.
Byggnadssätt
Kommunalt vatten och avlopp.
Övrigt: Anslutningsavgiften för det kommunala VA-systemet är betalt och ligger vid tomtgräns. Nuvarande ägare har påbörjat projektering av tomten med sprängningsarbeten och ansökt om bygglov. Bifogar som PDF olika offerter från olika huslevrantörer. Observera att det är äldre offerter, snarare som prisindikationer och att avvikelser och tillägg kan förekomma hos varje leverantör.
Byggrätt
Största byggnadsarea för huvudbyggnad i en våning är 160 kvm per fastighet. Största byggnadsarea för huvudbyggnad i två våningar är 100 kvm per våningsplan.
En generationsbastad om högst 40 kvm får inrymmas i huvudbyggnaden.
Största byggnadsarea för komplementbyggnad år 50 kvm fördelat på högst två byggnader per fastighet.
Ekonomi
Pris 4 795 000 kr. Taxeringsvärdet är 1 382 000 kr (fastställt avseende år 2015). Typkod 210. Fastigheten har ej något åsatt taxeringsvärde för byggnad då den är obebyggd.

Total driftkostnad 1 760 kr/år, varav:
Samfällighet:
1 600 kr
Övrigt:
160 kr
Summa:
1 760 kr
Brunns samfällighetsförening 1.600:-/år, övrigt är belysningsförening om 160:-/år. Finns även frivillig fastighetsägarförening som kostar 150:-/år.
Servitut, planbestämmelser m m
Inskrivna servitut/Övr gravationer: Godkännade finns att granne har fått bygga friggebod närmare tomtgräns än 4.5 meter.

Gemensamhetsanläggning: Värmdö Brunn GA:2, ändamål: Vägar med tillhörande diken, slänter och vändplaner.

Planbestämmelser: Detaljplan (2011-06-26), DP 200, vänligen kontakta Värmdö kommun för mer info om så önskas, tel:08-570 470 00.
Övrigt
OMRÅDET
Bad och båtplats finns i området och det är kort promenadavstånd till Brunn som är Ingarös centralort med livsmedelsbutik, bensinstation, pizzeria och en idrottsanläggning med både gräsplan och konstgräsplan med löparbanor.

Där ligger också Brunns Skola F-9 samt Fågelviks Skola F-5 en liten bit bort.
Mot Gustavsberg finns även Lemshaga Barnakademi som erbjuder F-9.
Kring Brunns centrum finns det inte mindre än fem förskolor av olika karaktär.

Mycket goda busskommunikationer där buss 428, 429 och 430 tar er till Slussen på ca 30 min.

För den golfintresserade är det endast ett par minuter till Ingarö golfklubb som erbjuder två varierande 18-hålsbanor.

VAD HÄNDER EFTER VISNINGEN
Efter visningen tar fastighetsmäklaren personlig kontakt med de spekulanter som skrivit upp sig på intresselistan. Är du intresserad av denna bostad är det viktigt att du omgående kontaktar fastighetsmäklaren för att få löpande information gällande eventuell budgivning.

BUDGIVNING
På Bovida tillämpar vi öppen budgivning vilket innebär att du som budgivare löpande informeras under budgivningens gång via telefon, sms och/eller e-post.
Den slutlige köparen har alltid rätt att i samband med att köpeavtalet tecknas erhålla en skriftlig budhistorik över angivna bud med budgivares namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken. Innan köpekontraktet har undertecknats av både köpare och säljare har inget bindande avtal träffats. Skulle en spekulant lämna ett bud efter avslutad budgivning men innan köpekontraktet undertecknats är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren. Tänk på att säljaren alltid har fri prövningsrätt.

LÅNELÖFTE
En förutsättning för att kunna delta i en budgivning är att du har fått ett lånelöfte från banken. Vi har goda bankkontakter och hjälper givetvis till om du behöver lånelöfte eller en personlig skriftlig boendekostnadskalkyl.

UNDERSÖKNINGSPLIKT/UPPLYSNINGSSKYLDIGHET
Säljaren har en upplysningsskyldighet att tala om de fel och brister han känner till men är inte ansvarig för fel eller brister som du borde ha upptäckt eller har haft misstankar om före köpet. Köparen har en plikt att noga undersöka den egendom som skall köpas (gäller både fastighet eller bostadsrättslägenhet). Finns det symptom på fel såsom fuktfläckar, dålig lukt etc. får köparen en fördjupad undersökningsplikt.
Fenix väg 16
134 22 Gustavsberg
Tfn 08-57140080
Dela med dig
Google+
Skriv ut
Pris: 4 795 000 kr
Tomtarea: 1 807 m²
Visningar
Vänligen kontakta mäklaren för tidsbokning. Det går även bra att besöka tomten själv, -Välkomna!
Visa fler
Dölj
Intresseanmälan
 
 
 
 
 
Skicka

Ogiltig e-postadress

Alla obligatoriska fält är inte ifyllda

Fastighetsmäklare
Michel Adeheimer
0707992999
Skicka e-post
Michel Adeheimer
Counter