Bostadsrättslägenhet, Gustavsberg - Hästhagen
Hästskovägen 16, Gustavsberg
Seniorlägenhet +50 i idylliska Hästhagen
Mitt i centrala Gustavsberg ligger denna välplanerade och ljusa lägenhet i en mycket välskött seniorförening från 2003. Två rymliga sovrum med gott om förvaring, stort bad/tvättrum, kök, vardagsrum och matplats i öppen planlösning samt en stor balkong med eftermiddag och kvällssol. Kort promenadavstånd till affärer, service och goda busskommunikationer. Lägsta ålder för medlemskap i föreningen är 50 år.
Bostäder i 2132, Hästskovägen 16, Gustavsberg
Fastigheter i 2132, Hästskovägen 16, Gustavsberg
Typ
Bostadsrättslägenhet, lgh.nr 2132. Byggår 2003, våningsplan 2 av 4. Hiss finns.
Storlek
3 rum och kök, varav 2 sovrum. Boarea 84 m².
Byggnad
Byggnadsår: 2003.
Planlösning
HALL:
Entré till en välkomnande hall med plats för avhängning, två garderober och städskåp. Säkerhetsdörr med tittöga.

BAD/TVÄTTRUM:
Till vänster ligger ett stort helkaklat badrum med klinkergolv. Duschhörna med glasvägg, wc, tvättställ med belyst spegelskåp, handdukstork, praktisk arbetsbänk med tvättmaskin och torktumlare under och hyllor ovan.

KÖK, VARDAGSRUM OCH MATPLATS:
Ljust vardagsrum med stora fönsterpartier och utgång till balkongen. Öppen planlösning till matplatsen och det praktiska arbetsköket med gott om förvaring. Vita profilerade köksluckor, ljusa laminatbänkskivor med kakel ovan. Spishäll, fläkt, inbyggnadsugn i praktisk arbetshöjd, diskmaskin, kyl och frys. Alla vitvaror från 2003.

SOVRUM 1:
Stort sovrum/allrum om 15 kvm mot baksidan med fransk balkong och inbyggda garderober med skjutdörrar.

SOVRUM 2:
11 kvm med fönster mot baksidan och inbyggd garderob med skjutdörr.

Genomgående ekparkettgolv och ljusa färger. Takhöjd 2,5 m.
TV- och internetanslutning
TV: Ansluten till ComHem. 18 kanaler ingår i månadsavgiften.
Uteplats
Stor balkong med eftermiddag och kvällssol.
Bilplats
P-platser i form av carport (450 kr/mån, kö) eller p-plats (200 kr/mån), p-plats med motorvärmare (250 kr/mån) finns att hyra. Gästparkering (6 st.) finns också. Kö till parkeringar i carport och plats med motorvärmare.
Ekonomi, månadsavgift
Lägenhetsnummer 2132 i Brf Manegen, Gustavsberg. Pris 2 995 000 kr. Avgift 5 535 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten och kabel-TV.
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 138 kr och en pantsättningsavgift om 445 kr.

Övrig driftkostnad 400 kr/mån, varav:
Hushållsström:
400 kr
Summa:
400 kr

Andel i föreningen är 2,3459%. Bostadsrätten är inte pantsatt, kontrollerad 2018-03-07.

Tillträde efter överenskommelse.
Energideklaration
Energiprestanda 102 kWh/m² år.
Bostadsrättsförening
Brf Manegen. Föreningen är ett privatbostadsföretag (äkta).
Allmänt om föreningen: Föreningen består av två bostadshus med totalt 44 bostadsrätter.
Tvättstuga finns i nr 16. Övernattningsrum med 4 bäddar och samlingslokal för ca 30 personer går att hyra. Verkstad, gym och pingisbord i port nr 7. Förråd, cykelrum och soprum på entréplan.
P-platser i form av carport (450 kr/mån, kö) eller p-plats (200 kr/mån), p-plats med motorvärmare (250 kr/mån) finns att hyra. Gästparkering (6 st.) finns också. Kö till parkeringar i carport och plats med motorvärmare.
ComHem inkopplat i fastigheten.
Lägsta ålder för medlemskap i föreningen är 50 år. Det räcker med att en av lägenhetsinnehavarna fyllt 50 år.
Övrigt
OMRÅDET
Hästhagen är ett lugnt område i centrala Gustavsberg med bruksbebyggelse från 50-talet. Det är gångavstånd till både Gustavsbergs hamn och centrum där det mesta av service finns såsom mataffärer, konditori, restauranger, systembolag, banker mm. Busskommunikationerna till Stockholm är mycket goda, buss 474 går var 10:e minut och tar ca 25 min till Slussen.


VAD HÄNDER EFTER VISNINGEN
Efter visningen tar fastighetsmäklaren personlig kontakt med de spekulanter som skrivit upp sig på intresselistan. Är du intresserad av denna bostad är det viktigt att du omgående kontaktar fastighetsmäklaren för att få löpande information gällande eventuell budgivning.

BUDGIVNING
På Bovida tillämpar vi öppen budgivning vilket innebär att du som budgivare löpande informeras under budgivningens gång via telefon, sms och/eller e-post.
Den slutlige köparen har alltid rätt att i samband med att köpeavtalet tecknas erhålla en skriftlig budhistorik över angivna bud med budgivares namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken. Innan köpekontraktet har undertecknats av både köpare och säljare har inget bindande avtal träffats. Skulle en spekulant lämna ett bud efter avslutad budgivning men innan köpekontraktet undertecknats är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren. Tänk på att säljaren alltid har fri prövningsrätt.

LÅNELÖFTE
En förutsättning för att kunna delta i en budgivning är att du har fått ett lånelöfte från banken. Vi har goda bankkontakter och hjälper givetvis till om du behöver lånelöfte eller en personlig skriftlig boendekostnadskalkyl.

UNDERSÖKNINGSPLIKT/UPPLYSNINGSSKYLDIGHET
Säljaren har en upplysningsskyldighet att tala om de fel och brister han känner till men är inte ansvarig för fel eller brister som du borde ha upptäckt eller har haft misstankar om före köpet. Köparen har en plikt att noga undersöka den egendom som skall köpas (gäller både fastighet eller bostadsrättslägenhet). Finns det symptom på fel såsom fuktfläckar, dålig lukt etc. får köparen en fördjupad undersökningsplikt.
Fenix väg 16
134 22 Gustavsberg
Tfn 08-57140080
Dela med dig
Google+
Skriv ut
Pris: 2 995 000 kr
Månadsavgift: 5 535 kr
Boarea: 84 m²
Rum: 3 rum + kök (2 sovrum)
Våningsplan: 2 av 4
Hiss: Ja
Byggår: 2003
Driftkostnad: 400 kr/mån
Intresseanmälan
 
 
 
 
 
Skicka

Ogiltig e-postadress

Alla obligatoriska fält är inte ifyllda

Ansvarig mäklare
Jan Lundqvist
0707917646
Skicka e-post
Jan Lundqvist
Counter