Bostadsrättsradhus, Holmvikskogen
Vitmossevägen 59, Gustavsberg
Renoverat radhus i barnvänligt område med centralt läge
Snyggt och stilfullt i fräscht skick. Perfekt boende för barnfamiljen med avskildhet på baksidan samt lekplats nära till hands på framsidan. Renoverad trerummare som från början varit fyra rum. Går enkelt att återställa om man behöver fler rum. Två renoverade och påkostade badrum med kakel och klinker. Ljust och väldigt smakfull är detta bostadsrättsradhus med ett kök som renoverades 2013. Detta radhus ligger i ett lugnt område med lekplatser för stora och små barn, närhet till både förskolor, skolor, köpcentrum, badhus samt kommunikationer in till stan. Välkommen till denna Bullerby idyll!
Bostäder i 99-2662-1-44-6, Vitmossevägen 59, Gustavsberg
Fastigheter i 99-2662-1-44-6, Vitmossevägen 59, Gustavsberg
Typ
Bostadsrättsradhus, lgh.nr 99-2662-1-44-6. Byggår 1991.
Storlek
4 rum och kök. Lägenheten används i dag som en 3 rok men kan med enkla medel göras om till 4 rum vilket den är enligt lägenhetsregistret. Boarea ca 108 m².
Byggnad
Byggnadsår: 1991. Renoveringsår: 2010, 2016. Badrum 2010, köksrenovering 2013 och målningsarbeten 2017. Uppvärmning: Fjärrvärme.
Planlösning
Entréplan:
Entré till hall med plats för avhängning, klinkergolv och ljusa tapeter. Från hallen når man ett mycket hemtrevligt kök som renoverades 2013. Kyl från 2013, köksfläkt 2013, spishäll 2013, inbyggnadsugn 2013, inbyggnadsmikro 2013 samt diskmaskin 2012. Motordriven markis över köksfönstret som styrs med fjärrkontroll.
Köket ligger i anslutning till tvättstugan som har torktumlare och tvättmaskin (Whirlpool 2004) med en praktisk tvättbänk och skåp ovan. Här finns även en frys från 2014.
Vardagsrummet är ljust och rymligt med utgång till den skyddande uteplatsen på baksidan, ekparkett och ljus sober grå färg på väggarna.
Badrummet på nedervåningen renoverades under 2010 med stilfullt brunt klinker med golvvärme, bruna stora kakelplattor på väggarna, påkostade armaturer, takdusch och duschvägg i klarglas samt en vacker kommod i valnöt med rostfritt handfat ovan.

Övre plan:
En vitmålad trappa med eksteg i vinkel leder upp till övervåningen där det finns en mindre hall samt en stor klädkammare.
Stora sovrummet är från början två mindre där väggen tagits bort men går enkelt att återställa om man behöver fler sovrum.
Det mindre sovrummet som också är rejält har målade väggar samt målat laminatgolv vilket gör så att rummet känns väldigt ljust och härligt.
Smakfullt och nyrenoverat badrum som går i svart och vitt (2010) med badkar i svart och vitt med tassar, wc, samt tvättställ och svart kommod, kakel och klinker. Här finns även en vacker vacker armatur i äldre stil till som matchar badkaret.

Vind med delvis golv för förvaring.
TV- och internetanslutning
TV: Bredbandsbolaget för tv-distributionen i fastigheterna. Ett basutbud finns tillgängligt och ingår i månadsavgiften.
Internet: Bredbandsnät med en fiberledning till varje lägenhet. Detta ger en hastighet på ca 250/100 mbit/sek. Gruppavtal med Bredbandsbolaget och det ingår i månadsavgiften.
Uteplats
Två lummiga, insynsskyddade och trevliga uteplatser med plats för utemöbler. Nyttjande och skötselansvar för innehavarna, marken ingår ej i upplåtelsen, utan ägs av föreningen.
Bilplats
Parkeringsplats ingår i månadsavgiften.
Övriga utrymmen
Det finns bastu, förråd, samlingslokal och grovtvättstuga i separat fastighet.
Ekonomi, månadsavgift
Lägenhetsnummer 99-2662-1-44-6 i Brf Dalen, Gustavsberg. Pris 3 395 000 kr. Avgift 5 727 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV och Bredband. I avgiften ingår 204 kr till Bredbandsbolaget för TV och bredband.
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 568 kr som betalas av säljaren och en pantsättningsavgift om 672 kr.

Övrig driftkostnad 600 kr/mån, varav:
Hushållsström:
600 kr
Summa:
600 kr

Inre reparationsfond finns ej. Andel i föreningen är 0,91013%. Bostadsrätten är pantsatt, kontrollerad 2017-11-30.

Tillträde efter överenskommelse.
Energideklaration
Energiprestanda 154 kWh/m² år.
Bostadsrättsförening
Brf Dalen. I föreningen finns 109 st lägenheter.
Allmänt om föreningen: Föreningen består av 109 lägenheter i två storlekar, treor och fyror uppförda som radhus. I föreningen finns en festlokal med plats för ca 50 personer som kan hyras för 300 kr plus en depositionsavgift på 500 kr. Vidare finns övernattningslokal som kostar 150 kr/dygn och en bastu som kostar 50 kr/halvdag. Grovtvättstuga kan bokas och kostar 20 kr för tre timmar.

Området ligger i anslutning till ett flertal busslinjer med en restid till Slussen på runt 25 minuter.

Städdagar anordnas tre gånger per år.

I föreningen finns förutom hantering av vanliga hushållssopor också varmkompost och grovkompost.

Fastighetsbeteckningen är Ösby 1:205 och Ösby 1:206 i Värmdö Kommun.

Föreningens ekonomi är god, och styrelsen arbetar ständigt på att förbättra den

Förvaltare är HSB.
För mer information se föreningens hemsida: www.brfdalen.se.
Vägbeskrivning
Värmdöleden 222 tag vänster i rondell avfart mot Gustavsberg, kör rakt fram förbi McDonalds. Kör fram till fyren på vänster sida och sväng vänster upp mot Holmviksskogen. Tag vänster upp i backen. Parkera på gästparkeringen, välkomna!
Övrigt
OMRÅDET
Holmviksskogen bebyggdes i början på 1990-talet med flerfamiljshus och radhus i bostadsrättsform. På Vitmossevägen finns det välplanerade bostadsrättsradhus och på Bergmossevägen finns det bostadsrätter i punkthus samt en senior bostadsrättsförening.

Skolor och Barnomsorg
I Holmviksskogen finns förskolan Holmviksskogen och till Ösbyskolan går barnen på 5 minuter. Ösbyskolan är en modern skola med ca 750 elever och erbjuder förskoleklass upp till årskurs 9.

Natur och Fritid
Stora härliga strövområden finns söder om Holmviksskogen och man kan promenera till vackra Kvarnsjön och ta ett kvällsdopp. Åt andra hållet når man Ösby Träsk med insjöbad och även här finns fina strövområden.

Affärer och Restauranger
På promenadavstånd finns tre köpcentrum att handla i. Mölnviks Köpcentrum erbjuder alla typer av butiker, allt från mat till bygghandel och gym. Vid Värmdö marknad finns Plantagen, Coop och Biltema m.m. Självklart kan man även ta en promenad in till Gustavsberg Centrum samt hamnen med keramiskt centrum och restauranger.

VAD HÄNDER EFTER VISNINGEN
Efter visningen tar fastighetsmäklaren personlig kontakt med de spekulanter som skrivit upp sig på intresselistan. Är du intresserad av denna bostad är det viktigt att du omgående kontaktar fastighetsmäklaren för att få löpande information gällande eventuell budgivning.

BUDGIVNING
På Bovida tillämpar vi öppen budgivning vilket innebär att du som budgivare löpande informeras under budgivningens gång via telefon, sms och/eller e-post.
Den slutlige köparen har alltid rätt att i samband med att köpeavtalet tecknas erhålla en skriftlig budhistorik över angivna bud med budgivares namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken. Innan köpekontraktet har undertecknats av både köpare och säljare har inget bindande avtal träffats. Skulle en spekulant lämna ett bud efter avslutad budgivning men innan köpekontraktet undertecknats är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren. Tänk på att säljaren alltid har fri prövningsrätt.

LÅNELÖFTE
En förutsättning för att kunna delta i en budgivning är att du har fått ett lånelöfte från banken. Vi har goda bankkontakter och hjälper givetvis till om du behöver lånelöfte eller en personlig skriftlig boendekostnadskalkyl.

UNDERSÖKNINGSPLIKT/UPPLYSNINGSSKYLDIGHET
Säljaren har en upplysningsskyldighet att tala om de fel och brister han känner till men är inte ansvarig för fel eller brister som du borde ha upptäckt eller har haft misstankar om före köpet. Köparen har en plikt att noga undersöka den egendom som skall köpas (gäller både fastighet eller bostadsrättslägenhet). Finns det symptom på fel såsom fuktfläckar, dålig lukt etc. får köparen en fördjupad undersökningsplikt.
Fenix väg 16
134 22 Gustavsberg
Tfn 08-57140080
Dela med dig
Google+
Skriv ut
Pris: 3 395 000 kr
Månadsavgift: 5 727 kr
Boarea: 108 m²
Rum: 4 rum + kök (2-3 sovrum)
Byggår: 1991
Driftkostnad: 600 kr/mån
Intresseanmälan
 
 
 
 
 
Skicka

Ogiltig e-postadress

Alla obligatoriska fält är inte ifyllda

Ansvarig mäklare
Michel Adeheimer
0707992999
Skicka e-post
Michel Adeheimer
Counter