Friliggande villa, Kolvik
Vasavägen 3 B, Värmdö
Toppmodernt BRF parhus intill Hemmesta Sjö
Nu har du chansen att förvärva detta smakfulla Brf-parhus i 2 plan från 2016 med högt och härligt läge. Huset har ett otroligt ljus med stora fönsterpartier utan insyn med Hemmesta sjö och kanalen ut till Torsbyfjärden nedanför. Här bjuds på öppen planlösning mellan kök och vardagsrum för härlig gemenskap. Två smakfulla och toppmoderna badrum och rymlig tvättstuga. Fyra sovrum och ett allrum. Hela huset känns luftigt och fräscht med ljusmålade väggar i alla rum tillsammans med tvåstavs ekparkett på golven. Känn lugnet, njut på altanen och blicka ner mot sjön. Varför inte ta ett fiskespö och pröva sin lycka utmed kanalen i föreningens gemensamma roddbåt. Eller gå ner och mata änderna höst och vår som solbadar i den stillsamma kanalen. Här finns något att göra för både stora som små.
Bostäder i Vasavägen 3 B, Värmdö
Fastigheter i Vasavägen 3 B, Värmdö
Typ
Fastigheten Värmdö . Friliggande villa - 2 plan i brf parhus. Byggår 2016.
Storlek
Boarea ca 129,6 m². 6 rum, varav 4-5 sovrum.
Tomt
På framsidan av huset ner mot sjön finns en stor tilltagen altan med plats för både matplats och härlig loungedel att njuta i. Här lyser solens strålar från tidig morgon fram till tidig lunch när den sedan går över på baksidan för att komma tillbaka fram mot sen eftermiddag in på kvällen. På baksidan av huset är det mysigt söderläge och här finns plats för att anlägga en uteplats uppe på platån om så önskas, självklart behöver man föra en dialog med de andra i styrelsen innan vilket en del andra i föreningen redan gjort. På sidan om huset vid entrésidan finns en vacker berghäll med små marktäckande växter.
Byggnad
2 plan i brf parhus. Byggår 2016.
Byggnadssätt
Grund: Betongplatta. Stomme: Trä. Bjälklag: Trä. Fönster: 3-glasfönster. Ventilation: Mekanisk frånluft samt självdrag. Larm: Finns.

Kommunalt vatten och avlopp.
Uppvärmning och el
Uppvärmningssystem: Vattenburen golvvärme i båda plan via egen frånluftsvärmepump.
Planlösning
Entré via gaveln på huset som tar dig vidare in i den ljusa fina hallen. Här finns ett ljusgrått klinkergolv med större plattor, målade ljusgrå väggar och en garderob med skjutbara dörrar med spegel för ytterkläder och skor.

Vidare från hallen kommer man in i det härliga köket som ligger i öppen planlösning med vardagsrum. Här finns en vacker tvåstavig ekparkett och alla väggar har en ljusgrå målad ton och taken är vitmålade. Rummet har stora fina fönsterpartier som ger ljuvligt ljusinsläpp med fönsterbänkar i ljusgrå marmor och utgång till altanen på framsidan. Det smakfulla köket är från HTH och har vita högblanka skåpluckor med handtag av borstat stål. Bänkskivan är i slitstark ljusgrå laminat med infälld diskho och har ett litet fönster ovanför. Ovanför bänkarna sitter ett ljusgrått smakfullt kakel i träimitation samt infällda spotlights under överskåpen. Köket är utrustat med induktionshäll med stor spisfläkt i rostfritt ovanför. Vit mikro och ugn i högskåp, vit diskmaskin och hel kyl och frys i rostfritt, alla vitvaror är från Miele med årtal 2016 förutom mikron som är fån 2017.

Mitt emot kök och vardagsrum finns ett sovrum/kontor, badrum och tvättstuga.
Sovrummet har målade ljusgrå väggar och tvåstavig ekparkett på golvet, här finns även ett fönster ut mot baksidan av huset.

Helkaklat och smakfullt badrum med ljusgrå klinkerplattor på golvet och ett stilfullt kakel i träimitation i brun nyans på väggarna. Badrummet är utrustat med duschhörna med vikbara dörrar i glas och takdusch. Infällt handfat i vit kommod med två lådor, spegelskåp ovanför, handduksstork och wc.

Tvättstugan som ligger vägg i vägg med badrummet har ett mörkgrått klinkergolv och målade ljusgrå väggar. Här finns även utgång till baksidan via dörr i helglas som även ger ett fint ljus. Tvättstugan är utrustad med tvättmaskin och torktumlare och en praktisk arbetsbänk i ljusgrått ovanför. I bänken finns en infälld tvättho och ovanför bänkarna sitter överskåp för optimal förvaring. I tvättstugan står även den egna frånluftsvärmepannan och bredvid finns media och elskåp.

Under trappan som leder upp till övre plan finns ett praktiskt förråd.

ÖVRE PLAN

Här möts man av ett rymligt och härligt allrum med stora fönster och ett högt och fint läge där man kan blicka ner på vackra Hemmesta sjö och kanalen. Här kan man med fördel sitta och njuta av den lummiga naturen utanför med dess praktfulla ekar året runt. Rummet har tvåstavig ekparkett på golvet och målade ljusgrå väggar. Detta rum kan delas av om man önskar ha flera sovrum.

På övre plan finns tre sovrum varav ett större samt ett badrum.
Två av sovrummen är lika stora och har tvåstavig ekparkett. Båda rummen har fönster ut mot baksidan av huset och det ena rummet har två flyttbara garderober och målade ljusgrå väggar medans det andra rummet har ljust auberginefärgade väggar samt en mörkare fondvägg i aubergine.
Det större sovrummet som vetter ut mot framsidan har fönster i två väderstreck och en egen klädkammare (elfasystem ingår ej). Rummet har tvåstavig ekparkett på golvet och målade ljusgrå väggar.

Mellan två av sovrummen ligger det andra påkostade badrummet med ljusgrå fina plattor på väggarna och ett sobert, marockansk klinkergolv i grått. Badrummet är utrustat med badkar, dusch med vikbara duschdörrar i glas och takdusch. Tvättställ i vit kommod med spegelskåp ovanför samt bredvid och wc. På kortsidan sitter ett fönster lite högre upp som ger ett fint ljusinsläpp.

Hela huset ger ett ljust och rymligt intryck med de stora fönsterpartierna och målade väggarna. Båda våningsplanen har vattenburen golvvärme och förberett för mediauttag i alla rum. Fiberanslutningen sitter i tvättstugan och huset är utrustat med larm från Verisure.
TV- och internetanslutning
Internet: Huset är anslutet till Fiber.
Bilplats
Det finns parkeringsplatser till varje hus. Under sommaren/hösten 2017 kommer den befintliga bilvägen upp till Vasavägen 3 A, B, C och D att läggas om så att man på ett smidigt sätt kan köra hela vägen fram till sitt hus. Se bifogad karta. Det kommer att finnas två parkeringsplatser i anslutning till detta hus. I dag finns även en stolpe med el för motorvärmare.
Ekonomi
Pris 4 995 000 kr.

Total driftkostnad 15 600 kr/år, varav:
Uppvärmning:
15 600 kr
Summa:
15 600 kr
I månadsavgiften på 4 860 kr ingår vatten, avlopp och sopor. Uppvärmning/el och bostadsrättsförsäkring tillkommer.

I hushållet är det 2 vuxna och 1-3 barn.
Övrigt
VAD HÄNDER EFTER VISNINGEN
Efter visningen tar fastighetsmäklaren personlig kontakt med de spekulanter som skrivit upp sig på intresselistan. Är du intresserad av denna bostad är det viktigt att du omgående kontaktar fastighetsmäklaren för att få löpande information gällande eventuell budgivning.

BUDGIVNING
På Bovida tillämpar vi öppen budgivning vilket innebär att du som budgivare löpande informeras under budgivningens gång via telefon, sms och/eller e-post.
Den slutlige köparen har alltid rätt att i samband med att köpeavtalet tecknas erhålla en skriftlig budhistorik över angivna bud med budgivares namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken. Innan köpekontraktet har undertecknats av både köpare och säljare har inget bindande avtal träffats. Skulle en spekulant lämna ett bud efter avslutad budgivning men innan köpekontraktet undertecknats är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren. Tänk på att säljaren alltid har fri prövningsrätt.

LÅNELÖFTE
En förutsättning för att kunna delta i en budgivning är att du har fått ett lånelöfte från banken. Vi har goda bankkontakter och hjälper givetvis till om du behöver lånelöfte eller en personlig skriftlig boendekostnadskalkyl.

UNDERSÖKNINGSPLIKT/UPPLYSNINGSSKYLDIGHET
Säljaren har en upplysningsskyldighet att tala om de fel och brister han känner till men är inte ansvarig för fel eller brister som du borde ha upptäckt eller har haft misstankar om före köpet. Köparen har en plikt att noga undersöka den egendom som skall köpas (gäller både fastighet eller bostadsrättslägenhet). Finns det symptom på fel såsom fuktfläckar, dålig lukt etc. får köparen en fördjupad undersökningsplikt.
Fenix väg 16
134 22 Gustavsberg
Tfn 08-57140080
Dela med dig
Google+
Skriv ut
Pris: 4 995 000 kr
Boarea: 129,6 m²
Rum: 6 rum (4-5 sovrum)
Byggnadstyp: 2 plan i brf parhus
Byggår: 2016
Driftkostnad: 15 600 kr/år
Intresseanmälan
 
 
 
 
 
Skicka

Ogiltig e-postadress

Alla obligatoriska fält är inte ifyllda

Ansvarig mäklare
Jessica Halvardsson
0704561813
Skicka e-post
Jessica Halvardsson
Counter