Bostadsrättslägenhet, Holmviksskogen
Bergmossevägen 21, Gustavsberg
Stor tvåa med renoveringsbehov och inglasad balkong i söder
Mycket rymlig tvåa med möjlighet att göra om en av klädkamrarna till en sovalkov. Lägenhet med stora rum och gott om förvaring. Ljust vardagsrum, kök med matplats samt en trevlig inglasad balkong om ca 10 m² med gott om plats för möbler. Lägenheten är i behov av renovering som ger en möjlighet att sätta er personliga prägel för att få ett boende att trivas i. Ypperligt läge med närhet till buss, köpcentrum, Gustavsbergs centrum och fina naturområden runt knuten. Förskola finns i området och lite längre bort på andra sidan vägen ligger Ösbyskolan som erbjuder F - 9.
Bostäder i 99-2517-1-2, Bergmossevägen 21, Lgh 1002, Gustavsberg
Fastigheter i 99-2517-1-2, Bergmossevägen 21, Lgh 1002, Gustavsberg
Typ
Bostadsrättslägenhet, lgh.nr 99-2517-1-2. Byggår 1992. Bottenvåning.
Storlek
2 rum och kök, varav 1 sovrum. Boarea ca 78 m².
Byggnad
Byggnadsår: 1992. Uppvärmning: Fjärrvärme.
Planlösning
Stor möblerbar hall med gott om plats för avhängning och en stor klädkammare som kan byggas om till en sovalkov. Målade väggar och en ljus plastmatta på golvet.
Vid hallen finns även den andra klädkammaren, även den rymlig, med vita väggar och en ljus plastmatta på golvet.
Vitt kaklat badrum med våtrumsmatta. Badkar, tvättställ med spegelskåp ovan samt wc. Plats finns om man önskar installera tvättmaskin.
Det rymliga sovrummet ligger rakt fram bredvid köket. Golv med plastmatta, ljusa väggar och vitt tak.
Ett rymligt kök med vita skåp och släta vita luckor, plats för många matgäster och utgång till den inglasade balkongen om ca 10 m².
Ljust vardagsrum med slitet ekparkettgolv, ljust tapetserade väggar och vitt tak. Fönster i två väderstreck ger ett härligt ljusinsläpp.
Lägenheten är i behov av renovering, stora delar eller alla golv behövs bytas, målning/tapetsering, renovering av kök, översyn av maskinell utrustning, byte av glas i balkongdörr samt byte av innerdörrar m.m. Överlåtelsen kommer att ske med sk friskrivningsklasul, vilket innebär att köparen friskriver säljaren för ansvar för lägenhetens skick.
TV- och internetanslutning
TV: Kabel-tv anslutning finns tecknat hos ComHem för hela föreningen. Kontakta ComHem om du vill ha fler kanaler utöver grundutbudet. Även Bredbandsbolaget erbjuder möjlighet till telefoni och digital-tv via bredbandsuttaget.
Internet: I varje lägenhet finns ett bredbandsuttag som är anslutet till Bredbandsbolaget via fiber. För att koppla upp sig tecknas ett individuellt lägenhetsabonnemang hos Bredbandsbolaget. Hastigheten är upp till 100 Mbit/s. Bredbandsbolaget erbjuder även möjlighet till telefoni och digital-tv via bredbandsuttaget.
Uteplats
Mycket rymlig inglasad balkong i söderläge.
Bilplats
Det finns ca 120 P-platser i området. Separat kö för att erhålla plats, kostnad ca 195kr/mån.
Övriga utrymmen
Till lägenheten hör ett rymligt källarförråd på ca 8 m². Samtliga hus har tvättstugor och cykelrum, i hus nr 25 finns även grovtvättstuga. Det finns ett separat förråd för mopeder.
Det finns en föreningslokal i området som boende i Bergmossen har möjlighet att hyra för 200 kr/dygn, där finns även en bastu och dusch.
I samma byggnad finns också en övernattningslägenhet som medlemmarna i har möjlighet att hyra för 100 kr/dygn.
En grillplats ligger utanför samlingslokalen som är till för alla boende i området.
Ekonomi, månadsavgift
Lägenhetsnummer 99-2517-1-2 i Brf Bergmossen-HSB, Gustavsberg. Pris 1 550 000 kr. Avgift 5 478 kr/mån, inkl värme och vatten. I avgiften ingår värme, vatten och kabel-TV.
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 138 kr som betalas av säljaren och en pantsättningsavgift om 455 kr.

Övrig driftkostnad 500 kr/mån, varav:
Hushållsström:
500 kr
Summa:
500 kr
Uppskattad driftkostnad för hushållsel.
Andel i föreningen är 0,73535% och andel av årsavgiften är 0,75338%. Bostadsrätten är pantsatt, kontrollerad 2018-01-05.

Tillträde efter överenskommelse.
Energideklaration
Energiprestanda 95 kWh/m² år. Utförd 2008-10-17.
Bostadsrättsförening
Brf Bergmossen-HSB. I föreningen finns 143 st lägenheter.
Allmänt om föreningen: Föreningen äger fastigheten Ösby 1:208 som består av 7 st punkthus med en total bostadsarea av ca 11.917 m² fördelade på 143 lägenheter och lokalarea ca 180 m². Det finns en gemensam samlingslokal med med bastu och dusch samt en övernattningslägenhet i samma hus. Mer information finns på föreningens hemsida www.bergmossen.se.
Övrigt
OMRÅDET
Holmviksskogen bebyggdes i början på 1990-talet och består av flerfamiljshus och radhus i bostadsrättsform. De sju punkthusen på Bergmossevägen ligger med högt ljust läge i utkanten av Gustavsberg.

Förskolan Holmviksskogen ligger vid infarten till område och till Ösbyskolan med F-åk 9 är det inte mer än fem minuters promenad.

Busskommunikationerna är mycket goda och buss 474 går med tio minuters mellanrum och tar dig till Slussen på drygt 25 min.

Det finns härliga naturområden söder om Holmviksskogen med fina naturstigar runt Kvarnsjön med härliga klippbad. Åt andra hållet når man Ösby Träsk med insjöbad och även här finns fina strövområden.

Det är promenadavstånd både till Mölnviks Köpcentrum som erbjuder ett stort utbud av butiker, systembolag, gym mm. och till Gustavsbergs Centrum med service, banker, restauranger och Ekvallens idrottsplats med bandyplan, sporthall, ishall, badhus och tennishall. Det är heller inte långt till vackra Gustavsbergs hamn.

VAD HÄNDER EFTER VISNINGEN
Efter visningen tar fastighetsmäklaren personlig kontakt med de spekulanter som skrivit upp sig på intresselistan. Är du intresserad av denna bostad är det viktigt att du omgående kontaktar fastighetsmäklaren för att få löpande information gällande eventuell budgivning.

BUDGIVNING
På Bovida tillämpar vi öppen budgivning vilket innebär att du som budgivare löpande informeras under budgivningens gång via telefon, sms och/eller e-post.
Den slutlige köparen har alltid rätt att i samband med att köpeavtalet tecknas erhålla en skriftlig budhistorik över angivna bud med budgivares namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken. Innan köpekontraktet har undertecknats av både köpare och säljare har inget bindande avtal träffats. Skulle en spekulant lämna ett bud efter avslutad budgivning men innan köpekontraktet undertecknats är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren. Tänk på att säljaren alltid har fri prövningsrätt.

LÅNELÖFTE
En förutsättning för att kunna delta i en budgivning är att du har fått ett lånelöfte från banken. Vi har goda bankkontakter och hjälper givetvis till om du behöver lånelöfte eller en personlig skriftlig boendekostnadskalkyl.

UNDERSÖKNINGSPLIKT/UPPLYSNINGSSKYLDIGHET
Säljaren har en upplysningsskyldighet att tala om de fel och brister han känner till men är inte ansvarig för fel eller brister som du borde ha upptäckt eller har haft misstankar om före köpet. Köparen har en plikt att noga undersöka den egendom som skall köpas (gäller både fastighet eller bostadsrättslägenhet). Finns det symptom på fel såsom fuktfläckar, dålig lukt etc. får köparen en fördjupad undersökningsplikt.
Fenix väg 16
134 22 Gustavsberg
Tfn 08-57140080
Dela med dig
Google+
Skriv ut
Högsta bud: 1 725 000 kr
Pris: 1 550 000 kr
Månadsavgift: 5 478 kr
Boarea: 78 m²
Rum: 2 rum + kök (1 sovrum)
Byggår: 1992
Driftkostnad: 500 kr/mån
Intresseanmälan
 
 
 
 
 
Skicka

Ogiltig e-postadress

Alla obligatoriska fält är inte ifyllda

Ansvarig mäklare
Michel Adeheimer
0707992999
Skicka e-post
Michel Adeheimer
Fastighetsmäklare
Jessica Halvardsson
0704561813
Skicka e-post
Jessica Halvardsson
Counter